- 27 Ekim 2008
- 5.962
- 2.393
bana da aynı şeyler söylendi, bir de eteği de tutup kaldır dendi. doğaçlama bişeyler yapıcaz işte aman nasılsa yabancı kimse yok herkes arkadaş akraba dermişimBence yürüme tarlatanı daha rahat ona rağmen zorlanıyoruz. Bana küçük adımlar at ileri bak ve ayağınla ittir dediler. Hepsini aynı anda nasıl yapcam
aslında evde giymek gerektiğini düşünüyorum ben de ama zor görünüyor. 1 elde gelinlik 1 elde çiçek salona girerken bir de eşimizin elini tutucaz onu unutmuşsunuz 3 elimiz olsa bugün işe yarardı işte :))Keşke giyip evde 1 saat prova yapabilsem ama nerdee
tekme atarken o kadar belli oluyo ki zaten 164 boyum var bacaklarım uzun değil ben tekme attıkça gelinlik sarsılıyo çok komik görünüyorum
Düşmeyelim yeterben girişte böyle dümdüz yürüyeyim istiyodum ama tarlatanı tuta tuta yürüyeceğim herhalde. 1 elde gelinlik 1 elde çiçek bakalım nasıl olacak
Bence minik adımlarla kurtarırız. Ben merdiven inip çıkıcam bidebana da aynı şeyler söylendi, bir de eteği de tutup kaldır dendi. doğaçlama bişeyler yapıcaz işte aman nasılsa yabancı kimse yok herkes arkadaş akraba dermişim
İnşallah yaparım da anlatırımNedimeleri sırf ben çok oynamayayım diye tuttum meğer böyle daha çok oynuyomuşuzBize de anlat nasıl geçtiğini, ben kına gecesinden daha çok geriliyorum elim ayağıma dolaşır diye
Bende nasıl yürüyeceğim diye düşünüyorumCuma günü gelinliğimin son provası vardı bitti sonunda
Yalnız sıkıntı şu ben yürüyemiyorum gelinlikle
Düğüne giriş yaparken tarlatanı tutmadan girmek isterdim ama olmayacak sanırım
Gelinlikçim tekme atarak yürü dedi onda da çok belli oluyo tekme attığım
Bu sorunu yaşayan var mı merak ettim
Erkekler her yerde şanslı sinir oluyorum artıkAy erkek olmak ne kolay geliyor şuan ya berberine git gel hazırsın
merdiven inip çıkmak yürümekten daha kolay sanki. kontrol daha mı kolay sağlanır acaba? düz yolda adım adım yürümek sanki daha zor geldi şimdi düşününceBence minik adımlarla kurtarırız. Ben merdiven inip çıkıcam bide
yani işi gücü bıraktık bir kişinin açıklamasını bekliyoruz.söylenecek şey çok da neyse
Düz yolda düşme ihtimali daha azmerdiven inip çıkmak yürümekten daha kolay sanki. kontrol daha mı kolay sağlanır acaba? düz yolda adım adım yürümek sanki daha zor geldi şimdi düşününce
Son dakikaya bırakılır mı? Bunca insanın işi gücü hazırlığı var. Gerçekten üzüntüden mahvoldum günlerdir ya. Bu stres beni duvardan duvara çarptıyani işi gücü bıraktık bir kişinin açıklamasını bekliyoruz.söylenecek şey çok da neyse
Aynen ya hiçbir oyun oynamayı bilmiyorum. Bir kere ablamın düğününde cüret ettim hala dalga geçerler oynayisimlaEvet bindallılar da ağır gerçekten
İşimiz zor
ben testi kırmayı kotla bile beceremem bimdallıyla hiç bilemedim ne olacak
Beni geriyo öyle oyunlar falan :/
Aynen bütün hayallerimiz bir kişinin ağzından çıkacak sözlere kaldı. Herkes açacak diyor ama ben bunlara hiç güvenmiyorum kendi ağzından duymam gerek.Son dakikaya bırakılır mı? Bunca insanın işi gücü hazırlığı var. Gerçekten üzüntüden mahvoldum günlerdir ya. Bu stres beni duvardan duvara çarptı
Mutluluk göz yaşımız olsun inşallahYarın kabineyi aglayarak izlerim heralde.
İnşallah canım benim. Hepimizin bu işin sonunda mutlu olması tek temennim. Allah ele güne karşı utandırmasınMutluluk göz yaşımız olsun inşallah
açsalar da yine sınırlı sayıda diyecekler, hop yine aynı noktaya dönüyoruz: davetiye verdiğimiz onca kişiye ne diyeceğizAynen bütün hayallerimiz bir kişinin ağzından çıkacak sözlere kaldı. Herkes açacak diyor ama ben bunlara hiç güvenmiyorum kendi ağzından duymam gerek.
ama merdivende adım adım inilip çıkılacak, duraksamalar yapmak, eteği kontrol etmek daha kolay değil mi şööyle yavaş yavaş süzülürek inip çıkıyor gibi bir görüntü verilerek,minik duraklamalarla etek düzeltilebilir minik tekmeler atılabilirDüz yolda düşme ihtimali daha az