2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Bilim kurulunun önerisi olabilir ama her öneriyi de uygulamıyor devlet ben bir şekilde nikah törenlerinin açılacağını düşünüyorum yani martta nisanın başında bile yapıldı şu günden ne farkı var o zamanların o yüzden nikah töreni şeklinde açılır diye düşünüyor ve Ümit ediyorum
Yani o zaman bile açıp şimdi yine yasak getireceğini düşünmüyorum veya öyle olmalı mantıken de 😁

Haber gelse de hemen davetiyeleri bastırsam artık. Pazar günü kısıtlı olursa cumartesi de boş 19 una kaydırcaz
Yarın belki açıklama olabilir 31 ine bırakmazlar umarımm

ay açıklasalarda ona göre program yapsak temmuza herşeyi ayarladım salonlar organizasyon kuaför şimdi öne almak için yer bulcam sonra hepsini tekrar ayarlıcam stresten ölcem yeminle ya açıklasınlar da ne olcağını nasıl hareket etceğimizi bilelim

ay açıklasalarda ona göre program yapsak temmuza herşeyi ayarladım salonlar organizasyon kuaför şimdi öne almak için yer bulcam sonra hepsini tekrar ayarlıcam stresten ölcem yeminle ya açıklasınlar da ne olcağını nasıl hareket etceğimizi bilelim
Açık alansa al bence bütün haber siteleri verdiğine göre acıklama son gün yapılacak ama siz bilin böyle olacak denmek istiyor

Bence 17 mayısta olduğu gibi yine cumartesi ya da pazar genelgeyi açıklayacaklar, pazartesi kabine olunca çıkıp aynı şeyleri tekrar edecek

Geçen sene düğünleri 1 hafta öncesi açıklamışlardı. Hala açıklamadıkları için olumsuz düşünüyorum 😔
İnşallah ben yanılırım. Hadi 1 gün sonra düğün mü diyecekler. En azından 15 günü geciktirebilirler. Olumlu olumsuz her kararı düşündüm.
Ama temmuza kalırsa hiçbi planımız yok öyle ortada kalıcaz

Geçen sene düğünleri 1 hafta öncesi açıklamışlardı. Hala açıklamadıkları için olumsuz düşünüyorum 😔
İnşallah ben yanılırım. Hadi 1 gün sonra düğün mü diyecekler. En azından 15 günü geciktirebilirler. Olumlu olumsuz her kararı düşündüm.
Ama temmuza kalırsa hiçbi planımız yok öyle ortada kalıcaz
Canım evet ama zaten bilerek medyaya haber veriliyor ki hazırlıklı olsunlar. Yoksa çıt çıkarılmazdı öyle düşün şu an herkes ona göre hazırlık yapıyor. A haber paylaştı a haber olmasa ben de biraz endişelenirdim....

Canım evet ama zaten bilerek medyaya haber veriliyor ki hazırlıklı olsunlar. Yoksa çıt çıkarılmazdı öyle düşün şu an herkes ona göre hazırlık yapıyor. A haber paylaştı a haber olmasa ben de biraz endişelenirdim....
Mesala 17 mayıs öncesi hiç haber yoktu ama şu anda çıkmaya başladı haberler açarlar inşallah stresle bekliyorum.

X