2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
inşallah açılır ya benimde temmuzun haftaiçinde yani hiç içime sinmiyo ama yapcak bişey yok
Benim de 22 Mayıs'ta olsaydı ne güzel ctesi günüydü ertelenince 10 Haziran Perşembe gününe bulduk daha da ileriye atmamak için tabi bunu da yapabilecek mıyız o da kesin değil

Bence bahsedebilir ya öte türlü 31 Mayıs çok geç takvimi açıklamak için
Çok geç tabii ama bizi düşündüklerini sanmıyorum. İnşallah bahsedilir. 18:00de youtubede canlı yayın yapıcakmış ne alakaysa. Tvye vermicek mi yani anlamadım

Benim de 22 Mayıs'ta olsaydı ne güzel ctesi günüydü ertelenince 10 Haziran Perşembe gününe bulduk daha da ileriye atmamak için tabi bunu da yapabilecek mıyız o da kesin değil
inşallah yaparsınız, benimde 4-5 hazirandı ama erteledik temmuz garanti olsun dedik de o zamanda haftaiçine kaldık işte

Bence bahsedebilir ya öte türlü 31 Mayıs çok geç takvimi açıklamak için
Evet sadece sağlık bakanı aşılardan mı bahsedicek acaba.. inşallah yasaklara değinir
İnşallah açıklar ama sağlık bakanı düğünler hakkında konuşmaz sanki.
hep cumhurbaşkanı duyurdu böyle şeyleri
Ama artık açıklanması lazım geç bile kaldılar

İnşallah açıklar ama sağlık bakanı düğünler hakkında konuşmaz sanki.
hep cumhurbaşkanı duyurdu böyle şeyleri
Ama artık açıklanması lazım geç bile kaldılar
Bizi düşündükleri yok ki siz hazırlanın biz açarsak yaparsınız yoksa ertelenir önemli değil kafasında insanlar.

Bizi düşündükleri yok ki siz hazırlanın biz açarsak yaparsınız yoksa ertelenir önemli değil kafasında insanlar.
Keşke sadece nikah tarihi ertelemekle olsa
Sabahtan beri fotoğrafçısı, organizasyoncusu canımız çıktı ayarlayana kadar
Daha balayı için tekrar gün değiştircez
Açmazlarsa hepsi sil baştan tekrar

Aynen canım. İçim çok sıkılıyor benim de. Cok yıldım

Şimdi ben başka şehirde yaşıyorum. Önceden aradım fiyat randevu bilgisi aldım. İban atıcaz kapora atacaksınız dedi tamam kesinleşsin ararım dedim kına için konuşuyorum.

az önce aradım, kına için arıyorum bilgi alıcaktım dedim. Adam birden fiyat veremiyoruz gelin dedi, ben de denemek istedim acıkcası. Şehirdışındayım gelemiyorum kına günü gelicem dedim, kusura bakmayın dedi. Yaptığınız şey hadsizce ben ücreti biliyorum kapora gönderip rezervasyon oluşturmak için aradım ama bu terbiyesizlik karşısında oluşturmamaya karar verdim dedim, tamam dedi. Şaka gibi. Yüzüne kapattım

Ayy inanmıyorum ya bu esnafta garipleşti herkes birbirininden çıkarıyor acısını bi öyle diyorlar bi böyle şimdi nerde kaldı iş etiği ahlakı

Ay salak ya. Bosver bir ton kuaför var hemen başkasını ayarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…