2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

hayırlısı olsun hakkınızda,acılı,sancılı işlemler değil normal hekiminiz zaten çağıracağı zamanı söylüyor size...siz ilaçlarınızı alın düzenli hayatınıza devam edin.nereye gideceksiniz hangi doktor (tamamen merak 🤣) İstanbul mu ?
Ankara tüp bebekte yaptırmayı düşünüyoruz. Kubilay vicdan doktor. Kusura bakmayın ilk defa yazıyorum biraz acemiyim🙈

Siz hangi ilde yaptıracaksınız .doktorunuz kim. Of yaa önümüzdeki haftalarda surda sevinçten ağlasak ne güzel olur.
İstanbuldayım ben canım.Ömer Vanlıgilmiydi Vanlıçaymı öyle bişey sanırım Medicana Çamlıcadaydı o zaman...doğumuda kendisi yaptırmıştı,ona muayane oluyordum hep.ama şimdi Çamlıcada kliniği varmış kendisinin,ben asistanı ile görüştüm bir 10 gün eveli...şimdi adet bekliyorum

efendi birisi sağolsun,gerektiği kadar bilgilendirir,görev adamıdır sadece doğru olan neyse onu yapar hastaya.sevmiştik yani...ama tutmasaydı aynı şeyleri söylüyor olurmuyduk bilemem ama tutmayanlar bile sever kendisini,yine ona gelir güvenirlerdi.

İstanbuldayım ben canım.Ömer Vanlıgilmiydi Vanlıçaymı öyle bişey sanırım Medicana Çamlıcadaydı o zaman...doğumuda kendisi yaptırmıştı,ona muayane oluyordum hep.ama şimdi Çamlıcada kliniği varmış kendisinin,ben asistanı ile görüştüm bir 10 gün eveli...şimdi adet bekliyorum
Hadi hayırlısı olsun. Ben de şu an regliyim bittikten sonra on görüşmeye gitcem. Sonra neler olacak bakalim

Ilk pozitif benden olsun o zaman kizlar test sonucum 520 çıktı çok şükür 🤲
Yaaaaa maşallah canım çok sevindim 😍😍 hayırlı olsun Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde ilerleyip kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲 kese için ne zaman gidiceksin inşallah ikiside seninledir 🤲❣❣ ne güzel liste başı sendin inşallah hepimiz senin gibi güzel haberi alırız 😍🤗 banada dua et az kaldı 🤭

5E7B418B-E98E-4AF3-BDCB-18BE84D91668.jpeg
Kızlar bugün transferin 4. Günü böyle çıktı 🙈😍

X