- 11 Temmuz 2020
- 506
- 445
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.901
Allah yardımcımız olsun arkadaşım inşallah karşılığını alırız1 dk sonra gecıyor o da, progestan iğneler yüzünden kalçam beze oldu hep, otururken yatarken o daha cok acıyor
Kalcaya biraz bastırıp kalkıyorum sedyeden hemeniğne olunca hemn bol kolanyalı pamukla ovalayıp dağıtıyormusun cnm iğneyi
Bu ıgneler hep devam edecekmiş belli bir haftaya kadar, doktorum oyle soyledı, suan 3.kutuyu yaptırıyorum valla, benım bir de hergunAllah yardımcımız olsun arkadaşım inşallah karşılığını alırız
Yani vurulunca hemn bol kolonyalı pamuk iste arabyla gidip geliosan eve gidene kdr ovala evdede devam et çok faydasını görürsün ben öle kurtuldum bezelerden biraz olsun.çok dayanamıosan da göbek iğnesi isteyebilirsin prolutex birz pahalı ama knforluKalcaya biraz bastırıp kalkıyorum sedyeden hemenaksam masaj yaptırdım eşime, biraz faydası oldu
Onu sordum kuzum, progestan desk varmıs o da gobekten yapılıyormuş, gebelık varsa ondan alacam sanırım, sımdı kalcadan yapılandan yazmıs doktor.. Bekliyorum bakalım sonucu, bugun adet olacakmış gibi sancım da varYani vurulunca hemn bol kolonyalı pamuk iste arabyla gidip geliosan eve gidene kdr ovala evdede devam et çok faydasını görürsün ben öle kurtuldum bezelerden biraz olsun.çok dayanamıosan da göbek iğnesi isteyebilirsin prolutex birz pahalı ama knforlu
Bende hergun sabah akşam progestan dex vuruyorum göbeğime. Göbek te alan çok dar dr 2 buçuk ay kullanicaksin dedi şimdiden yer zor buluyorumOnu sordum kuzum, progestan desk varmıs o da gobekten yapılıyormuş, gebelık varsa ondan alacam sanırım, sımdı kalcadan yapılandan yazmıs doktor.. Bekliyorum bakalım sonucu, bugun adet olacakmış gibi sancım da var
valla var gibi arkadaşım...koyulaşması bile gün gün değişmiş maşAllahEki Görüntüle 2916524 Eki Görüntüle 2916524 Arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra 10.gun 11. Gun 12. Gun ve 13.gün sizce var mı arkadaşlar
bende progestan kalçadan kullanıyorum hergün eczacı abla var ona gitmeye çekiniyorum artık birde acısndan gına geldi göbekten olanı varsa bende sorayım bari. 12. haftaya kadar kukllanıcaksak sıkıntı... adet günün geldiyse ondandır öyle hissetmenOnu sordum kuzum, progestan desk varmıs o da gobekten yapılıyormuş, gebelık varsa ondan alacam sanırım, sımdı kalcadan yapılandan yazmıs doktor.. Bekliyorum bakalım sonucu, bugun adet olacakmış gibi sancım da var
Ya da donusümlu bıseyler yapıcaz artıkBende hergun sabah akşam progestan dex vuruyorum göbeğime. Göbek te alan çok dar dr 2 buçuk ay kullanicaksin dedi şimdiden yer zor buluyorum
Keske esımız saglıkcı olsaymış ya, Walla ben dedım Hemsıreye esıme gosterın o yapsın dedım de kabul etmedilerbende progestan kalçadan kullanıyorum hergün eczacı abla var ona gitmeye çekiniyorum artık birde acısndan gına geldi göbekten olanı varsa bende sorayım bari. 12. haftaya kadar kukllanıcaksak sıkıntı... adet günün geldiyse ondandır öyle hissetmen
bende dedim ama sakat bırakma durumu varmış iğnenin çok riskli cnm kadın yaparken bile çekiniyorum ama o dediğiniz iğneyi sorucam bebeği görürsek inşallahKeske esımız saglıkcı olsaymış ya, Walla ben dedım Hemsıreye esıme gosterın o yapsın dedım de kabul etmediler
O sancılardan korkma canım banada oldu bende dedim günüm yaklaşıyor adetmi olucam diye inşallah seninde tutunma belirtisidir bunlar inşallah sakın stres yapma canımOnu sordum kuzum, progestan desk varmıs o da gobekten yapılıyormuş, gebelık varsa ondan alacam sanırım, sımdı kalcadan yapılandan yazmıs doktor.. Bekliyorum bakalım sonucu, bugun adet olacakmış gibi sancım da var
Canım benim hakkında hayırlısı olsun demekki hayırlı zaman değilmiş inşallah yeni tedavine başlamadan kendiliğinden hamile kalırsın içini ferah tut Allahın izniyle tez vakitte nasip olucak sanada duamdasın canımMaalesef ki bu seferde olmadı canlarım.Rabbim şuan sonuç bekleyenlere güzel haberler nasip etsin inşallah.
Ya maşallah inşallah kanda da pozitifi görürsün canım ❣Eki Görüntüle 2916524 Eki Görüntüle 2916524 Arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra 10.gun 11. Gun 12. Gun ve 13.gün sizce var mı arkadaşlar
Yasaa inşallah çok teşekkür ederim yarın burdan yazarım kan sonucum çıksınvalla var gibi arkadaşım...koyulaşması bile gün gün değişmiş maşAllahkan testinde de harika sonuçlar elde etmeni dilerim,öyle de olcak zannımca
İnşallah yarın belli olacak artıkYa maşallah inşallah kanda da pozitifi görürsün canım ❣
yazın,hep beraber kutlayalım buradanYasaa inşallah çok teşekkür ederim yarın burdan yazarım kan sonucum çıksın
Aynen dönüşümlü kullanılabilir, en azından hergun hergun saglık ocagı acile gıtmeyız, sen Poztıf gordun, bebegı de gireceksin ınsallah, ben de pozıtıf gorebilseydimbende dedim ama sakat bırakma durumu varmış iğnenin çok riskli cnm kadın yaparken bile çekiniyorum ama o dediğiniz iğneyi sorucam bebeği görürsek inşallah
Ayy insalllah cnm 3 gun kaldıO sancılardan korkma canım banada oldu bende dedim günüm yaklaşıyor adetmi olucam diye inşallah seninde tutunma belirtisidir bunlar inşallah sakın stres yapma canım
Ayyy amin inşallah film izliyorum zaten zaman geçsin diyeyazın,hep beraber kutlayalım buradandinlenin bolca,müzik dinle falan yani...şimdi sana zaman geçmez çoğu bitti azı kaldı...hayırlı evlat olsun,yüzünüzü güldürsün