- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 33
Evet sadece sağlık bakanı aşılardan mı bahsedicek acaba.. inşallah yasaklara değinirSadece Fahrettin Koca mı açıklama yapacakmış. O zaman bahsetmeyebilirler düğünlerden ben cumhurbaşkanı konusacak sandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sadece sağlık bakanı aşılardan mı bahsedicek acaba.. inşallah yasaklara değinirSadece Fahrettin Koca mı açıklama yapacakmış. O zaman bahsetmeyebilirler düğünlerden ben cumhurbaşkanı konusacak sandım
Bence bahsedebilir ya öte türlü 31 Mayıs çok geç takvimi açıklamak içinSadece Fahrettin Koca mı açıklama yapacakmış. O zaman bahsetmeyebilirler düğünlerden ben cumhurbaşkanı konusacak sandım
Genelde sağlık bakanı açıklama yapmıyor ama bu sefer farklı olarak yapsın ve sevinelim artık.Evet sadece sağlık bakanı aşılardan mı bahsedicek acaba.. inşallah yasaklara değinir
Benim de 22 Mayıs'ta olsaydı ne güzel ctesi günüydü ertelenince 10 Haziran Perşembe gününe bulduk daha da ileriye atmamak için tabi bunu da yapabilecek mıyız o da kesin değilinşallah açılır ya benimde temmuzun haftaiçinde yani hiç içime sinmiyo ama yapcak bişey yok
Çok geç tabii ama bizi düşündüklerini sanmıyorum. İnşallah bahsedilir. 18:00de youtubede canlı yayın yapıcakmış ne alakaysa. Tvye vermicek mi yani anlamadımBence bahsedebilir ya öte türlü 31 Mayıs çok geç takvimi açıklamak için
inşallah yaparsınız, benimde 4-5 hazirandı ama erteledik temmuz garanti olsun dedik de o zamanda haftaiçine kaldık işteBenim de 22 Mayıs'ta olsaydı ne güzel ctesi günüydü ertelenince 10 Haziran Perşembe gününe bulduk daha da ileriye atmamak için tabi bunu da yapabilecek mıyız o da kesin değil
Verilir bence yaÇok geç tabii ama bizi düşündüklerini sanmıyorum. İnşallah bahsedilir. 18:00de youtubede canlı yayın yapıcakmış ne alakaysa. Tvye vermicek mi yani anlamadım
Bence bahsedebilir ya öte türlü 31 Mayıs çok geç takvimi açıklamak için
İnşallah açıklar ama sağlık bakanı düğünler hakkında konuşmaz sanki.Evet sadece sağlık bakanı aşılardan mı bahsedicek acaba.. inşallah yasaklara değinir
Bizi düşündükleri yok ki siz hazırlanın biz açarsak yaparsınız yoksa ertelenir önemli değil kafasında insanlar.İnşallah açıklar ama sağlık bakanı düğünler hakkında konuşmaz sanki.
hep cumhurbaşkanı duyurdu böyle şeyleri
Ama artık açıklanması lazım geç bile kaldılar
Keşke sadece nikah tarihi ertelemekle olsaBizi düşündükleri yok ki siz hazırlanın biz açarsak yaparsınız yoksa ertelenir önemli değil kafasında insanlar.
Son gün bile acıklayabilirler maalesefBizi düşündükleri yok ki siz hazırlanın biz açarsak yaparsınız yoksa ertelenir önemli değil kafasında insanlar.
İçimden artık bin tane küfür ve kötü düşünce geçiyor ya bu kadar yapılmaz ya insan açıklar neyse ona göre yol alır herkes haftaya kadar neyi bekliyorlar ne değişecek çok şey geçiyor da içimden susayım en iyisiSon gün bile acıklayabilirler maalesef
Aynen canım. İçim çok sıkılıyor benim de. Cok yıldımİçimden artık bin tane küfür ve kötü düşünce geçiyor ya bu kadar yapılmaz ya insan açıklar neyse ona göre yol alır herkes haftaya kadar neyi bekliyorlar ne değişecek çok şey geçiyor da içimden susayım en iyisi
NolduuuKuaförle kavga ettim aşırı sinirliyim
Şimdi ben başka şehirde yaşıyorum. Önceden aradım fiyat randevu bilgisi aldım. İban atıcaz kapora atacaksınız dedi tamam kesinleşsin ararım dedim kına için konuşuyorum.Nolduuu
Noldu canım hayırdır inşallah ?Kuaförle kavga ettim aşırı sinirliyim
Ayy inanmıyorum ya bu esnafta garipleşti herkes birbirininden çıkarıyor acısını bi öyle diyorlar bi böyle şimdi nerde kaldı iş etiği ahlakıŞimdi ben başka şehirde yaşıyorum. Önceden aradım fiyat randevu bilgisi aldım. İban atıcaz kapora atacaksınız dedi tamam kesinleşsin ararım dedim kına için konuşuyorum.
az önce aradım, kına için arıyorum bilgi alıcaktım dedim. Adam birden fiyat veremiyoruz gelin dedi, ben de denemek istedim acıkcası. Şehirdışındayım gelemiyorum kına günü gelicem dedim, kusura bakmayın dedi. Yaptığınız şey hadsizce ben ücreti biliyorum kapora gönderip rezervasyon oluşturmak için aradım ama bu terbiyesizlik karşısında oluşturmamaya karar verdim dedim, tamam dedi. Şaka gibi. Yüzüne kapattım
Ay salak ya. Bosver bir ton kuaför var hemen başkasını ayarlaŞimdi ben başka şehirde yaşıyorum. Önceden aradım fiyat randevu bilgisi aldım. İban atıcaz kapora atacaksınız dedi tamam kesinleşsin ararım dedim kına için konuşuyorum.
az önce aradım, kına için arıyorum bilgi alıcaktım dedim. Adam birden fiyat veremiyoruz gelin dedi, ben de denemek istedim acıkcası. Şehirdışındayım gelemiyorum kına günü gelicem dedim, kusura bakmayın dedi. Yaptığınız şey hadsizce ben ücreti biliyorum kapora gönderip rezervasyon oluşturmak için aradım ama bu terbiyesizlik karşısında oluşturmamaya karar verdim dedim, tamam dedi. Şaka gibi. Yüzüne kapattım
Şimdi arkadaşımı başka yere gönderiyorum aradım müsaitlik durumları varmış kapora göndertip kuaförün tavrına baktırıcamAy salak ya. Bosver bir ton kuaför var hemen başkasını ayarla