2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Bizim izin muhabbetini hep bugünler için ayarlamıştık. Pazartesi açıklama olmazsa izin yazdıramıcaz ve kalcak . Şiştim valla artık ya
Fotoğrafçımız boş mu o gün o bile belirsiz
Ben eğer evlenemezsem Haziran da eylüle kadar evlenmiyorum öyle söyliyim. O yüzden açmak zorundalar

Bizim izin muhabbetini hep bugünler için ayarlamıştık. Pazartesi açıklama olmazsa izin yazdıramıcaz ve kalcak . Şiştim valla artık ya
Fotoğrafçımız boş mu o gün o bile belirsiz
Birde izin sorunu var da var yeni izninizi şimdiden ayarlayamaz mısınız ?

Birde izin sorunu var da var yeni izninizi şimdiden ayarlayamaz mısınız ?
Ben çalışmıyorum da nişanlımın pandemiden dolayı çalışma şartları çok farklı. Ayarlanmıyo ne yazık ki
Pazartesi açıklama gelmezse kalıyo bizim. 10 gün ertelenmesi bizim için iyi aslında hazırlık yönünden. Yeter ki açılsın

İnşallah planlarımız doğrultusunda gider her şey bu defa

Temmuzda açılırsa bizim de gün yok
Tek düğün olsa neyse de kına elimizi kolumuzu bağlıyo. Kınaları açmayıp düğünleri açarsa yine kalıyo
Ne desem bilemedim
Aynen herkes temmuz ve ağustos ayına yüklendi yine açmazlarsa eskiden almış haziran çiftleri de var her şey çok karışır inşallah açacak bu defa

Aynen herkes temmuz ve ağustos ayına yüklendi yine açmazlarsa eskiden almış haziran çiftleri de var her şey çok karışır inşallah açacak bu defa
Bizim salonda hazirandakiler temmuza atmış hep. Cumartesi pazar boşluk bile vardı o yüzden
Temmuzda bayramda 4 gün hariç komple dolu ağustosa bakmadım çünkü o kadar da atmam en fazla paramız yanar napayım

Canım tarihinden sonra açılırsa, haftaiçi falan da mı yok, yoksa haftaiçi istemiyor musunuz,inşallah açılırda açılmazsada eylülü bekleme bak önümüzü hiç göremiyoruz
Zaten 1 Haziran benim haftaiçi. Hafta içi hafta sonu yer yok Haziran da. Temmuz da aşırı sıcak, ne düğünden ne kendimden birşey anlarım ki bizim çevremiz Haziran ortasından eylüle kadar yazlığa gider dönmez kimse temmuzdaki düğün için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…