- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
Pufff çarşamba falan açıklasalar bariMuhtemelen doğru. En son toplantının da tam 17 Mayıs'ta yapıldığı düşünülünce doğru olabilir haber. Ama kabineden bir gün önce falan genelge yayinlayabilirler yine
İnşallah açıklar ve açarlar artık beklediğimize değsinPufff çarşamba falan açıklasalar bari
31i çok geç olur ya. 7bin vakaİnşallah açıklar ve açarlar artık beklediğimize değsin
31 mayıssa kınalar açılmaz. Düğünler açılacağı zaman 1 hafta önce açıklama yapmışlardıYeni Kabine toplantısı var mı, ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak?
31 Mayıs diyor. İnsallah şakadır ya
Hiç belli olmaz pat diye açıklar inşallah biran önce31i çok geç olur ya. 7bin vaka
Açıklama yapacakları zaman ben hep görüyordum diye hatırladım nette akşama açıklama var tarzında haberleri.Açıklama yarın olacaksa sabahından paylaşırlar mı, akşam açıklama olacak diye?
Yoksa pat diye açıklama geldiği oldu mu hiç
Birden genelge yayınlanabilir ama ben yarın açıklanacağını hiç sanmıyorum.Açıklama yarın olacaksa sabahından paylaşırlar mı, akşam açıklama olacak diye?
Yoksa pat diye açıklama geldiği oldu mu hiç
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Nasip gerçektenYarın günleri ileri tarihe atıyoruz o zaman. İnşallah benim için hayırlısı budur
Sizler de kendi tarihlerinizde yapabilirsiniz umarım
Artık nedense moralim bozulmuyor böyle sakin bi döneme girdim
31 cok geç değil mi amaBence müjde haberler serbestleşme olacağı için Tayyip Erdoğan bizzat kendi açıklar siyasi sebeplerden ötürü kendi reklamı gibi o yüzden her an herşey olabilirgenelgeyi de sonrasında paylaşırlar hemen
Pazartesi salıya asla umudum yok. En erken çarşamba olur diyordum bence o da olmaz. Pazartesi de cok gec anlamıyorum kiGeçen sene 24 haziran çarşamba açıklanmış. Tam 1 hafta öncesi
Aynı şekilde yaparlarsa salı gün gelebilir belki açıklama.
1 günle kaçırıyoruz ya şaka gibi eğer öyle olursa
neyse açılsın da 10 gün geç olur napayım :/
31 olursa çok çok kötü olur31 cok geç değil mi amaDavetiyeleri ne ara dağıtıcaz
İnşallah canım. Olumlama yapalım31 olursa çok çok kötü olursalı günü grup toplantısı mı ne var bi yerde okudum ama nerde olduğunu bulamıyorum Bende salı bekliyorum inşallah
Sizin tarih ne zamandıİnşallah canım. Olumlama yapalım
1 Haziran kına....Sizin tarih ne zamandıartık kendi tarihimi bile karıştırıyorum bir an önce netleşsin herşey
Benimde kına 11 Haziran kına....
Bizim izin muhabbetini hep bugünler için ayarlamıştık. Pazartesi açıklama olmazsa izin yazdıramıcaz ve kalcak . Şiştim valla artık yaPazartesi salıya asla umudum yok. En erken çarşamba olur diyordum bence o da olmaz. Pazartesi de cok gec anlamıyorum ki