2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

O zamannnnn benide tabloya ekleyebilirsiniz çok şükür değerim 757 🤲🤲🤲😍😍😍 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde devam eder 🤲💕
Yaaaaa ikizler geliyor 🐣🐣❤❤❤
Cok sevindim cookk
Masallah canim saglikla devamı gelsin inşallah

Herkese merhaba bugün 9. Günüm progeston fitil kullanıyorum ve pazar günü de farklı bir iğne yaptım acaba ilaçların etkisi olabilir mi?

Eklentiler

• 00D316D2-DACE-4791-AEAE-EEE4E9870E52.jpeg
    00D316D2-DACE-4791-AEAE-EEE4E9870E52.jpeg
    194,1 KB · Görüntüleme: 39
Bugün 1 yıllık evli arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim 14 haftalıkmış bayadir görüşmemistik, durumumu da biliyor.İstedigi ay hamile kalmış, ama bebekte sorun varmış ıdrar yollarında, alınma ihtimali varmış çok üzüldüm. AMA bir yandan da diyorum neden ben , neden eşim, neden bizde sorun var 2 yıldır uğraşıyorum tüp bebekten başka çarem de yok çok ağrıma gidiyor 🥺
Ooo seni çok iyi anlıyorum bende çok ağladım ,eşimle çok kavga ettik boşanmak bile istedim . Şimdi tabiki gülüyorum neler neler yaptım evlilik cüzdanı bile çöpe attım 😂😂yüzük tuvalette gitti çünkü tabiki eşimi suçladım . O asker personeli ve biz 5 yıl evliyız ve ayda sadece 1-2 kere beraber oluyoruz bazen 2 ayda . Yani eşim hiç yoktu . O Kars’ta dağda ben Antalyadayım . Çoğu doktoralara gittik onlar gülüyorlar sadece . Yani biz sana nasıl yardım edebiliriz güt eşine yanında cevap bu kadardı . Ben gene ağlıyorum… sonra 3 defa aşılama zar zor yaptırdık olmadı kimyasal oldu. Yani daha beklemek istemedim tüp bebeğe artık karar verdik . Tüp bebek kabul etmek daha zor çünkü bizden sağılıkta hiç bir problem yok 🤷🏻‍♀️Moralinizi yüksek tutun. Lazım olursa daha hafif ilaçları iç ben passiflora kullandım . Herkesinin kaderi var bilemezsin ne zaman doğuracaksın ne zaman öleceksin. Bu yüzden tüm düşünceleri kafandan at . Git gez eğlen . Bizimiz 1 tane hayta var çünkü…🌷

Bak vallahi bende aynıydım 3 göüşmemi yapıcam yarın iple çekiuorum . 2 ci görüşmede bilinç altı terapisi yaptı ilk önce geçen seferki negatif i aldığındaki acıyo soruyor ve numaralandır dedi 8/9 demiştim çok çaresizce negatif aldığım dizlerimin üstüne çöküp ağladığımı an ve an yaşadım sonra bilinç altını rahatlattı ve terapi sonrası tekrar acıyı anlandırdığımda 1/2 derecedeydi beni rahatsız etmiyordu . Gerçekten çok ihtiyacı var insanın şu dönemde .
Haklısın canım bir düşüneyim bunu.Bulunduğum yerde iyi bir uzman bulabilirsem inşallah

Kızlar erken gebelik testi yaptım tek çizgi içini açtım fotodaki gibi bu ne şimdi sabah öğlen tarlusal içtim sanırım testler yuzunden kafayı yiycem test yapanlar testi açıp baktınız mi hiç öyle çıkması normal mi

Eklentiler

• 20210914_140552.jpg
    20210914_140552.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 44
  • 20210914_140529.jpg
    20210914_140529.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar erken gebelik testi yaptım tek çizgi içini açtım fotodaki gibi bu ne şimdi sabah öğlen tarlusal içtim sanırım testler yuzunden kafayı yiycem test yapanlar testi açıp baktınız mi hiç öyle çıkması normal mi
Canım negatif o çok uzakta yakın bir çizgi çıkması gerek . İçin rahat olsun

X