2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Kızlar bu arada bir şey sorucam size. Şimdi ben nikah dairesinde yapıcam nikahı. Bornova nikah dairesinde büyük bir parkın içinde dışarısı çimenlik. İçeriye herkes giremiceği için diğerleri dışarıda beklicekler. Sorun olmaz değil mi ? Parkta kalabalık beklese kocaman bi alan zaten ?

Valla canım biz o gün nikah salonuna gittik içeri sayılı kişi alıyorlar ama çiftin belki 50 yakını bahçede bekliyordu çıkışta resim falan çektirdiler bi sorun olacağını sanmıyorum hatta kızdım dedim ki şu insanları alsalar nolacak diye

Ay inan ki içimi çok rahatlattın teşekkür ederim canım inşallah öyle olur

Yaaa ciddi mi hayırlı olsun çok sevindim bu hafta içerisinde bizde bastırabiliriz her an hatta modelini paylaşır mısın fikir olur bizlere
Perşembe günü teslim edecekler o yüzden anca bugün verebilirdim allahım pişman etmesin Tabii atıyorum

Hele çekimde ben nerden bulayım tuvalet vs. Bütün gün naparım gerçekten çok zor
Neyse hayatımda bir daha kolay kolay kullanmam kaç senelik hayatımda bile ilk kullnışım olacak
Doktorlar yılda 2 den fazla önermemiş..

Canım biz geçen nikah günü almak için gittiğimizde de içeride nikah vardı, dışarıda bahçede bir sürü kişi bekliyordu. Sorun olmaz bence de

Bayıldım. Hayırlı uğurlu olsun inşallah, her şey gönlünce olsun canım Allah utandırmasın
Canımm artık şaşırmıyorum gelinliklerimiz de aynı olur bu gidişle hiç şaşmam
Valla ben de şaşırmam bekliyorum öyle bir şey canım
Evet ya mecburen kullanman gerekirse kullan bence canım, ben de öyle yapacağım. Bir kereden bir şey olmaz bir de onu mu sıkıntı edelim kendimize bunca dert arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…