- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 33
Yaaa ciddi miDavetiyemi bastırdım bugün. Ben inanıyorum, moralini bozma
Valla canım biz o gün nikah salonuna gittik içeri sayılı kişi alıyorlar ama çiftin belki 50 yakını bahçede bekliyordu çıkışta resim falan çektirdiler bi sorun olacağını sanmıyorumKızlar bu arada bir şey sorucam size. Şimdi ben nikah dairesinde yapıcam nikahı. Bornova nikah dairesinde büyük bir parkın içinde dışarısı çimenlik. İçeriye herkes giremiceği için diğerleri dışarıda beklicekler. Sorun olmaz değil mi ? Parkta kalabalık beklese kocaman bi alan zaten ?
Ay inan ki içimi çok rahatlattın teşekkür ederim canım inşallah öyle olurValla canım biz o gün nikah salonuna gittik içeri sayılı kişi alıyorlar ama çiftin belki 50 yakını bahçede bekliyordu çıkışta resim falan çektirdiler bi sorun olacağını sanmıyorumhatta kızdım dedim ki şu insanları alsalar nolacak diye
Canım benim hepimizin öyle olsun inşallahAyyyy çok sevindim hadi inşallah en mutlu günlerinden biri olsun düğünün canım benim. Allah çok mutlu etsinnn
Perşembe günü teslim edecekler o yüzden anca bugün verebilirdim allahım pişman etmesinYaaa ciddi mihayırlı olsun çok sevindim bu hafta içerisinde bizde bastırabiliriz her an hatta modelini paylaşır mısın fikir olur bizlere
Aklıma şey takıldı ya sonra kendimiz çıkartabilir mıyız o tırnakları.Evett bende nikahtan 1 hafta öncesi için randevu aldım yaptırıcam jel protez tırnak çok mantıklı.
Çok güzel hayırlı olsun. Allah mutlu etsin tamamına erdirsin
Bende inanıyorum bu sefer açacak zaten açmaması çok saçma artık kasım da bile nikah yapanlar vardı.Davetiyemi bastırdım bugün. Ben inanıyorum, moralini bozma
Bayıldım çok güzel
İnşallah canım benimBayıldım çok güzelhayırlısıyla inşallah açılacak rüya gibi törenlerimiz olacak
Arkadaşım attı face de sessiz çığlıklar sayfası paylaşmışHaberin linkini yollasana hangi illermis
Linki buldum da. Tıklayınız yazan kısma tıklanmıyorLinkini atsana bakalım
Canımm artık şaşırmıyorum gelinliklerimiz de aynı olur bu gidişle hiç şaşmamİnanamıyorum artık ya, benim instagramdan baktığım ve kaydettiğim modeli beğenmişsin denizadabu kadar olur yani..
Hele çekimde ben nerden bulayım tuvalet vs. Bütün gün naparım gerçekten çok zorBen de doğal yöntemlerle şimdiden öne çekmeye çalışayım, ağustosa rahat olayım diyordum ama tam tersi öne çekeceğime gecikti bu ayartık daha da geciksin diye uğraşacağım. O da olmazsa ben de ilaç kullanırım. Çünkü ben zaten ilk 3 gün çok yoğun şekilde regl oluyorum. Denk gelirse hayatta foto çekimi-kına-düğün falan yapamam yani o şekil.
Canım biz geçen nikah günü almak için gittiğimizde de içeride nikah vardı, dışarıda bahçede bir sürü kişi bekliyordu. Sorun olmaz bence deKızlar bu arada bir şey sorucam size. Şimdi ben nikah dairesinde yapıcam nikahı. Bornova nikah dairesinde büyük bir parkın içinde dışarısı çimenlik. İçeriye herkes giremiceği için diğerleri dışarıda beklicekler. Sorun olmaz değil mi ? Parkta kalabalık beklese kocaman bi alan zaten ?
Bayıldım. Hayırlı uğurlu olsun inşallah, her şey gönlünce olsun canım Allah utandırmasın
Valla ben de şaşırmam bekliyorum öyle bir şey canımCanımm artık şaşırmıyorum gelinliklerimiz de aynı olur bu gidişle hiç şaşmam
Evet ya mecburen kullanman gerekirse kullan bence canım, ben de öyle yapacağım. Bir kereden bir şey olmaz bir de onu mu sıkıntı edelim kendimize bunca dert arasındaHele çekimde ben nerden bulayım tuvalet vs. Bütün gün naparım gerçekten çok zor
Neyse hayatımda bir daha kolay kolay kullanmam kaç senelik hayatımda bile ilk kullnışım olacak
Doktorlar yılda 2 den fazla önermemiş..
Hergün bir haber bıktık artık zatenLinki buldum da. Tıklayınız yazan kısma tıklanmıyorsallamasyon haber yani çok türedi bu ara
Gerçeği gelmeyince onlar da sallıyo işteHergün bir haber bıktık artık zaten