2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Hep negatif düşünme cnm benim. Dex iğne yerine artık prolutex veriliyor dr una sölersin onu yazar.adet sancısı hamilelik belirtileriyle aynı şuan bunu ayırt edemessin oyüzden pozitif düşünmeye çalış kaç gün kaldı teste

3 günüm var cnm, cumartesi sabah kan vericem Allah ızın verırse.. Hemsıreye sormuştum ben yenilerde o soyledı bana deksi

Aynen dönüşümlü kullanılabilir, en azından hergun hergun saglık ocagı acile gıtmeyız, sen Poztıf gordun, bebegı de gireceksin ınsallah, ben de pozıtıf gorebilseydim
inşallah cnm görüceksin sende bak benim 12.günde göğüslerimde ağrı bailadı ve kasımlarım ağrrıyor ondan önce hiç belirtim yoktu sende arama belirti

inşallah cnm görüceksin sende bak benim 12.günde göğüslerimde ağrı bailadı ve kasımlarım ağrrıyor ondan önce hiç belirtim yoktu sende arama belirti

Az kaldı sabret seni çok iyi anlıyorum inşallah hayırlı haberi alıcaksin canım ❣

az kalmış iyi sabrettin maşallah ben test yapmadan bekleyemezdim göbek iğnesine geçince rahat edersin az daha sabır cmt büyük gün
Allah razı olsun hepinizden kızlar destegınız ıcın

Bide bir wey sormak istiyorum.biz embrioyu turkiyeye Volkan Baltaciya genetik analiz icin gonderdik.eger gebelik varsa saglikli embrio konuldugundan bthg de azalma olurmu olmazmi?

Ben de protulex kullanıyordum sonradan bulamadım Progestan dex devam ettim.Kalcaya gire çok daha iyi ama fiyatlı evet sabah akşam yapıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…