- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 33
Güzel olucak güzel sayılı gün kaldı öğrenicez gibi..Duyumlar gidiyor bence her yere. Puf ne olacak sonumuz
Ay inşallah. İyi bir haber gelse de rahatlasak artık.Ayıracaklarını pek sanmıyorum.
Yani o zaman bile açıp şimdi yine yasak getireceğini düşünmüyorum veya öyle olmalı mantıken deBilim kurulunun önerisi olabilir ama her öneriyi de uygulamıyor devlet ben bir şekilde nikah törenlerinin açılacağını düşünüyorum yani martta nisanın başında bile yapıldı şu günden ne farkı var o zamanların o yüzden nikah töreni şeklinde açılır diye düşünüyor ve Ümit ediyorum
Her yerde aynı şeyler yazıyor doğru bence artık bu haber
Ahaber paylaşınca iyice işkillendim muhtemelen piyasaya sürmeleri istenmişHer yerde aynı şeyler yazıyor doğru bence artık bu haber
Sabah genelge yayınlanmış olsa keşke.Doğru düzgün açıklama gelse de artık emin olarak yapsak hazırlığımızı.
Belki de olur her an her şey yapabiliyorlarSabah genelge yayınlanmış olsa keşke.
Açık alansa al bence bütün haber siteleri verdiğine göre acıklama son gün yapılacak ama siz bilin böyle olacak denmek istiyoray açıklasalarda ona göre program yapsak temmuza herşeyi ayarladım salonlar organizasyon kuaför şimdi öne almak için yer bulcam sonra hepsini tekrar ayarlıcam stresten ölcem yeminle ya açıklasınlar da ne olcağını nasıl hareket etceğimizi bilelim
Bence 17 mayısta olduğu gibi yine cumartesi ya da pazar genelgeyi açıklayacaklar, pazartesi kabine olunca çıkıp aynı şeyleri tekrar edecekay açıklasalarda ona göre program yapsak temmuza herşeyi ayarladım salonlar organizasyon kuaför şimdi öne almak için yer bulcam sonra hepsini tekrar ayarlıcam stresten ölcem yeminle ya açıklasınlar da ne olcağını nasıl hareket etceğimizi bilelim
Bence pazartesi acıklayacak cumhurbaskanı. Kendi ağzından.....Bence 17 mayısta olduğu gibi yine cumartesi ya da pazar genelgeyi açıklayacaklar, pazartesi kabine olunca çıkıp aynı şeyleri tekrar edecek
Evet öyle olabilir diye bende düşünüyorum.Bence 17 mayısta olduğu gibi yine cumartesi ya da pazar genelgeyi açıklayacaklar, pazartesi kabine olunca çıkıp aynı şeyleri tekrar edecek
Bencede çünkü büyük bir karar herkes 1 haziranı bekliyorBence pazartesi acıklayacak cumhurbaskanı. Kendi ağzından.....
Canım evet ama zaten bilerek medyaya haber veriliyor ki hazırlıklı olsunlar. Yoksa çıt çıkarılmazdı öyle düşün şu an herkes ona göre hazırlık yapıyor. A haber paylaştı a haber olmasa ben de biraz endişelenirdim....Geçen sene düğünleri 1 hafta öncesi açıklamışlardı. Hala açıklamadıkları için olumsuz düşünüyorum
İnşallah ben yanılırım. Hadi 1 gün sonra düğün mü diyecekler. En azından 15 günü geciktirebilirler. Olumlu olumsuz her kararı düşündüm.
Ama temmuza kalırsa hiçbi planımız yok öyle ortada kalıcaz
Mesala 17 mayıs öncesi hiç haber yoktu ama şu anda çıkmaya başladı haberler açarlar inşallah stresle bekliyorum.Canım evet ama zaten bilerek medyaya haber veriliyor ki hazırlıklı olsunlar. Yoksa çıt çıkarılmazdı öyle düşün şu an herkes ona göre hazırlık yapıyor. A haber paylaştı a haber olmasa ben de biraz endişelenirdim....