2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kalcaya biraz bastırıp kalkıyorum sedyeden hemen aksam masaj yaptırdım eşime, biraz faydası oldu
Yani vurulunca hemn bol kolonyalı pamuk iste arabyla gidip geliosan eve gidene kdr ovala evdede devam et çok faydasını görürsün ben öle kurtuldum bezelerden biraz olsun.çok dayanamıosan da göbek iğnesi isteyebilirsin prolutex birz pahalı ama knforlu

Onu sordum kuzum, progestan desk varmıs o da gobekten yapılıyormuş, gebelık varsa ondan alacam sanırım, sımdı kalcadan yapılandan yazmıs doktor.. Bekliyorum bakalım sonucu, bugun adet olacakmış gibi sancım da var

Bende hergun sabah akşam progestan dex vuruyorum göbeğime. Göbek te alan çok dar dr 2 buçuk ay kullanicaksin dedi şimdiden yer zor buluyorum

bende progestan kalçadan kullanıyorum hergün eczacı abla var ona gitmeye çekiniyorum artık birde acısndan gına geldi göbekten olanı varsa bende sorayım bari. 12. haftaya kadar kukllanıcaksak sıkıntı... adet günün geldiyse ondandır öyle hissetmen

Keske esımız saglıkcı olsaymış ya, Walla ben dedım Hemsıreye esıme gosterın o yapsın dedım de kabul etmediler

O sancılardan korkma canım banada oldu bende dedim günüm yaklaşıyor adetmi olucam diye inşallah seninde tutunma belirtisidir bunlar inşallah sakın stres yapma canım

Maalesef ki bu seferde olmadı canlarım.Rabbim şuan sonuç bekleyenlere güzel haberler nasip etsin inşallah.
Canım benim hakkında hayırlısı olsun demekki hayırlı zaman değilmiş inşallah yeni tedavine başlamadan kendiliğinden hamile kalırsın içini ferah tut Allahın izniyle tez vakitte nasip olucak sanada duamdasın canım

bende dedim ama sakat bırakma durumu varmış iğnenin çok riskli cnm kadın yaparken bile çekiniyorum ama o dediğiniz iğneyi sorucam bebeği görürsek inşallah
Aynen dönüşümlü kullanılabilir, en azından hergun hergun saglık ocagı acile gıtmeyız, sen Poztıf gordun, bebegı de gireceksin ınsallah, ben de pozıtıf gorebilseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…