- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
O kadar sinirliyim ki çok şaşkınımAyy inanmıyorum ya bu esnafta garipleşti herkes birbirininden çıkarıyor acısını bi öyle diyorlar bi böyle şimdi nerde kaldı iş etiği ahlakı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar sinirliyim ki çok şaşkınımAyy inanmıyorum ya bu esnafta garipleşti herkes birbirininden çıkarıyor acısını bi öyle diyorlar bi böyle şimdi nerde kaldı iş etiği ahlakı
Terbiyesizler ya iki üç rezervasyon alınca havaya girdi hemen salaklar hepimiz aynı gemimin yolcusuyuz biz tören yapamazsak onlarda aç bunu unutuyor adilerO kadar sinirliyim ki çok şaşkınım
Ay iyi bari çok şükür başka ayarlayabilmissinŞimdi arkadaşımı başka yere gönderiyorum aradım müsaitlik durumları varmış kapora göndertip kuaförün tavrına baktırıcam
Daha açıklama yapılmadı.Kızlar toplantıyı izleyen var mı ? Ne oldu sonuçlar ?
Evet öyle diyorlar heyecan yaptım ama bir şey der mi kiHerkes 1 haziran sonrası ne olacağı görüşülüyor toplantıda diyor
Aaa canım hangi belediye?Aldık pazar günü için nikah tarihi. Her belediye farklı sanırım
Biz alırken de pazar günü için veriyorlardı gün.Aaa canım hangi belediye?
kesinlijle acıklama yapılacağını düşünmüyorumHerkes 1 haziran sonrası ne olacağı görüşülüyor toplantıda diyor
Valla sinir oldum bize vermedilerBiz alırken de pazar günü için veriyorlardı gün.
Hangi şehirde olacaktı nikah?Valla sinir oldum bize vermediler
Bende sanmıyorum bir umut yine deNormalleşmeyi asla bakan açıklamaz.... yarın belki bir ulusa sesleniş olabilir bu daha olası bir ihtimal....
İstanbul canım. Bayrampaşa BelediyesiHangi şehirde olacaktı nikah?
Bizim de İstanbul canım Beykoz belediyesiydiİstanbul canım. Bayrampaşa Belediyesi
Değişiyor demek ki cidden. Başka yere gidip soracağım sonunda ya Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne falan. Telefonda da bilgi vermiyorlar ki...Bizim de İstanbul canım Beykoz belediyesiydi
Bize hariç herşeye acıklama var.Cumhurbaşkanı konuşuyor.