2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kizlar dondurulmus embriyo transfer asamasi ne kadar sürüyor?

Cumartesi ilaclari kullanmaya başlayacağım soylendi. Daha önceki transferimde dondurulmustu. 15. Gun falan transfer yapildi diye hatırlıyorum. Simdi ki doktorum Ekim başı eylul sonu gibi dedi yani 20 gun civari belki daha fazla sürecek. Estorfem verdi gunde 3 tane.

Sizlerde dondurulmus transfer zamani ne kadar sure sonra transfer yapildi? Hangi ilaçlarla başladınız transfer sürecine?
Merhaba canım benim salı günü transferim var doktorum adetimin birinci gününden sayarsak 22. Gün transfer yapıyor bana ben ilk on bir. Gün gunde üç kez estrofem bir tane corasprin bir adette folbiol ya folik asit kullandım kontrole gittim ve aynı ilaçlara devam edecegımı ek olarakta gunde üç kez progestan fitil ve dört güne bir prednol iğne var ondan verdi ama transfere dört gun kala başla dedi ve bugun başladım bu ek olanlara ve birde bugun ben prp oldum Allah izin verirse salı sabahı transfer Rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın inşalkah hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin rabbim bizlere ❤️

Merhaba canım benim salı günü transferim var doktorum adetimin birinci gününden sayarsak 22. Gün transfer yapıyor bana ben ilk on bir. Gün gunde üç kez estrofem bir tane corasprin bir adette folbiol ya folik asit kullandım kontrole gittim ve aynı ilaçlara devam edecegımı ek olarakta gunde üç kez progestan fitil ve dört güne bir prednol iğne var ondan verdi ama transfere dört gun kala başla dedi ve bugun başladım bu ek olanlara ve birde bugun ben prp oldum Allah izin verirse salı sabahı transfer Rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın inşalkah hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin rabbim bizlere ❤️
Ben de şuan sizin ilk 11 gününüz gibi estrofem coraspirin ve folik asit kullaniyorum. Estrofem olarak gunde 3 tane iciyorum.
Ilerleyen aşamalarda ne verilecek ne dozlarda ben de ayrıntılı sizlerle paylaşırım.
Umarim Allah saglikli hayirli evlatlar nasip eder hepimize.

Ayy inşallah. Kasıma kalmaktan kurtuldum galiba,🥳
Canım bide şey sorcam🙈 bugün histeroskopinin 9. Günü artık her şey serbest mi 🙈🤭 doktor 4 5 gün kanama olur ondan sonra her şey serbest demişti
Senin Dr ne demişti
Benım doktor Hıc oyle seylerden bahsetmiyor 🙈ama 15 gün diye okumustum buralarda.. Biz zaten eşimle ölümüne kankayız 😅😅😅

Bende histereskopi oldum doktorum göğsen bey :) 1 hafta sonra serbest demisti bana kanama biterse .
Seninde Hulusi hocada olduğunu okumustum ön sayfalarda 🤗
Aynen hulusi hoca benım doktorum ama dedıgım gıbı bu mevzulardan Hıc bahsetmez ben de utanıp sormam 🙈 sadece düşükten sonra kendısı soyledı normal deneyin 3 ay dedı o kadar.. Ben dedıgım gıbı forumlarda denk gelmısti 15 gun olayına

Aynen hulusi hoca benım doktorum ama dedıgım gıbı bu mevzulardan Hıc bahsetmez ben de utanıp sormam 🙈 sadece düşükten sonra kendısı soyledı normal deneyin 3 ay dedı o kadar.. Ben dedıgım gıbı forumlarda denk gelmısti 15 gun olayına
Ben özellikle hep soruyorum doktora 😁 transfere bisey kalmadi ama hala ya doğal yolla olursa umudu var 🤣 benim kadar umutlu insan yok herhalde .

Benim perde vardı alındı 20 gun yasak dedi ilk histereskopi için 15 gun denmişti ama Bu aralar vücut enfeksiyon kapmaya çok müsait olduğundan bence de riske atmamali 20 gun kalinmali 15 gun sonra kondom kullanıp ilişki olabu dediginde kondom ne diye sormustum😁😂😂😂öyle uzağım bu korunma isleri ne 😂11 senedir azopserm olunca korunmaya gerek kalmıyor hiç takmayı bile beceremeyip vazgecmistik😂😂😂😁

Benim perde vardı alındı 20 gun yasak dedi ilk histereskopi için 15 gun denmişti ama Bu aralar vücut enfeksiyon kapmaya çok müsait olduğundan bence de riske atmamali 20 gun kalinmali 15 gun sonra kondom kullanıp ilişki olabu dediginde kondom ne diye sormustum😁😂😂😂öyle uzağım bu korunma isleri ne 😂11 senedir azopserm olunca korunmaya gerek kalmıyor hiç takmayı bile beceremeyip vazgecmistik😂😂😂😁
😂😂😂

Merhabalar bende 2 tane dondurulmuş pgtli embriyo transfer edildi 9 eylülde. Transferin birinci günü rahatsız edici batmalar oldu. Bugün 2. Gün batma yok adet ağrısı gibi ağrılar oluyor arada. İnşallah herkes pozitifi alır kızlar :)

Selam kızlar 🌿
Dün ve bugünkü testlerimi ekledim. Biri erken gebelik biri kaset test olunca ne düşüneceğimi bilemedim. Siz nasıl yorumlarsınız?
İnşallah benimledir bebişim 🙏🏼
5.embriyosu

Eklentiler

• IMG_20210912_075947.jpg
    IMG_20210912_075947.jpg
    79,4 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20210912_075807.jpg
    IMG_20210912_075807.jpg
    81 KB · Görüntüleme: 52
X