- 8 Şubat 2013
- 614
- 576
Maalesef yokTuttuğun kapalı alanların extra açık yerleri falan yok değil mi ? Ne planlıyorsun canım benim ?
Üç beş düğün yeri paylaşmış 1 haziran itibariyle bahçemizle hizmetinizdeyiz diye. Haber gitmese böyle konuşmazlardı bence1 hazirandan sonra açacak madem neden hala açıklama yokkkk?
Bu insanlar ne ara hazırlık yapcak sinir oldum
Pazar gününe yer bulduğuma bile sevinemiyorum içim içimi yiyo sürekli temmuza kalcak diye
Nikah merasimi şeklinde mi acaba yoksa oynamalı vs miÜç beş düğün yeri paylaşmış 1 haziran itibariyle bahçemizle hizmetinizdeyiz diye. Haber gitmese böyle konuşmazlardı bence
Ayıracaklarını pek sanmıyorum.Nikah merasimi şeklinde mi acaba yoksa oynamalı vs mi
Kına da önemli onu da ayırmazlar inşallah
Bütün gün bunu düşünüyorum sıkıldım artık
Siz ne yaptınız canım bir farklılık yaptınız mıAyıracaklarını pek sanmıyorum.
Yok bekliyorum sadece ne yapabilirim kiSiz ne yaptınız canım bir farklılık yaptınız mıben açıkçası haber sitelerine inanmıyorum
Bilim kurulunun önerisi olabilir ama her öneriyi de uygulamıyor devlet ben bir şekilde nikah törenlerinin açılacağını düşünüyorum yani martta nisanın başında bile yapıldı şu günden ne farkı var o zamanların o yüzden nikah töreni şeklinde açılır diye düşünüyor ve Ümit ediyorumYok bekliyorum sadece ne yapabilirim ki
Eğer önceden çıkmış olsaydı inanmazdım ama dün bilim kurulu yapıldı ordan bilgi sürekli sızıyor ben sızan bilgiler oldugunu düşünüyorum
Yok ya ben de açılacağını düşünüyorum açılacak konusunda inanıyorum demek istemiştimBilim kurulunun önerisi olabilir ama her öneriyi de uygulamıyor devlet ben bir şekilde nikah törenlerinin açılacağını düşünüyorum yani martta nisanın başında bile yapıldı şu günden ne farkı var o zamanların o yüzden nikah töreni şeklinde açılır diye düşünüyor ve Ümit ediyorum
Senin salonun açık mıYok ya ben de açılacağını düşünüyorum açılacak konusunda inanıyorum demek istemiştimtemmuza kalmaz anlamında....
Biri açık sadece diğeri kapalı kına kapalı yani. ben umutluyum biraz ayırmadan acarlar diyorum....Senin salonun açık mı
Açılacak inşallahYok ya ben de açılacağını düşünüyorum açılacak konusunda inanıyorum demek istemiştimtemmuza kalmaz anlamında....
Evet maalesef genelde bu bilgilerin doğruluk payı çok oluyorYok bekliyorum sadece ne yapabilirim ki
Eğer önceden çıkmış olsaydı inanmazdım ama dün bilim kurulu yapıldı ordan bilgi sürekli sızıyor ben sızan bilgiler oldugunu düşünüyorum
Ay bu gerçekse çok iyi
Aynen. Her yeri açacaklar bence. Kapalı alanları da açarlar inşallah düğünler için....Ay bu gerçekse çok iyi
Aynen haksız rekabet olacakKızlar bence morelinizi hiç bozmayın kapalınalanlarıda kişi kısıtıyla açarlar diye düşünüyorum nikah salonlarıda kapalı sonuçta . Bu sefer kapalı salonlar ne ekmek yicek ekonomik boyutuda var
Kapalı alanlarda kısıtlı hizmet edicek bence. 500 kişilik yer 250 gibi mesela.Aynen. Her yeri açacaklar bence. Kapalı alanları da açarlar inşallah düğünler için....
Duyumlar gidiyor bence her yere. Puf ne olacak sonumuzKapalı alanlarda kısıtlı hizmet edicek bence. 500 kişilik yer 250 gibi mesela.