- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 33
O kadar hazırlık yaptık kınaları açarlar inşallah yaBilim Kurulu Toplantısı ne zaman yapılacak? Gözler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yeni açıklamasında
BİLİM KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN?
Bu haftaki Bilim Kurulu Toplantısı'nın tarihi henüz belli olmadı. Toplantı genellikle çarşamba günleri gerçekleşiyor. Toplantının 26-28 Mayıs aralığında yapılması bekleniyor.
Güzel haberler alalım inşallah
inşallah yaO kadar hazırlık yaptık kınaları açarlar inşallah ya
Yarın toplanırlar inşallah ama kesin cuma olur o zamana kadar 5bin olur vaka sayısı ve açarlarBilim Kurulu Toplantısı ne zaman yapılacak? Gözler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yeni açıklamasında
BİLİM KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN?
Bu haftaki Bilim Kurulu Toplantısı'nın tarihi henüz belli olmadı. Toplantı genellikle çarşamba günleri gerçekleşiyor. Toplantının 26-28 Mayıs aralığında yapılması bekleniyor.
Güzel haberler alalım inşallah
Artık da açarlar inşallahO kadar hazırlık yaptık kınaları açarlar inşallah ya
İnşallah canım benim inşallah...kalkmaz olur mu canım mutlaka kalkar ya bu insanları kimse tutamaz bu havalarda durum zaten iyiye gidiyo en en en kötü senaryo temmuzda kalksın ama ağustosta herhangi bi yasak kısıtlama olmaz
Bi de pazarı açaydılar da alaydık artık günümüzüYarın toplanırlar inşallah ama kesin cuma olur o zamana kadar 5bin olur vaka sayısı ve açarlar
Dün falan açıklasalardı da ertelemeseydim yapıp kurtulsaydım keşkeArtık da açarlar inşallahdün Süleyman soylu sanırım bayağı gevşeteceğiz tedbirleri demiş. Bir de artık kahvehaneler dışarıya masa atmaya başladı bile yaşadığım şehir de.
Açarlar bence canım açılırsa şu an tüm hafta sonunu açarlar heralde. Yaz sezonu başladı bileİnşallah canım benim inşallah...
Bi de pazarı açaydılar da alaydık artık günümüzü
Olsun daha rahat hazırlanırsınız öyle düşünDün falan açıklasalardı da ertelemeseydim yapıp kurtulsaydım keşke
Ben de açacaklarına emin gibiyim ama cesaret edip davetiye bastıramadım
Pfff anlamıyorum ben de ya 5lere düsecek diyoruz düşmüyorOff bugün niye vaka 9 binlerde çıktı ki
Aynen moralim bozuldu hazırlık yapacağım tam yine umutsuzluğa düşünüyorumPfff anlamıyorum ben de ya 5lere düsecek diyoruz düşmüyor
Hahahaha sorma aynı durumdayımAynen moralim bozuldu hazırlık yapacağım tam yine umutsuzluğa düşünüyorum
Orası öyle, pazar gününde sorun olmayacaksa her türlü en iyisini yaptık da. Pazar riskli de olabilirmişOlsun daha rahat hazırlanırsınız öyle düşün
Ya 1 günde nasıl 2 bin yüksek çıkar yaaa.Off bugün niye vaka 9 binlerde çıktı ki
Evet bende ona güvendim inşallah açılır offfVaka haritası acıklandı genel anlamda bütün şehirler düşüşte bence. İstanbul baya düştü geçen haftaya göre
Bende böyleyim artık ne yapacağımı bilmiyorumAynen moralim bozuldu hazırlık yapacağım tam yine umutsuzluğa düşünüyorum