2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Bence yürüme tarlatanı daha rahat ona rağmen zorlanıyoruz. Bana küçük adımlar at ileri bak ve ayağınla ittir dediler. Hepsini aynı anda nasıl yapcam
bana da aynı şeyler söylendi, bir de eteği de tutup kaldır dendi. doğaçlama bişeyler yapıcaz işte aman nasılsa yabancı kimse yok herkes arkadaş akraba dermişim

aslında evde giymek gerektiğini düşünüyorum ben de ama zor görünüyor. 1 elde gelinlik 1 elde çiçek salona girerken bir de eşimizin elini tutucaz onu unutmuşsunuz 3 elimiz olsa bugün işe yarardı işte :))

bana da aynı şeyler söylendi, bir de eteği de tutup kaldır dendi. doğaçlama bişeyler yapıcaz işte aman nasılsa yabancı kimse yok herkes arkadaş akraba dermişim
Bence minik adımlarla kurtarırız. Ben merdiven inip çıkıcam bide

Bende nasıl yürüyeceğim diye düşünüyorum
gelinliğim helen model benimde ona rağmen zor yürüdüm. Hayalim hiç tutmadan güzelce yürümek aynen ama sanmıyorum öyle olacağını

Son düzenleme:
Evet bindallılar da ağır gerçekten
İşimiz zor
ben testi kırmayı kotla bile beceremem bimdallıyla hiç bilemedim ne olacak
Beni geriyo öyle oyunlar falan :/
Aynen ya hiçbir oyun oynamayı bilmiyorum. Bir kere ablamın düğününde cüret ettim hala dalga geçerler oynayisimla

Son dakikaya bırakılır mı? Bunca insanın işi gücü hazırlığı var. Gerçekten üzüntüden mahvoldum günlerdir ya. Bu stres beni duvardan duvara çarptı
Aynen bütün hayallerimiz bir kişinin ağzından çıkacak sözlere kaldı. Herkes açacak diyor ama ben bunlara hiç güvenmiyorum kendi ağzından duymam gerek.

Aynen bütün hayallerimiz bir kişinin ağzından çıkacak sözlere kaldı. Herkes açacak diyor ama ben bunlara hiç güvenmiyorum kendi ağzından duymam gerek.
açsalar da yine sınırlı sayıda diyecekler, hop yine aynı noktaya dönüyoruz: davetiye verdiğimiz onca kişiye ne diyeceğiz ne olacak

Stresten sürekli alışveriş yapıyorum elbise falan alıyorum. 20 askıda ekmeğimi 30a çıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…