- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birkaç haber sitesi yazmış ama ben doğru olduğuna inanmıyorum çünkü serbestliklerde önce belediyenin nikah salonları açılıyor onlar da hep kapalı alanBilim kurulundan sonra haberler geldiyse doğrudur
Yani genelge yayimlanmadi kesin diyemem ama onlara öyle haber gelmişDoğru mu??? Kesin mi???
Nikah törenleri belediyelerin kapalı alanlarında yapılabilir ama düğünler açık alanda olacak ta diyebilirlerBirkaç haber sitesi yazmış ama ben doğru olduğuna inanmıyorum çünkü serbestliklerde önce belediyenin nikah salonları açılıyor onlar da hep kapalı alan
Nikah töreni şeklindekileri de açmaları gerekir herkes belediyenin salonlarını tutamıyor ki Hiç haber gelmedi bizeNikah törenleri belediyelerin kapalı alanlarında yapılabilir ama düğünler açık alanda olacak ta diyebilirler
Senin kapalı alan mı ikisi deNikah töreni şeklindekileri de açmaları gerekir herkes belediyenin salonlarını tutamıyor ki Hiç haber gelmedi bize
Ben doğru oldugunu düşünüyorum her yer yayınladıysa eğerYani genelge yayimlanmadi kesin diyemem ama onlara öyle haber gelmiş
Evet kapalı alan maalesefSenin kapalı alan mı ikisi de
Ne yapacaksın peki ayy fikrim kalmadı artıkBen doğru oldugunu düşünüyorum her yer yayınladıysa eğer
Yaaa çok üzüldüm. Benim kına kapalı alan sadece. Onu da evin bahçesinde yaparım artıkEvet kapalı alan maalesef
Hepsine izin verirler nikah içinde merak etmeyin. Bizde nikah merasimi şeklinde düğün istiyorduk salon tuttuk dış mekan oluyor yaniNikah töreni şeklindekileri de açmaları gerekir herkes belediyenin salonlarını tutamıyor ki Hiç haber gelmedi bize
Bu kadar umut varken inşallah yine üzmezler biziKayınvalidemler davetiyeleri dağıtmak istiyor ben istemiyorum yakın çevreye verdik bile diyorlar allahım utandırmasın inşallah hiçbirimizi ele güne nolur
Bizimde o şekilde Yani zaten oynamayı bile açsalar bizimki oynamasız olacak nikah salonunda tekrar gün bulamadık bizde salonla anlaştık nikah töreni şeklinde planlıyoruzHepsine izin verirler nikah içinde merak etmeyin. Bizde nikah merasimi şeklinde düğün istiyorduk salon tuttuk dış mekan oluyor yani
Amin inşallah rabbim hepimize bir kapı açsınKayınvalidemler davetiyeleri dağıtmak istiyor ben istemiyorum yakın çevreye verdik bile diyorlar allahım utandırmasın inşallah hiçbirimizi ele güne nolur
Amin inşallah en güzeli olur sizin içinKayınvalidemler davetiyeleri dağıtmak istiyor ben istemiyorum yakın çevreye verdik bile diyorlar allahım utandırmasın inşallah hiçbirimizi ele güne nolur
Ben 1 saat 100 kişi diye düşünüyorum en kötü bilemiyorum ama 2 Haziran daha kart dağıtmadık gelmiyor bi türlü açıklamaBenimde nikah dairesinde olucak erkek tarafı dağıtmış davetiyleri ben 1haziranı bekleyin demiştim ama.. 100 kişiyi içeri almazlar. Hepsi dışarıda mı beklicek şimdi yığılma olucak kapıda bide 30dk de bir nikah var. İçeriye kaç kişi alırlar acaba koskocaman bi salon. Bende pişmanım dağıttımıza davetiyeleri. Açık alan ayarlardık en azından. Düğünü kapalı alanda tutanlar ne düşünüyorsunuz kızlar ?
Tuttuğun kapalı alanların extra açık yerleri falan yok değil mi ? Ne planlıyorsun canım benim ?Ben 1 saat 100 kişi diye düşünüyorum en kötü bilemiyorum ama 2 Haziran daha kart dağıtmadık gelmiyor bi türlü açıklama