- 28 Mayıs 2014
- 595
- 495
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.421
İnşallah hepimiz alalım bebeklerimizi kucağımızaBenimki de öyle olacak tedavi protokolümüz aynı inşallah sen pozitifi görürsün ardından bende gorurum hayırlısı ile canim
Bulunduğum şehirde doktora gideceğim o takip yapacak tüp bebek merkeziyle de iletişimde olacağım.Yoksa bile getirtiyorlar rahim kalınlaşmasını nasıl uzaktan takip edecek ?
Ooooo hayırlı olsun listeye hamile yazıyorum ozaman seni siftah olsunKızlar benimde 8. Gün beta hcg 110 çıktı nasıl sizce hemşire çok iyi dedi
Benim tarnsferin ilk günü gecesi aşırı bel ağrım oldu uyutmadi resmen 5 gün şiddetli devam etti sırt ağrısı ile.birlikte.sonrasinda 2 gün biraz azaldı adet ağrısı oldu ara ara.Sonra tekrardan bel ve sırt ağrısı devam.Carsamba test günüm kasette çift çıktı şükürTransferden sonra pozitifi gören arkadaşlar sizlerde bu süreç içerisinde ne gibi belirtiler oldu paylaşabilir misiniz
Evet gayet güzel maşallah sağlıkla ilerlesin inş.Kızlar benimde 8. Gün beta hcg 110 çıktı nasıl sizce hemşire çok iyi dedi
Yaş ve kaçıncı deneme kaçıncı gün embriyosu söylermisin canım.Kızlar benimde 8. Gün beta hcg 110 çıktı nasıl sizce hemşire çok iyi dedi
Ben de hiç bel ağrısı yok. 3.günüm karnıma kramp şeklinde ağrı giriyor.. Bir de yan kısımlarımda hafif ağrı var o kadar.. Tutmuyor mu acabaBenim tarnsferin ilk günü gecesi aşırı bel ağrım oldu uyutmadi resmen 5 gün şiddetli devam etti sırt ağrısı ile.birlikte.sonrasinda 2 gün biraz azaldı adet ağrısı oldu ara ara.Sonra tekrardan bel ve sırt ağrısı devam.Carsamba test günüm kasette çift çıktı şükür
25 yaş 5. Gün embriyoYaş ve kaçıncı deneme kaçıncı gün embriyosu söylermisin canım.
Amin inşallahEvet gayet güzel maşallah sağlıkla ilerlesin inş.
İlk deneme mi ?25 yaş 5. Gün embriyo
Evet canım yaz teşekkür ederimOoooo hayırlı olsun listeye hamile yazıyorum ozaman seni siftah olsun
İki.gun sonra.tekrar ver senin için erken geç tutunma.olabilir.2 günlük olan tutmuş olabilir negatif demek için erkenKızlar yine ben bugün sabahtan kan testi yaptırdım sonuç 2,36.transferden sonra 8.günüm bugün.ve 2 adet 3. Gün embriosu ve 1 adet 2. Gün embriosu konmuştu.Sanırım negatif olduğu kesin dimi
Aminnn Insallah canim insallahİnşallah hepimiz alalım bebeklerimizi kucağımızainşallah hayırlı haberi veririm sanada umut olur
Yazabilirsin canım beni deKızlar listeye yazılmak isteyen varmıydı yapmayı deneyeceğim listeye eklemeyi . Olur heralde
Canım hayırlı olsun değerin çok güzelKızlar benimde 8. Gün beta hcg 110 çıktı nasıl sizce hemşire çok iyi dedi
Teşekkür ederim canım sen naptınCanım hayırlı olsun değerin çok güzel
Evetİlk deneme mi ?