- 2 Aralık 2015
- 4.485
- 18.450
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.661
Bu arada aksam üstü test yaptım tabiki tek cizgişimdi içini açtım kuruma çizgisi vardı sanırım fazla durunca kuruma çizgisi oluşuyor hepsinde bakalım ne zaman adet olcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her hangi bir bilgim olmadığı için yazamadım canımTeşekkür ederim arkadaşlar önemseyip bilgi verdiğiniz için.. Allah razı olsun.
Biz üreti toplu ödediğimiz için rapor süresi bitmeden halletmiştik. Senin de o şekilde olması lazım sonuçta rapor süresi kısıtlı.Sadece ilaçları değilki yani fiyat da raporlu ve raporsuz farklı oluyor Vallah çözemedim bu işi . Bi sonraki kontrole gidecem soracam. Estrofem normalde sgk karşılıktır mu?yoksa para ile alıyoruz?
Tamam canım aramıza hoşgeldin bugün gün içinde güncelleme yapacağım listeyeCatlak-kurabiye bu arada yasim 30 canim 2. tup bebek denemem olucam 3. gun embriyosu ya iki ya bir transfer edilicek transfer ekimde
Gayet net görünüyor ikinci çizgi hadi bakalım güzel haberlere vesile olsunKızlar selam ayın 9 unda dondurulmuş 2 adet 5. Gün embriyosu transferi olmuştum biraz önce erken gebelik testi yaptım 2. çizgi çok silik çıktı. Bakar mısınız Sizce var mıdır bebişlerim
Ben o kuruma çizgisini de hiç görmedim kız, ertesi gün bile baktığımda koca çizgi bana bakıyor oluyorBu arada aksam üstü test yaptım tabiki tek cizgişimdi içini açtım kuruma çizgisi vardı sanırım fazla durunca kuruma çizgisi oluşuyor hepsinde bakalım ne zaman adet olcam
Evet o erkendi baya da bi erken gösterdi hatta Az önce yine yaptım o daha da net çıktı şükür şimdilik koyulaşıyo giderekOooh cıkmıs diğeri erken gebelikti sanırım deil mi
yemin ederim benimde aklıma geldiadet gelsin diye...ama bir tarafım boşver,doğal olsun da diyor (not: doktora falan sormadım sakın yanlış yönlendirme şeklinde algılanmasın)Kızlar benim adetim daha gelmedi tarlusal başlamak istiyorum dr başla sıkıntı yaratmaz dedi hala tereddutteyim iciyim mı içmiyimmi diye
Yaa boyle pozitif haberler umut oluyor bana da, bazen oldu bu sefer diyorum, bazen de içimd ebi boşluk oluyor, herhalde yine olmadı dıyorum, duygularım karman çormanEvet o erkendi baya da bi erken gösterdi hatta Az önce yine yaptım o daha da net çıktı şükür şimdilik koyulaşıyo giderek
Malasef canım Allah'tan ilk kontrole gitmeyeceğim burdan halledeceğim , neyse olsun artık ama çok sabırsızım bir an önce olsun istiyorum sanki içimde herşey güzel olacakmış gibi bir his var bilmiyorumEvet sen rahatsın artık o konuda geç olsun güç olmasın, ınsallah Rabbım emeklerinin karsılıgını verır, şehir dısından takıpte olmak daha yorucu
İnşallah canım böyle hissetmen çok çok güzelMalasef canım Allah'tan ilk kontrole gitmeyeceğim burdan halledeceğim , neyse olsun artık ama çok sabırsızım bir an önce olsun istiyorum sanki içimde herşey güzel olacakmış gibi bir his var bilmiyorum
Hayırlısı olsun tutunacaklar inşallah iyi düşünelim iyi olsun :)Kızlar iki saat sonra transferim var lütfen dua edin bana inşallah tutunurlar sımsıkı
Hayırlısı olsun inşallahKızlar iki saat sonra transferim var lütfen dua edin bana inşallah tutunurlar sımsıkı
bol bol ya Musavvir esması çekin...transfer esnasında inşAllah Allah herkesin muradını versin...hem kalabalığız burda hatta hep beraber çekelim sana enerji,hayır gelsinKızlar iki saat sonra transferim var lütfen dua edin bana inşallah tutunurlar sımsıkı
cnm arkadalarda söylemiş kaçla başlaması önemli değilmiş artması önemliymiş inan bende sevinemiyorum perşembe tekrar kan ver dediler şuan bebeğin seninle ve hamilesin lütfen onu üzme annesiCanım kan verdim beta hcg 27 çıktı bugün 10.gün 5.gün embriyosu için düşük gibi geldi bana
Daha önce 2 gebelik kaybım olunca neye sevineceğimi bilemiyorum
@Missalice Nureella Catlak-kurabiye @Elifff60
@yesiko @Hurremmsultann
Ssevincli Nefes0858
Olmamıştır kuzum merak etme çok şükür bak 12 gun geçti endiselenme stres yapmakızlar günaydın bugün 12.günüm sabah tuvalette biraz ıkındım gibi oldu birşey olmuşmudur sizce çok moralim bozuldu