2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Öylemi dersin 😥 son cümleni anlamadım kuzum
Yani embriyonun tutunup tutunamaması bi kaç saat içerisinde belli olmaz olsa bile vucüt bukadar hızlı tepki vermez . Rahim işlemlerden dolayı geriliyor . Rahimi gemişletmek için felan takılan şeylerden dolayı irite oluyor normal bu olan şey . Stres o kanamadan daha tehlikeli .

Yani embriyonun tutunup tutunamaması bi kaç saat içerisinde belli olmaz olsa bile vucüt bukadar hızlı tepki vermez . Rahim işlemlerden dolayı geriliyor . Rahimi gemişletmek için felan takılan şeylerden dolayı irite oluyor normal bu olan şey . Stres o kanamadan daha tehlikeli .
Hakşısın canım çok saol Allah razı olsun 🥰 içimi eahatlattın peki sence kasık agrılarım normal i aşırı değil ama hafif var

Hakşısın canım çok saol Allah razı olsun 🥰 içimi eahatlattın peki sence kasık agrılarım normal i aşırı değil ama hafif var
Tabikide çok normal. Progestan kullanıyorsunuz muhtemelen vucütta artan birden fazla hormon işlem görmüş rahim var . ( ileriki günlerde devam ederse tutunma belirtiside diyorlar )

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye canimm ben de hep grupta aktifim ama liste de yokum yani bilgilerimi vermemisim simdi farkettim diğer yorumları okuyunca :)))
Yaş 29 3. Deneme muhtemelen transferim Ekim (rabbim nasip ederse insallahhh )bu eylül adetini bekliyorum histereskopi için. Umarım grubun şansı bana da şans getirir hamiş olurum diğer arkadaşlar gibi 🙏🙏

Evet bir evladım var çok şükür ilk çocuğum sağlıklı doğdu.İkincisi hasta doğunca çok şaşırdık.Epidermolis bulluza hastalığı halk arasında kelebek olarak geçiyor.
İki denemem Ankara da Medicana Hastanesi'nde oldu negatif ile.sonuclandi.
Şimdi ki İstanbul'da Fulya acedemy Mustecep kavrut ile yapıldı.Carsamba günü test günüm
Müstecep beyın muayene ucretı ne kadar?

Maalesef ki bu seferde olmadı canlarım.Rabbim şuan sonuç bekleyenlere güzel haberler nasip etsin inşallah.
Ya çok üzgünüm 😔allah hayırlısını versin ne diyelim vardır bir bildiği yüce yaradanın . Ben pek teselli vermeyi sevmiyorum insan negatif ten sonra kim ne derse batıyot çünki . Hayırlısı olsun en iyi anlatanlrdanım seni 😔

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye canimm ben de hep grupta aktifim ama liste de yokum yani bilgilerimi vermemisim simdi farkettim diğer yorumları okuyunca :)))
Yaş 29 3. Deneme muhtemelen transferim Ekim (rabbim nasip ederse insallahhh )bu eylül adetini bekliyorum histereskopi için. Umarım grubun şansı bana da şans getirir hamiş olurum diğer arkadaşlar gibi 🙏🙏
Tamam canım eklerim ben 🥰 inşallah hepimiz güzel haberler veririz🐣🐣🤲🤲

B8F2AD44-86BC-4C4C-9327-4C42345F8BD4.jpeg
B8F2AD44-86BC-4C4C-9327-4C42345F8BD4.jpeg Arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra 10.gun 11. Gun 12. Gun ve 13.gün sizce var mı arkadaşlar

X