2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Tuttuğun kapalı alanların extra açık yerleri falan yok değil mi ? Ne planlıyorsun canım benim ?
Maalesef yok Ben açık kapalı ayrım yapılacak diye düşünmüyorum açıkçası nikah töreni şeklinde açılması yönünde ümitliyim zaten planladığımız törende nikah şeklindeydi başka da bir fikrim yok valla şu saatten sonra ne yapabilirim ki senin fikrin ne kapalı alan mı

1 hazirandan sonra açacak madem neden hala açıklama yokkkk?
Bu insanlar ne ara hazırlık yapcak sinir oldum
Pazar gününe yer bulduğuma bile sevinemiyorum içim içimi yiyo sürekli temmuza kalcak diye

1 hazirandan sonra açacak madem neden hala açıklama yokkkk?
Bu insanlar ne ara hazırlık yapcak sinir oldum
Pazar gününe yer bulduğuma bile sevinemiyorum içim içimi yiyo sürekli temmuza kalcak diye
Üç beş düğün yeri paylaşmış 1 haziran itibariyle bahçemizle hizmetinizdeyiz diye. Haber gitmese böyle konuşmazlardı bence

Siz ne yaptınız canım bir farklılık yaptınız mı ben açıkçası haber sitelerine inanmıyorum
Yok bekliyorum sadece ne yapabilirim ki
Eğer önceden çıkmış olsaydı inanmazdım ama dün bilim kurulu yapıldı ordan bilgi sürekli sızıyor ben sızan bilgiler oldugunu düşünüyorum

Yok bekliyorum sadece ne yapabilirim ki
Eğer önceden çıkmış olsaydı inanmazdım ama dün bilim kurulu yapıldı ordan bilgi sürekli sızıyor ben sızan bilgiler oldugunu düşünüyorum
Bilim kurulunun önerisi olabilir ama her öneriyi de uygulamıyor devlet ben bir şekilde nikah törenlerinin açılacağını düşünüyorum yani martta nisanın başında bile yapıldı şu günden ne farkı var o zamanların o yüzden nikah töreni şeklinde açılır diye düşünüyor ve Ümit ediyorum

Yok ya ben de açılacağını düşünüyorum açılacak konusunda inanıyorum demek istemiştim temmuza kalmaz anlamında....

Kızlar bence morelinizi hiç bozmayın kapalınalanlarıda kişi kısıtıyla açarlar diye düşünüyorum nikah salonlarıda kapalı sonuçta . Bu sefer kapalı salonlar ne ekmek yicek ekonomik boyutuda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…