2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Bende ya. İçime aileden ayrılığın hüznü çöktü. Psikologum da 40 yaşındaki kendime mektup yazmamı istedi. Şöyle bir düşündüm acaba o zaman keşke bugüne dönüp evlilik kararından vazgecebilseydim der miyim? Ya da evli mutlu çocuklu bir şekilde gülümseyerek mi okurum o mektubu

1622222008945.png
Bütün ülkeyi açtıklarında vaka sayıları şimdiye nazaran daha yüksekmiş

Bende ya. İçime aileden ayrılığın hüznü çöktü. Psikologum da 40 yaşındaki kendime mektup yazmamı istedi. Şöyle bir düşündüm acaba o zaman keşke bugüne dönüp evlilik kararından vazgecebilseydim der miyim? Ya da evli mutlu çocuklu bir şekilde gülümseyerek mi okurum o mektubu
Bunu hiçbirimiz bilemiyoruz ki. Kimilerimiz geçmişe bakınca o kadar erteleyene kadar iptal edip hayatımı kurtarsaydım diyecek, kimileri iyi ki evlendik❤️❤️ Diyecek....

Son iki dakikasını izleyin, %50 kır düğünü %20 kapalı alanlar olacak şekilde 1 Haziran da açılıyoruz ama %20yi %50 olarak alıyoruz ve açılıyoruz diyor.

Ailenizden farklı bir şehirde mı yaşayacaksın ? Benimde yaklaştıkça hüzün çöktü ama diyorum ömür boyu da dizlerinin dibinde bir hayat yok çok karmaşık duygular yaşıyorum yani bende. Allah hiç bir zaman pişman etmesin kimseyi evlendiğine 🙏🏻

Ailenizden farklı bir şehirde mı yaşayacaksın ? Benimde yaklaştıkça hüzün çöktü ama diyorum ömür boyu da dizlerinin dibinde bir hayat yok çok karmaşık duygular yaşıyorum yani bende. Allah hiç bir zaman pişman etmesin kimseyi evlendiğine 🙏🏻
Aynen aramızda 8 saat olacak. Amin kardeşim

X