2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Birkaç haber sitesi yazmış ama ben doğru olduğuna inanmıyorum çünkü serbestliklerde önce belediyenin nikah salonları açılıyor onlar da hep kapalı alan 🤷🏻‍♀️
Nikah törenleri belediyelerin kapalı alanlarında yapılabilir ama düğünler açık alanda olacak ta diyebilirler

Nikah töreni şeklindekileri de açmaları gerekir herkes belediyenin salonlarını tutamıyor ki 🤷🏻‍♀️ Hiç haber gelmedi bize 😭😭
Hepsine izin verirler nikah içinde merak etmeyin. Bizde nikah merasimi şeklinde düğün istiyorduk salon tuttuk dış mekan oluyor yani 🙇🏻‍♀️

Hepsine izin verirler nikah içinde merak etmeyin. Bizde nikah merasimi şeklinde düğün istiyorduk salon tuttuk dış mekan oluyor yani 🙇🏻‍♀️
Bizimde o şekilde 🤷🏻‍♀️ Yani zaten oynamayı bile açsalar bizimki oynamasız olacak 😭😭 nikah salonunda tekrar gün bulamadık bizde salonla anlaştık nikah töreni şeklinde planlıyoruz 🥺🥺

Benimde nikah dairesinde olucak erkek tarafı dağıtmış davetiyleri ben 1haziranı bekleyin demiştim ama.. 100 kişiyi içeri almazlar. Hepsi dışarıda mı beklicek şimdi yığılma olucak kapıda bide 30dk de bir nikah var. İçeriye kaç kişi alırlar acaba koskocaman bi salon. Bende pişmanım dağıttımıza davetiyeleri. Açık alan ayarlardık en azından. Düğünü kapalı alanda tutanlar ne düşünüyorsunuz kızlar ?

Benimde nikah dairesinde olucak erkek tarafı dağıtmış davetiyleri ben 1haziranı bekleyin demiştim ama.. 100 kişiyi içeri almazlar. Hepsi dışarıda mı beklicek şimdi yığılma olucak kapıda bide 30dk de bir nikah var. İçeriye kaç kişi alırlar acaba koskocaman bi salon. Bende pişmanım dağıttımıza davetiyeleri. Açık alan ayarlardık en azından. Düğünü kapalı alanda tutanlar ne düşünüyorsunuz kızlar ?
Ben 1 saat 100 kişi diye düşünüyorum en kötü 🤔 bilemiyorum ama 🥺 2 Haziran daha kart dağıtmadık gelmiyor bi türlü açıklama 😭

X