- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.361
Merhaba canım benim salı günü transferim var doktorum adetimin birinci gününden sayarsak 22. Gün transfer yapıyor bana ben ilk on bir. Gün gunde üç kez estrofem bir tane corasprin bir adette folbiol ya folik asit kullandım kontrole gittim ve aynı ilaçlara devam edecegımı ek olarakta gunde üç kez progestan fitil ve dört güne bir prednol iğne var ondan verdi ama transfere dört gun kala başla dedi ve bugun başladım bu ek olanlara ve birde bugun ben prp oldum Allah izin verirse salı sabahı transfer Rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın inşalkah hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin rabbim bizlereKizlar dondurulmus embriyo transfer asamasi ne kadar sürüyor?
Cumartesi ilaclari kullanmaya başlayacağım soylendi. Daha önceki transferimde dondurulmustu. 15. Gun falan transfer yapildi diye hatırlıyorum. Simdi ki doktorum Ekim başı eylul sonu gibi dedi yani 20 gun civari belki daha fazla sürecek. Estorfem verdi gunde 3 tane.
Sizlerde dondurulmus transfer zamani ne kadar sure sonra transfer yapildi? Hangi ilaçlarla başladınız transfer sürecine?