- 13 Eylül 2014
- 1.139
- 1.726
Keşkee belki yayınlanır pazar günü hiç belli olmuyor.Ya keşke genelge yayınlansa. En azından önümüzü görürüz
Müjdeler verileceği için bana hiç inandırıcı gelmiyorKeşkee belki yayınlanır pazar günü hiç belli olmuyor.
Artık açsınlar da ne yapalım diyorum her şeyim hazır sayılır.Müjdeler verileceği için bana hiç inandırıcı gelmiyor
Ben de öyle. Sadece bekliyorum gariban garibanArtık açsınlar da ne yapalım diyorum her şeyim hazır sayılır.
Bende ya. İçime aileden ayrılığın hüznü çöktü. Psikologum da 40 yaşındaki kendime mektup yazmamı istedi. Şöyle bir düşündüm acaba o zaman keşke bugüne dönüp evlilik kararından vazgecebilseydim der miyim? Ya da evli mutlu çocuklu bir şekilde gülümseyerek mi okurum o mektubuCok sıkıldım
Bunu hiçbirimiz bilemiyoruz ki. Kimilerimiz geçmişe bakınca o kadar erteleyene kadar iptal edip hayatımı kurtarsaydım diyecek, kimileri iyi ki evlendikBende ya. İçime aileden ayrılığın hüznü çöktü. Psikologum da 40 yaşındaki kendime mektup yazmamı istedi. Şöyle bir düşündüm acaba o zaman keşke bugüne dönüp evlilik kararından vazgecebilseydim der miyim? Ya da evli mutlu çocuklu bir şekilde gülümseyerek mi okurum o mektubu
Umarım her birimiz iyi ki derBunu hiçbirimiz bilemiyoruz ki. Kimilerimiz geçmişe bakınca o kadar erteleyene kadar iptal edip hayatımı kurtarsaydım diyecek, kimileri iyi ki evlendikDiyecek....
Ailenizden farklı bir şehirde mı yaşayacaksın ? Benimde yaklaştıkça hüzün çöktü ama diyorum ömür boyu da dizlerinin dibinde bir hayat yok çok karmaşık duygular yaşıyorum yani bende. Allah hiç bir zaman pişman etmesin kimseyi evlendiğineBende ya. İçime aileden ayrılığın hüznü çöktü. Psikologum da 40 yaşındaki kendime mektup yazmamı istedi. Şöyle bir düşündüm acaba o zaman keşke bugüne dönüp evlilik kararından vazgecebilseydim der miyim? Ya da evli mutlu çocuklu bir şekilde gülümseyerek mi okurum o mektubu
Aynen aramızda 8 saat olacak. Amin kardeşimAilenizden farklı bir şehirde mı yaşayacaksın ? Benimde yaklaştıkça hüzün çöktü ama diyorum ömür boyu da dizlerinin dibinde bir hayat yok çok karmaşık duygular yaşıyorum yani bende. Allah hiç bir zaman pişman etmesin kimseyi evlendiğine
Kıyamam. Annenin iki evi var artık öyle düşünBende bugün odamı boşalttım. Çok buruk içim poşetledim her şeyiAnnemi kocaman evde yalnız bırakıcağım için vicdan azabı çekiyorum bende.
Benimde ailemle aramda 8 saat olacak Allah utandırmasın. Zamanın ne getireceğini bilemeyiz belki de daha sonra ailemizle aynı şehirde yaşarız.Aynen aramızda 8 saat olacak. Amin kardeşim
Sağlıklı ve huzurlu olalım da özlemeye razıyımBenimde ailemle aramda 8 saat olacak Allah utandırmasın. Zamanın ne getireceğini bilemeyiz belki de daha sonra ailemizle aynı şehirde yaşarız.
Seni çok iyi anlıyorum. Ne zor geliyordur şimdi sana..Benimde ailemle aramda 8 saat olacak Allah utandırmasın. Zamanın ne getireceğini bilemeyiz belki de daha sonra ailemizle aynı şehirde yaşarız.
İnşallah annem mutlu olsun da canım benimKıyamam. Annenin iki evi var artık öyle düşün
Bakma böyle yazdığıma iki gün önce hıçkıra hıçkıra ağladım tam 1 koca gün hem de işteykenİnşallah annem mutlu olsun da canım benim