2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Bu arada aksam üstü test yaptım tabiki tek cizgi😁şimdi içini açtım kuruma çizgisi vardı sanırım fazla durunca kuruma çizgisi oluşuyor hepsinde 😏bakalım ne zaman adet olcam😔

Sadece ilaçları değilki yani fiyat da raporlu ve raporsuz farklı oluyor 🤷🏻‍♀️Vallah çözemedim bu işi . Bi sonraki kontrole gidecem soracam. Estrofem normalde sgk karşılıktır mu?yoksa para ile alıyoruz?
Biz üreti toplu ödediğimiz için rapor süresi bitmeden halletmiştik. Senin de o şekilde olması lazım sonuçta rapor süresi kısıtlı.
Estrofemı devlet ödüyor galiba canım

Kızlar selam ayın 9 unda dondurulmuş 2 adet 5. Gün embriyosu transferi olmuştum biraz önce erken gebelik testi yaptım 2. çizgi çok silik çıktı. Bakar mısınız🙏🏻 Sizce var mıdır bebişlerim
Gayet net görünüyor ikinci çizgi hadi bakalım güzel haberlere vesile olsun 🥰 🥰 😍

Bu arada aksam üstü test yaptım tabiki tek cizgi😁şimdi içini açtım kuruma çizgisi vardı sanırım fazla durunca kuruma çizgisi oluşuyor hepsinde 😏bakalım ne zaman adet olcam😔
Ben o kuruma çizgisini de hiç görmedim kız, 🤣🤣 ertesi gün bile baktığımda koca çizgi bana bakıyor oluyor 😒
Tarlusalı bilemedim canım Dr kullan demiş o zaman sıkıntı olmaz ama çok mu gecikme oldu. Yok mu hiç belirti

Kızlar benim adetim daha gelmedi tarlusal başlamak istiyorum dr başla sıkıntı yaratmaz dedi hala tereddutteyim iciyim mı içmiyimmi diye
yemin ederim benimde aklıma geldi🤣🤣🤣adet gelsin diye...ama bir tarafım boşver,doğal olsun da diyor (not: doktora falan sormadım sakın yanlış yönlendirme şeklinde algılanmasın)

Evet o erkendi baya da bi erken gösterdi hatta 😁 Az önce yine yaptım o daha da net çıktı şükür şimdilik koyulaşıyo giderek 😊
Yaa boyle pozitif haberler umut oluyor bana da, bazen oldu bu sefer diyorum, bazen de içimd ebi boşluk oluyor, herhalde yine olmadı dıyorum, duygularım karman çorman 🤷‍♀️

Evet sen rahatsın artık o konuda🙂 geç olsun güç olmasın, ınsallah Rabbım emeklerinin karsılıgını verır, şehir dısından takıpte olmak daha yorucu
Malasef canım Allah'tan ilk kontrole gitmeyeceğim burdan halledeceğim , neyse olsun artık ama çok sabırsızım bir an önce olsun istiyorum sanki içimde herşey güzel olacakmış gibi bir his var bilmiyorum

Canım kan verdim beta hcg 27 çıktı bugün 10.gün 5.gün embriyosu için düşük gibi geldi bana😔
Daha önce 2 gebelik kaybım olunca neye sevineceğimi bilemiyorum 😔
@Missalice Nureella Nureella Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye @Elifff60
@yesiko @Hurremmsultann
Ssevincli Ssevincli Nefes0858 Nefes0858
cnm arkadalarda söylemiş kaçla başlaması önemli değilmiş artması önemliymiş inan bende sevinemiyorum perşembe tekrar kan ver dediler şuan bebeğin seninle ve hamilesin lütfen onu üzme annesi :KK200:

X