-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.641
Kaybınıza çok üzüldüm.Herkes aynısını demiş bende diyorum.onemli olan düzenli artış.Tup bebek diye deger yüksek olacak şartı mı var ben kızıma hamileliğimde (tüp bebek değildi) 2,4 le başladım çok yavaş artış olarak devam etti doğum da yaptım.Sonradna kaybetsem de sonuçta hamilligim ilerledi.Testin koyulasatikca değerin artıyordur yarın test yap diger gün kan ver o zaman netlesir herşey.Umarim seninle kalmaya devam eder.Şimdiden strese girmeyin bebsinle beraber
Ovitrelle yapmadıysanız, var gibi görünüyorKızlar selam ayın 9 unda dondurulmuş 2 adet 5. Gün embriyosu transferi olmuştum biraz önce erken gebelik testi yaptım 2. çizgi çok silik çıktı. Bakar mısınızSizce var mıdır bebişlerim benimle midir
Proluton depot ve neupogen iğne yapmıştık sadece geri kalamlar estrofem, coraspirin, kan sulandırıcı, kortizom, folik asit. İnşallah bal damlıyor ağzınızdanOvitrelle yapmadıysanız, var gibi görünüyor
O zaman harikaProluton depot ve neupogen iğne yapmıştık sadece geri kalamlar estrofem, coraspirin, kan sulandırıcı, kortizom, folik asit. İnşallah bal damlıyor ağzınızdan
4. Güne göre çok güzel hayırlı olsunKızlar selam ayın 9 unda dondurulmuş 2 adet 5. Gün embriyosu transferi olmuştum biraz önce erken gebelik testi yaptım 2. çizgi çok silik çıktı. Bakar mısınızSizce var mıdır bebişlerim benimle midir
Allah razı olsun canım.Evet 7 aylıktı kaydettiğimiz de genetik hastalikla doğdu.Tekrar aynı şeyleri yaşamamak için tüp bebek yoluna girdik.Pgt yaptırıyoruzKaybınıza çok üzüldüm.
Doğumdan sonra mı vefat etti?
Sağol çook teşekkür ederimO zaman harikaerken ögrenenlerdesin, benım de 8 eylulde transfer oldu ama Hıc cesaretim yok yarın yapma test, bi sonraki gun yap
Teşekkür ederiimm4. Güne göre çok güzel hayırlı olsun
İnşallah yaşamazsınız canım.Allah razı olsun canım.Evet 7 aylıktı kaydettiğimiz de genetik hastalikla doğdu.Tekrar aynı şeyleri yaşamamak için tüp bebek yoluna girdik.Pgt yaptırıyoruz
İlk deneme heyecanıyla ben de yapmıstım erkenden, ama bu ıkıncı olunca korkuyorum.. İnsallah güzel düşünelim, olumsuz yorum okumamaya gayret edin..Sağol çook teşekkür ederimumarım doğrudur adetten 6 gün önce gösteren erken gebelik testi yaptım ama şimdi okudum da birinin de böyle erken çıkıp daha sonra negatife dönmüş. Ne diyeyim hayırlısı olsun Umarım hepimizin küçük kalpleri bizimledir En iyisi aslında 10. Günü beklemek
Teşekkür ederiimmumarım hepimiz hakkında hayırlısı olsun
Canım bol bol su iç, İnşallahh geçer sabaha.. Bosver gecıkse de 1 2 gun gecıkır. Ne guzel asıların da tamam artıkSohrab kızlar ben bugün 2.doz biontech oldum, biraz ateşim var inşallah sabaha geçer.Haftaya da adet olup e2 testi verip duruma göre estrofem e başlayacağım transfer için.Tabi inşallah aşı sonrası adetim gecikmezse, bazılarının öyle olmuş şaşırdım.Sanirim estrofem den bir hafta sonra kontrole gideceğim Ankara'ya
Amin canım inşallahİnşallah yaşamazsınız canım.
Rabbim kimseye aynı acıyı yaşatmasın, çok zor cidden.
Test günün Çarşamba sanırım, hadi bakalım.
Hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah.
Kaç tane embriyo PGT’den olumlu geldi?
Aynen öyle canım gecikirse de yapacak birşey Yok aşı konusunda içim rahat bir nebze de olsa.Okul baskı yapıyor zaten PCR testi için böyle kafam rahatladıCanım bol bol su iç, İnşallahh geçer sabaha.. Bosver gecıkse de 1 2 gun gecıkır. Ne guzel asıların da tamam artık
Bu arada umarım her şey güzel olur hayatınızdaAllah razı olsun canım.Evet 7 aylıktı kaydettiğimiz de genetik hastalikla doğdu.Tekrar aynı şeyleri yaşamamak için tüp bebek yoluna girdik.Pgt yaptırıyoruz
Amin canım inşallah Allah razı olsunBu arada umarım her şey güzel olur hayatınızdaAllahım size öyle mutluluklar versin ki yüzünüz hep gülsün inşallah
Bizler zor süreçten geçen anne adaylarıyız. Rabbim ne derse o oluyor. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Evet sen rahatsın artık o konudaAynen öyle canım gecikirse de yapacak birşey Yok aşı konusunda içim rahat bir nebze de olsa.Okul baskı yapıyor zaten PCR testi için böyle kafam rahatladı