2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar selam ayın 9 unda dondurulmuş 2 adet 5. Gün embriyosu transferi olmuştum biraz önce erken gebelik testi yaptım 2. çizgi çok silik çıktı. Bakar mısınız Sizce var mıdır bebişlerim benimle midir

Eklentiler

• 97F9D29F-31F7-47AE-8019-A4EB568E9919.jpeg
    48,1 KB · Görüntüleme: 72
  • 8969807D-18CA-4FBC-B918-284CB3FF7063.jpeg
    40,9 KB · Görüntüleme: 65
Kaybınıza çok üzüldüm.
Doğumdan sonra mı vefat etti?

Proluton depot ve neupogen iğne yapmıştık sadece geri kalamlar estrofem, coraspirin, kan sulandırıcı, kortizom, folik asit. İnşallah bal damlıyor ağzınızdan
O zaman harika erken ögrenenlerdesin, benım de 8 eylulde transfer oldu ama Hıc cesaretim yok yarın yapma test, bi sonraki gun yap

O zaman harika erken ögrenenlerdesin, benım de 8 eylulde transfer oldu ama Hıc cesaretim yok yarın yapma test, bi sonraki gun yap
Sağol çook teşekkür ederim umarım doğrudur adetten 6 gün önce gösteren erken gebelik testi yaptım ama şimdi okudum da birinin de böyle erken çıkıp daha sonra negatife dönmüş. Ne diyeyim hayırlısı olsun Umarım hepimizin küçük kalpleri bizimledir En iyisi aslında 10. Günü beklemek
4. Güne göre çok güzel hayırlı olsun
Teşekkür ederiimm umarım hepimiz hakkında hayırlısı olsun

Sohrab kızlar ben bugün 2.doz biontech oldum, biraz ateşim var inşallah sabaha geçer.Haftaya da adet olup e2 testi verip duruma göre estrofem e başlayacağım transfer için.Tabi inşallah aşı sonrası adetim gecikmezse, bazılarının öyle olmuş şaşırdım.Sanirim estrofem den bir hafta sonra kontrole gideceğim Ankara'ya

Allah razı olsun canım.Evet 7 aylıktı kaydettiğimiz de genetik hastalikla doğdu.Tekrar aynı şeyleri yaşamamak için tüp bebek yoluna girdik.Pgt yaptırıyoruz
İnşallah yaşamazsınız canım.
Rabbim kimseye aynı acıyı yaşatmasın, çok zor cidden.
Test günün Çarşamba sanırım, hadi bakalım.
Hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah.
Kaç tane embriyo PGT’den olumlu geldi?

İlk deneme heyecanıyla ben de yapmıstım erkenden, ama bu ıkıncı olunca korkuyorum.. İnsallah güzel düşünelim, olumsuz yorum okumamaya gayret edin..

Canım bol bol su iç, İnşallahh geçer sabaha.. Bosver gecıkse de 1 2 gun gecıkır. Ne guzel asıların da tamam artık

Amin canım inşallah teşekkür ederim
Evet çarşamba günü test günüm nasipse.
İlk denemde 3 tane gitti 1 tane taşıyıcı geldi tutmadı
2. Denemede 2 tane gitti ikisi de taşıyıcı çıktı onlarda tutmadı.
Bu deneme de 2 tam sağlıklı 7 taşıyıcı geldi .bu sefer embriyo sayısı şükür fazla olmuştu.Tam sağlıklı olan 2 tanesini transfer ettiler.

Canım bol bol su iç, İnşallahh geçer sabaha.. Bosver gecıkse de 1 2 gun gecıkır. Ne guzel asıların da tamam artık
Aynen öyle canım gecikirse de yapacak birşey Yok aşı konusunda içim rahat bir nebze de olsa.Okul baskı yapıyor zaten PCR testi için böyle kafam rahatladı

Allah razı olsun canım.Evet 7 aylıktı kaydettiğimiz de genetik hastalikla doğdu.Tekrar aynı şeyleri yaşamamak için tüp bebek yoluna girdik.Pgt yaptırıyoruz
Bu arada umarım her şey güzel olur hayatınızda Allahım size öyle mutluluklar versin ki yüzünüz hep gülsün inşallah

Bizler zor süreçten geçen anne adaylarıyız. Rabbim ne derse o oluyor. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

Amin canım inşallah Allah razı olsun . Dediğin gibi süreç zor umarım sonu güzel olur hepimiz için.Sonunda çok şükür değdi demek nasip olsun hepimize Nasipten ötesi yok nasip olsun inşallah

Aynen öyle canım gecikirse de yapacak birşey Yok aşı konusunda içim rahat bir nebze de olsa.Okul baskı yapıyor zaten PCR testi için böyle kafam rahatladı
Evet sen rahatsın artık o konuda geç olsun güç olmasın, ınsallah Rabbım emeklerinin karsılıgını verır, şehir dısından takıpte olmak daha yorucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…