2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Selam kızlar
Dün ve bugünkü testlerimi ekledim. Biri erken gebelik biri kaset test olunca ne düşüneceğimi bilemedim. Siz nasıl yorumlarsınız?
İnşallah benimledir bebişim
5.embriyosu
Merhaba canim bence seninle erken gebelik testinde daha belirgin 3 5 gün sonra dağa çok beta salgılamis olacak ve daha koyulaşacak inşallah

Selam kızlar
Dün ve bugünkü testlerimi ekledim. Biri erken gebelik biri kaset test olunca ne düşüneceğimi bilemedim. Siz nasıl yorumlarsınız?
İnşallah benimledir bebişim
5.embriyosu
Var canım merak etme bugün de erken yapsaydın arada ki koyulaşmayi net bir şekilde görecektin.Normal kasette de çıktığına göre çok şükür seninle bebişin

Merhaba canim bence seninle erken gebelik testinde daha belirgin 3 5 gün sonra dağa çok beta salgılamis olacak ve daha koyulaşacak inşallah

Var canım merak etme bugün de erken yapsaydın arada ki koyulaşmayi net bir şekilde görecektin.Normal kasette de çıktığına göre çok şükür seninle bebişin

Ayy inşallah kızlar yarına erken gebelik yaparım tekrar diye düşünüyorum.
9.gün için çok silik değil mi ama? Burdaki arkadaşların testlerinde 2. çizgi daha belirgin görünüyor.

Ayy inşallah kızlar yarına erken gebelik yaparım tekrar diye düşünüyorum.
9.gün için çok silik değil mi ama? Burdaki arkadaşların testlerinde 2. çizgi daha belirgin görünüyor.
Evet biraz silik ama bu değerinin düşük olduğunu göstermez.Herkes de HCG nin idrara karışma zamanı farklı oluyor.Kimisin de hızlı yayiliyor kimisinde yavaş.Silik çıkıp değerinin gayet iyi çıktığı çok kişiye Şahit oldum.O açıdan hiç takılma onu

Canım herkesin hcg salınımı aynı olmaz, tebrik ederim
Çok teşekkürler kızlar inşallah sağlıklı bebişlerimiz olsun son tedaviler olsun gelsin bebişler

Merhaba genetiğimizde problem yok ama embriyomuz kalitesiz amh değerim düşük bizde böyle bir yol seçtik
Anladim canim genelde çok deneme yapılmış ama tutunmamis yada tutmuş ama kalp durması yada kimyasal gebelik yaşayanlar yapıyor. Birde bazi gen rahatsızlari olanlar. Ondan sordum. Insallah 2 si de tutunur annesini bırakmaz canim

Canım benimde 9 denemem var. Bunlardan bir çocuk bir düşüğüm var. Ve ben sağlıklıyı bulmak için 3 kez yumurta toplandı.ilk defa sağlıklıyı bulduk ve transfer edildi. Ama o kadar yorgunumki gücüm kalmadı. Negatif düşünmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…