- 2 Aralık 2015
- 4.481
- 18.441
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.901
Inşallah canım inşallahAminn canım inşallah sağ salim o günleri de görürüztaze hamişim benim dur hemen emojiyi ekleyim sana da müsaaden varsa tabi
Amin inşallah canım isteyen herkez tez vakitte güzel haberler alsın inşallahAmininşallah canım benim hakkaten ugur getirdi rabbim tez zamanda negatif alan arkadaşlara da nasip etsin inşallahh
Yaa evet hatırladımmNasılsınız iyimisinz Çok şükür atlattınız o günleri Bebiş kendinimi göstermedi yoksa
Canimmm ayyyy vallahi çok mutlu oldum sağlıkla devam eder inşallah iki embriyon da tutunmuşturGunaydinnnnnnn kızlar her ne kadar kasimda transfer olsada o bir eylül bebesikurabişim sanırım banada bu emojiyi koycan M Mucizelereinanin55 darısı en kısa zaman da sana olsun inşallah tum kalbimledileyen herkese nasip olsun ınslah transferin 5.günu
Hayırlısı olsun inşallah canım ya sağlıklı olsunda kiz erkek hic farketmezAyy sağlıkla inşaallahama ben ekşiyi de tatlıyı da hep severim ya lu aşerme işi hiç olmadı ki az ipucu yakalasam
Bu grupta bii ben kaldım yaa Allahim inşallah yarabbim hayırlısı ile bana da nasip etAmin inşallah canım isteyen herkez tez vakitte güzel haberler alsın inşallah
Allah razı olsun canım benim rabbim hepimize kucagımizda görmeyi nasip etsin inşallahCanimmm ayyyy vallahi çok mutlu oldum sağlıkla devam eder inşallah iki embriyon da tutunmuştur
Dualarım seninle inşallah az kaldı seninde güzel haberleriji almak nasip olurBu grupta bii ben kaldım yaa Allahim inşallah yarabbim hayırlısı ile bana da nasip et
Aminnn canim Allah razi olsunDualarım seninle inşallah az kaldı seninde güzel haberleriji almak nasip olur
Az kaldı kuzum sende güzel haber vericeksin Allah'ın izniyleBu grupta bii ben kaldım yaa Allahim inşallah yarabbim hayırlısı ile bana da nasip et
Amin amin dualarim seninle inşallah canım en kısa zamanda rabbim nasip etsinBu grupta bii ben kaldım yaa Allahim inşallah yarabbim hayırlısı ile bana da nasip et
Aynen canım bana da bastırmıştı biraz çok şükür doğuma kadar kurtulcaz inşallah o çataldanEvet canım baya şekillenmis bide çatal dan kurtuldum bı sure sanırım şükür ama baya idrara skisik gittim ilk gormucek sandım bastırdı birazcik
İnşallahh canım Rabbim senden de o güzel haberi almayı nasip etsin inşallahBu grupta bii ben kaldım yaa Allahim inşallah yarabbim hayırlısı ile bana da nasip et
Aynen öyle canım yeterki sağlıkla sağ salim gelsinHayırlısı olsun inşallah canım ya sağlıklı olsunda kiz erkek hic farketmez
Çok şükür canım inan nasıl mutlu oldumInşallah canım inşallahekle tabi denk gelenlere umut olsun 7.deneme o kadar uzak geliyorduki bin şükür rabbime yarin serum takılacak esim gitmişken kan ver diyo senin kac çıkmıştı 6.gunmu yapmıştın
Aminnn aminnn çokça aminnn inşallah canımAz kaldı kuzum sende güzel haber vericeksin Allah'ın izniyle
Aminn inşallah canım sagolasinAmin amin dualarim seninle inşallah canım en kısa zamanda rabbim nasip etsin
Aminn inşallah canimİnşallahh canım Rabbim senden de o güzel haberi almayı nasip etsin inşallah
Maşallah canım hayırlı olsun göstermiş kendiniKizlar geldik şükür iyimis daha büyümüştü tahlillerdende bı Demir biraz düşük Muş midem şuanda çok bulanmio oda kötü yapio ama iceyim dedim olmadı sonra baslicak ilaca diğer ilaçlarida yavaş yavas azalticakmis ama fitil devam daha