- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.646
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.921
Hep negatif düşünme cnm benim. Dex iğne yerine artık prolutex veriliyor dr una sölersin onu yazar.adet sancısı hamilelik belirtileriyle aynı şuan bunu ayırt edemessin oyüzden pozitif düşünmeye çalış kaç gün kaldı testeOnu sordum kuzum, progestan desk varmıs o da gobekten yapılıyormuş, gebelık varsa ondan alacam sanırım, sımdı kalcadan yapılandan yazmıs doktor.. Bekliyorum bakalım sonucu, bugun adet olacakmış gibi sancım da var
Çoğunlukla kendim yapıyorum. Bazende eşim vuruyor göbekten olunca yapabilirlerKeske esımız saglıkcı olsaymış ya, Walla ben dedım Hemsıreye esıme gosterın o yapsın dedım de kabul etmediler
3 günüm var cnm, cumartesi sabah kan vericem Allah ızın verırse.. Hemsıreye sormuştum ben yenilerde o soyledı bana deksiHep negatif düşünme cnm benim. Dex iğne yerine artık prolutex veriliyor dr una sölersin onu yazar.adet sancısı hamilelik belirtileriyle aynı şuan bunu ayırt edemessin oyüzden pozitif düşünmeye çalış kaç gün kaldı teste
Göbek kolay, kendım yapıyorum da, kalcadan olan için soylemıstimÇoğunlukla kendim yapıyorum. Bazende eşim vuruyor göbekten olunca yapabilirler
inşallah cnm görüceksin sende bak benim 12.günde göğüslerimde ağrı bailadı ve kasımlarım ağrrıyor ondan önce hiç belirtim yoktu sende arama belirtiAynen dönüşümlü kullanılabilir, en azından hergun hergun saglık ocagı acile gıtmeyız, sen Poztıf gordun, bebegı de gireceksin ınsallah, ben de pozıtıf gorebilseydim
Az kaldı sabret seni çok iyi anlıyorum inşallah hayırlı haberi alıcaksin canım ❣Ayy insalllah cnm 3 gun kaldıbugun 7.gunum
az kalmış iyi sabrettin maşallah3 günüm var cnm, cumartesi sabah kan vericem Allah ızın verırse.. Hemsıreye sormuştum ben yenilerde o soyledı bana deksi
inşallah cnm görüceksin sende bak benim 12.günde göğüslerimde ağrı bailadı ve kasımlarım ağrrıyor ondan önce hiç belirtim yoktu sende arama belirti
Az kaldı sabret seni çok iyi anlıyorum inşallah hayırlı haberi alıcaksin canım ❣
Allah razı olsun hepinizden kızlar destegınız ıcınaz kalmış iyi sabrettin maşallahben test yapmadan bekleyemezdim göbek iğnesine geçince rahat edersin az daha sabır cmt büyük gün
İnşallah senden de güzel haberler alcaz canım benimAllah razı olsun hepinizden kızlar destegınız ıcın
İlk muayene 450 anlaşılırsa zaten pakete dahilMüstecep beyın muayene ucretı ne kadar?
İnşallahh bebeğimİnşallah senden de güzel haberler alcaz canım benim
Merhaba kizlar.Bu gun benimde agrim var.ilk gunlerde vardi ama bu gun bir az fazla.sabah test yapdim.cok silik 2ci cizgiyi gordum.yarin sabahda yapmayi duwunuyorum)biz ayni gun transfer olduk bu arada.inwAllah hepimiz pozitivi goruruz ve saglam ireliler.
Kız sen mi test yaptınSiz de mı 8 eylul de transfer oldunuz.. Alıntılar karısmıs pek anlayamadım
Ben de protulex kullanıyordum sonradan bulamadım Progestan dex devam ettim.Kalcaya gire çok daha iyi ama fiyatlı evet sabah akşam yapıyorum benOnu sordum kuzum, progestan desk varmıs o da gobekten yapılıyormuş, gebelık varsa ondan alacam sanırım, sımdı kalcadan yapılandan yazmıs doktor.. Bekliyorum bakalım sonucu, bugun adet olacakmış gibi sancım da var
Canım doktor iğneyi kaçıncı haftaya kadar devam et dedi sanaÇoğunlukla kendim yapıyorum. Bazende eşim vuruyor göbekten olunca yapabilirler
Tabi ki olmaz biyopsi alınıp gönderiliyor komple gitmiyor ki.Biz de genetik lle yaptırdıkBide bir wey sormak istiyorum.biz embrioyu turkiyeye Volkan Baltaciya genetik analiz icin gonderdik.eger gebelik varsa saglikli embrio konuldugundan bthg de azalma olurmu olmazmi?
Yok kuzu alıntı yapmıs benım mesajları silmiş kendisi yazmıs sonra, benım adım cıkıyor.. Test mest yokKız sen mi test yaptınbende anlamadım dedim ne ara yazmış gözden kaçırdım