- 6 Kasım 2020
- 664
- 935
Benimki de Haziran dedi. kısıtlı olacak saat ve kişi olarak ama olacak dedi.Bugün bizim düğün salonunu aradım da haziran ayında belediyelerin salonlarında nikah merasimlerine izin verilicek ama biz düğün salonları olarak temmuza hazırlanıyoruz tamamen dedi. Temmuzda düğün salonlarını yarı kapasiteyle açıcaklar dedi. Bilmiyorum kızlar doğru mudur ama söyleyeyim dedim... Güzel bir haber değil biliyorum da belki onunki yanlış duyumdur.
Açtıklarında genel de düğün salonunda ki nikahları da açıyorlar ama bilemedim tabi inşallah yanlış duyumdur.Bugün bizim düğün salonunu aradım da haziran ayında belediyelerin salonlarında nikah merasimlerine izin verilicek ama biz düğün salonları olarak temmuza hazırlanıyoruz tamamen dedi. Temmuzda düğün salonlarını yarı kapasiteyle açıcaklar dedi. Bilmiyorum kızlar doğru mudur ama söyleyeyim dedim... Güzel bir haber değil biliyorum da belki onunki yanlış duyumdur.
düğün salonları martta bile açık değil miydi sanmıyorum haziranda kapalı olacağını
ama kınaları açmayabilirler bi ihtimal
Bugün de açıklama gelmedi.Yarın da açıklama gelmezse umudum bitecek benim
Aslında en geç bugün açıklaması lazımdı 1 hafta kaldı düğünlere diye
Martta nikah merasimi şeklindeydi en şanslılar 2020 temmuzduAynen zaten Allah hepimize Mart'ta evlenenlerin şansından versinçok saçma olur bencede Mart'ta açıktı nikah oluyordu Haziran'da da nikah yasağı olursa.
umurlarında değil ki olsa bizi bu kadar insanı bu sektörü mağdur ederler midüğün salonları martta bile açık değil miydi sanmıyorum haziranda kapalı olacağını
ama kınaları açmayabilirler bi ihtimal
Bugün de açıklama gelmedi.Yarın da açıklama gelmezse umudum bitecek benim
Aslında en geç bugün açıklaması lazımdı 1 hafta kaldı düğünlere diye
doğru ama canım sizin içinde düşünsene bekliceksen bari güzel olsun düğün olsun beklemiceksen zaten yapardın nikah aileler doğru söylüyo benceMartta nikah merasimi şeklindeydi en şanslılar 2020 temmuzdu
bugün de açıklama gelmezse temmuzda yer boşalırsa tarihi yine atcaz galiba biz
Ay yapalım geçelim dedikçe aileler düğün düğün der oldu. Madem nikah yapcaktınız ekimde kasımda yapsaydınız niye beklediniz diyolar
bugün gelsin artık şu açıklama
acaba yine şehir şehir mi açarlarVaka haritası acıklandı genel anlamda bütün şehirler düşüşte bence. İstanbul baya düştü geçen haftaya göre
Temmuzda yer varsa atın garanti olsun canım ama tabi siz bilirsinizMartta nikah merasimi şeklindeydi en şanslılar 2020 temmuzdu
bugün de açıklama gelmezse temmuzda yer boşalırsa tarihi yine atcaz galiba biz
Ay yapalım geçelim dedikçe aileler düğün düğün der oldu. Madem nikah yapcaktınız ekimde kasımda yapsaydınız niye beklediniz diyolar
bugün gelsin artık şu açıklama
Yer yok ki olmayan yerde nasıl yapalım, ağustosta var şu an boş yer havalar sıcak, hiç istemiyorum o kadar beklemek çok sıkıldım artıkdoğru ama canım sizin içinde düşünsene bekliceksen bari güzel olsun düğün olsun beklemiceksen zaten yapardın nikah aileler doğru söylüyo bence
Şu an yok bayram hariç her gün dolu.Temmuzda yer varsa atın garanti olsun canım ama tabi siz bilirsiniz
inşallah açılır ya benimde temmuzun haftaiçinde yani hiç içime sinmiyo ama yapcak bişey yokYer yok ki olmayan yerde nasıl yapalım, ağustosta var şu an boş yer havalar sıcak, hiç istemiyorum o kadar beklemek çok sıkıldım artık
Bende şimdi gördümBilim kurulu toplantısı bugünmüş.
Aaa bugünse açılır düğünlerBilim kurulu toplantısı bugünmüş.