- 2 Şubat 2018
- 1.404
- 2.313
- 29
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.881
Kraker midemi yaktı yaa paketli gıdalar yiyemiyorum yıllardır yani hamilelikte aldım ilk defa çubuk oda midemi yaktı alışık değilim diye benim biraz farklı abur cubur bile yiyemiyorum az kaldı ya 2 3 haftaya düzelir herhalde bu durum sende iştah nasılGözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah
Canım az az sık sık yemeye çalış. Mide boş kalınca daha fazla bulantı yapıyor ve yedirmiyor. O yüzden arada leblebi falan at ya da tuzlu çubuk kraker bulundur yanında. Ara öğünlerin mutlaka olsun mideyi kandırmak lazımgerçi leblebi, kraker falan kandırmıyor da idrare ediliyor
Aynen canım bakalım hayırlısı Allahtan testi neden yaptırmak istemiyorum biliyor musun o testler çok yanılıyor 30 kadında bir tanesinde sıkıntılı çıkıyor ama doğumda sağlıklı oluyor inşallah bizlerinde sağlıklı olur herşeyYani bende 3lü testi yaptirsamda sonuc biseyi degiştirmicek hayırlısı bakalım
Yaaaaaaaaaa bu ne güzel bir haberrrrGunaydinnnnnnn kızlar her ne kadar kasimda transfer olsada o bir eylül bebesikurabişim sanırım banada bu emojiyi koycan @Mucizelereinanin55 darısı en kısa zaman da sana olsun inşallah tum kalbimledileyen herkese nasip olsun ınslah transferin 5.günu
Amin canım inşallahAynen canım bakalım hayırlısı Allahtan testi neden yaptırmak istemiyorum biliyor musun o testler çok yanılıyor 30 kadında bir tanesinde sıkıntılı çıkıyor ama doğumda sağlıklı oluyor inşallah bizlerinde sağlıklı olur herşey
Belli olmuyor ki canım bazen bakıyorum iyim bazenKraker midemi yaktı yaa paketli gıdalar yiyemiyorum yıllardır yani hamilelikte aldım ilk defa çubuk oda midemi yaktı alışık değilim diye benim biraz farklı abur cubur bile yiyemiyorum az kaldı ya 2 3 haftaya düzelir herhalde bu durum sende iştah nasıl
Ay hadi hayırlı olsun canım benim.Gunaydinnnnnnn kızlar her ne kadar kasimda transfer olsada o bir eylül bebesikurabişim sanırım banada bu emojiyi koycan @Mucizelereinanin55 darısı en kısa zaman da sana olsun inşallah tum kalbimledileyen herkese nasip olsun ınslah transferin 5.günu
Yaaa cok sevindim hadi gözün aydın sağlıkla devam etsin inşallahGunaydinnnnnnn kızlar her ne kadar kasimda transfer olsada o bir eylül bebesikurabişim sanırım banada bu emojiyi koycan @Mucizelereinanin55 darısı en kısa zaman da sana olsun inşallah tum kalbimledileyen herkese nasip olsun ınslah transferin 5.günu
Mayhoş muBelli olmuyor ki canım bazen bakıyorum iyim bazengeçiyor günler yeşil zeytin de iyi geliyor bana kahvaltıya onunla başlıyorum mayhoş bir tadı varya gözümü açıyor
Kızlar aranızda histereskopi olan varmı perşembe günü olacam da önerilerinizi bekliyorumzor oluyor mu kanama olur mu sonrasında
Yaaaaaaaaaa bu ne güzel bir haberrrrÇok şükür canım benim sağlıkla büyüsün sımsıkı tutunmaya devam etsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah çokk ama çokkk sevindimmmmm maşallah maşallah
Ay hadi hayırlı olsun canım benim.
Çok sevindim.
Sağlıkla devam etsin.
Allah razı olsun kızlar rabbim tamamına erdirsin hepimizi inşallah sag salim kucagımiza almayı nasip etsinYaaa cok sevindim hadi gözün aydın sağlıkla devam etsin inşallah❤❤
Yaa evet hatırladımmMerhaba beni hatırladınız mı aramızda transfer günü olarak 1gun vardı.Ben corona olmuştum.O süreçte benim moralimi gerçekten yükseltmekde faydanız çok olmuştu.Masallah cinsiyetiniz belli olmuş.Hamilelik hafta günümüz aynı ben daha öğrenemedim.
Merhaba medikalde yumurta toplama işleminiz yapıldı mıaralık 3.hafta. Ben de irenbe ümit hanım ve medical funda hanım arasında çok dğşğndüm .Şimdilik memnunun merkezden ... Benım 2 negatifim var diye 16 mg demiş olabilir bu arada.
Şükür canım ya çok sevindim gözün aydın sağlıkla devam etsin canım benimGunaydinnnnnnn kızlar her ne kadar kasimda transfer olsada o bir eylül bebesikurabişim sanırım banada bu emojiyi koycan @Mucizelereinanin55 darısı en kısa zaman da sana olsun inşallah tum kalbimledileyen herkese nasip olsun ınslah transferin 5.günu
Allah razı olsun kuzum amin inşallah heoimiz sag salim kucagımiza alalım inşallahŞükür canım ya çok sevindim gözün aydın sağlıkla devam etsin canım benim
Ayy sağlıkla inşaallahMayhoş mukiz mi geliyor yoksa
Maşallah maşallah canım hadi bakalım gözün aydınKizlar geldik şükür iyimis daha büyümüştü tahlillerdende bı Demir biraz düşük Muş midem şuanda çok bulanmio oda kötü yapio ama iceyim dedim olmadı sonra baslicak ilaca diğer ilaçlarida yavaş yavas azalticakmis ama fitil devam daha
Aminn canım inşallah sağ salim o günleri de görürüzAllah razı olsun kızlar rabbim tamamına erdirsin hepimizi inşallah sag salim kucagımiza almayı nasip etsin
Evet canım baya şekillenmis bide çatal dan kurtuldum bı sure sanırım şükür ama baya idrara skisik gittim ilk gormucek sandım bastırdı birazcikMaşallah maşallah canım hadi bakalım gözün aydınşekillenmiş dimi
Hakkın kuzumAllah razı olsun kuzum amin inşallah heoimiz sag salim kucagımiza alalım inşallaho kadar alismisim ki negatiflere dönüp dolaşıp testlere bakıyorum hergun bitane yapsam ancacikar 12 yılın acısı
Amininşallah canım benim hakkaten ugur getirdi rabbim tez zamanda negatif alan arkadaşlara da nasip etsin inşallahhHakkın kuzumbu topik sana da uğur getirdi ben inaniodum güzel haber alcaz die Allah'ım sağlıklıkla kucağımıza alalim inşallah canım benim