- 13 Eylül 2014
- 1.139
- 1.726
Demekki acıklama yapılabiliyor, sadece bize yapılamıyor.
Bizi kimsenin düşündüğü yok zaten bu dönemde evlenmesinler diyen tanıdıklarım var.Demekki acıklama yapılabiliyor, sadece bize yapılamıyor.
çook yakınmışız bende bayrampaşanın açılmasını bekliyorum vermiyorlar 1 hazirandan sonra açılır o zaman gelin dediler . Gop doluydu onlr haftasonuna veriyorlardı istersen bir sordurDeğişiyor demek ki cidden. Başka yere gidip soracağım sonunda ya Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne falan. Telefonda da bilgi vermiyorlar ki...
Ben o tarafta oturmuyorum aslında ama düğün salonumuz orada, o yüzden Bayrampaşa'dan alalım dedik canım. Gop da olur bize fark etmez yeter ki pazar günü düğün mekanımıza gelsin... Bir arıyım yarın Gop'u inşallah telefonda bilgi verirler.çook yakınmışız bende bayrampaşanın açılmasını bekliyorum vermiyorlar 1 hazirandan sonra açılır o zaman gelin dediler . Gop doluydu onlr haftasonuna veriyorlardı istersen bir sordur
HayırBen dinleyemedim ne dediler? Hiç normalleşme üzerine konusmadilar mi?
Sadece haziranda normalleşmeye başlıyoruz dediler başka bir şey yokBen dinleyemedim ne dediler? Hiç normalleşme üzerine konusmadilar mi?
Şaka gibiler ya millet ağızlarından çıkacak bir söze bakıyor perişan haldeSadece haziranda normalleşmeye başlıyoruz dediler başka bir şey yok
Bence hiçbirşey belli değil bazı sektörler günah keçisi oldu görmezden gelinmeye devam ediyor bu ülkede son dakikaya kadar hiçbirşey belli değilCb de konuştu sağlık bakanıda konuştu. Anlamıyorum 1 hazirana çok az kaldı şimdiden açıklamayı yapsalar ne olur ? Zaten tüm her şey belliymiş söyleseler nolursu kafayı yicem
Canım telde bilgi vermiyorlar bence en iyisi gidip görüşmen bize etlüle kadar dolu dediler ama dış mekansa her türlü ayarlanır diye düşünüyorum muhakkak bulursunuzBen o tarafta oturmuyorum aslında ama düğün salonumuz orada, o yüzden Bayrampaşa'dan alalım dedik canım. Gop da olur bize fark etmez yeter ki pazar günü düğün mekanımıza gelsin... Bir arıyım yarın Gop'u inşallah telefonda bilgi verirler.
Dış mekan canım evet. Moral oldu şu an, sağ olCanım telde bilgi vermiyorlar bence en iyisi gidip görüşmen bize etlüle kadar dolu dediler ama dış mekansa her türlü ayarlanır diye düşünüyorum muhakkak bulursunuz
Doğru mu??? Kesin mi???Bana da salondan haber geldi şimdi düğünler açık alanda yapılacak kapalı alanlar yasak diye