-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.441
8.gun husranindan sonra biliyorsun korkudan bekliyorum bugün 12. Gün hiç fikrim bile yok ne durumda. Yrn randevu günü hastanede öğrenicem inşallahTeşekkür ederim canım sen naptın
Maşallah canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla ilerleyip kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar benimde 8. Gün beta hcg 110 çıktı nasıl sizce hemşire çok iyi dedi
Amin canımMaşallah canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla ilerleyip kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok fazla ayakta kalma yine de dikkat et kendineValla ben de yatıyorum 4 gündür, yarın baslıcam işe, bugun yuruyuslere de baslıcam.
Oo gözün aydın canım hadi sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin RabbimKızlar benimde 8. Gün beta hcg 110 çıktı nasıl sizce hemşire çok iyi dedi
Evet canım olmuyor telde ben ss alıp pcyi açtığımda giriyordum hepsini. Telde yapılmıyor
Doktorum da oyle soyledı kendını yormadan başla dedıÇok fazla ayakta kalma yine de dikkat et kendine
Oo gözün aydın canım hadi sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Amin inşallah canımÇok fazla ayakta kalma yine de dikkat et kendine
Oo gözün aydın canım hadi sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Aynen kan akışı sağlanır iyi olur senşn açından daDoktorum da oyle soyledı kendını yormadan başla dedı
Hem de günler cabuk gecer, kız evde sıkıldım yatmaktanAynen kan akışı sağlanır iyi olur senşn açından da
Aynen valla evde vakit geçmez bi türlü bende dizi falan ayarladım ama nası olacak bilmiyorumHem de günler cabuk gecer, kız evde sıkıldım yatmaktan
Canım inan bende 4 senedir uğraşıyorum ve çoğu insandan dahada zorlu geçiyor tedavim çünkü ancak her ay ya bir yumurtam toplanıyor yada hiç.toplanan yumurtalarda bazen olgun çıkmayabiliyor.yani 8 toplama ancak 3 yumurta elde edebildim ve bu 3. denemem.ilkinde hamile kalmıştım.o da 3. Gün embriosuydu ve 8. Gün kandaki değerim 26 idi.yani az çok bu transferin negatif olduğunu biliyorum ve belki de bir umut arıyorum o kadar.yoksa hiç birinizi üzmek yada sizlere kötü örnek olmak değil niyetim...Normalde 3..Gün embriyosuna 12 . Gün deniliyor ki sizin embriyo sayımızda fazla yani 2. Gün de var arasında.
Anlamadığım neden bu kadar acele ediyorsunuz kan testi yapmak için. Yani bende dahil hepimiz yıllarca bekliyoruz bebeğimiz olsun die 12 Gün niçin sabredilmiyor anlamıyorum. Moralinizi bozuyorsunuz boş yere
Senın de yanında kimse olamayacak o zamanAynen valla evde vakit geçmez bi türlü bende dizi falan ayarladım ama nası olacak bilmiyorum
Aynen canım kimse bilmiyor aileden falanSenın de yanında kimse olamayacak o zaman
Ayy boşver orayı, bi yere kaybolma sakınAynen canım kimse bilmiyor aileden falano değilde bdv ye sararım ben kesin Hahah banlanırsam şaşırmayın
Ben kendinizi uzmenizi istemediğimden söyledim. İnan canim benim de 2 kez olumsuz denemem var gebelik hiç oluşmadı bende . Hepimizin tedavisi farklı işte sonucu aynı ama..Canım inan bende 4 senedir uğraşıyorum ve çoğu insandan dahada zorlu geçiyor tedavim çünkü ancak her ay ya bir yumurtam toplanıyor yada hiç.toplanan yumurtalarda bazen olgun çıkmayabiliyor.yani 8 toplama ancak 3 yumurta elde edebildim ve bu 3. denemem.ilkinde hamile kalmıştım.o da 3. Gün embriosuydu ve 8. Gün kandaki değerim 26 idi.yani az çok bu transferin negatif olduğunu biliyorum ve belki de bir umut arıyorum o kadar.yoksa hiç birinizi üzmek yada sizlere kötü örnek olmak değil niyetim...
Ayyy maşallah ne güzelKızlar benimde 8. Gün beta hcg 110 çıktı nasıl sizce hemşire çok iyi dedi
Beni de eklermisinizKızlar listeye yazılmak isteyen varmıydı yapmayı deneyeceğim listeye eklemeyi . Olur heralde
Amin canım inşallahAyyy maşallah ne güzeldarısı bizlere