- 2 Aralık 2015
- 4.478
- 18.438
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.921
CanımmmmmmÇok şükür canım inan nasıl mutlu olduminşallah sağlıkla büyüsünler Ayy ikiside tutmuştur inşallah sağ salim kucağına almayı alırsın tüm yılların hasreti geride kalsın Musmutlu günler sizin olsun
Aynen canım bende 6.gün yapmıştım 66 çıkmıştı sonuç
Yok henüz gitmedim merkez olarak 2 ye indirdim biri Semra hanım. Bu 4. Denemem olacak. 2. Denememden bi oglum var cok sükür. Bu da negatif olursa daha denemeyi düsunmüyorum O yuzden ince eleyip sık dokuyorum giden kisilerden bilgi almaya calisiyorum. Tabii hersey takdiri ilahi bunlar vesile sadece.. Verdiginiz cvplar icin tskler insallah siz de en kısa zamamda bebeginize kavusursunuz.Siz semra esenkaya ya mı gidiyorsunuz bu arada
Bu arada sizin taze transfer olacak degil miSiz semra esenkaya ya mı gidiyorsunuz bu arada
11in içindeyken gittim canım zaten doktor ne zaman baslicagini söylüyor. Benim idrar da sıkıntı çıkmadı canım çok şükür temiz ama kanda biraz enfeksiyon çıkmış hamilelik öncesi de olabilir dedi tekrar kan verdim sonuç çıkınca tekrar gidicem. İkili test stresi bitti idrar stresi çıktı o bitti şimdi kan bu stres bitmezCanım randevunı biraz geç saate al güzelce yavaş yavaş kahvaltını yap gitmeden önce de biraz sıkışık ol. Benimde geçen hafta gittiğimde zor göründü hatta bastırdı biraz karnıma o yüzden bu defa biraz daha sıkışık gittim geçen az içmiştim.
Duydum canım çok şükür 9 haftalık olduk biz
Yani tam 12ye girer girmez mi gitmiştin
Tamam canım ya dediğim gibi benim fitil den dolayı oldu galiba inşallah sende de yoktur kuzum
Ya o kadar çok sevindim ki senin adına maşallah canım sağlıkla devam etsin gözün aydınGunaydinnnnnnn kızlar her ne kadar kasimda transfer olsada o bir eylül bebesikurabişim sanırım banada bu emojiyi koycan M Mucizelereinanin55 darısı en kısa zaman da sana olsun inşallah tum kalbimledileyen herkese nasip olsun ınslah transferin 5.günu
Saol canım şükür ama sizden duydum bol skisik gittim ilk gormucek sandım bastırdı baya öyle gösterdiMaşallah canım hayırlı olsun göstermiş kendini
Maşallah canım minigini görmüşsünKizlar geldik şükür iyimis daha büyümüştü tahlillerdende bı Demir biraz düşük Muş midem şuanda çok bulanmio oda kötü yapio ama iceyim dedim olmadı sonra baslicak ilaca diğer ilaçlarida yavaş yavas azalticakmis ama fitil devam daha
ALLAHIN izniyle senden de güzel haberi alıcaz canım buradaki bütün hamile arkadaşlarının duaları seninleBu grupta bii ben kaldım yaa Allahim inşallah yarabbim hayırlısı ile bana da nasip et
Allah hepinizden razı olsun canimmm gerçekten hepinize canı yürekten teşekkür ediyor ve öpüyorumALLAHIN izniyle senden de güzel haberi alıcaz canım buradaki bütün hamile arkadaşlarının duaları seninle
Evet şükür kuzumMaşallah canım minigini görmüşsün
İnşallah canım benimCanımmmmmmallah razı olsun kuzum heosi sağ salim gelsinler insallah yarin kan sonucunu yazarım allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin kuzum ya stres bitmiyor11in içindeyken gittim canım zaten doktor ne zaman baslicagini söylüyor. Benim idrar da sıkıntı çıkmadı canım çok şükür temiz ama kanda biraz enfeksiyon çıkmış hamilelik öncesi de olabilir dedi tekrar kan verdim sonuç çıkınca tekrar gidicem. İkili test stresi bitti idrar stresi çıktı o bitti şimdi kan bu stres bitmezRabbim daha büyük sıkıntı vermesin sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah ❤❤
Hakkınızda hayırlısı olur ne güzel bir evladınız varmış benim dondurulmuş trasnfer olacak nasipseBu arada sizin taze transfer olacak degil mi
Gözün aydın çok çok sevindimGunaydinnnnnnn kızlar her ne kadar kasimda transfer olsada o bir eylül bebesikurabişim sanırım banada bu emojiyi koycan M Mucizelereinanin55 darısı en kısa zaman da sana olsun inşallah tum kalbimledileyen herkese nasip olsun ınslah transferin 5.günu
Ya o kadar çok sevindim ki senin adına maşallah canım sağlıkla devam etsin gözün aydın
Cok teşekkür ederim kızlar allah razı olsunGözün aydın çok çok sevindimSağlıcakla ilerlesinler inşallah
Siz de insallah tez vakitte bebeginize kavusursunuz. Maddi manevi yıpratıcı, saglam psikoloji isteyen bi sürec.Hakkınızda hayırlısı olur ne güzel bir evladınız varmış benim dondurulmuş trasnfer olacak nasipse
yapıldı sayı da döllenme de gayet güzeldi dondu hepsi bir ay bekledikMerhaba medikalde yumurta toplama işleminiz yapıldı mı
İyi iyi maşallah benim gibi yapmamışsın görmüşsünSaol canım şükür ama sizden duydum bol skisik gittim ilk gormucek sandım bastırdı baya öyle gösterdi
Evet kuzum şükür Allah'ıma inşallah canım bı hafta zor az kaldı ayda bı gelcen die her seferinde soledi napcam ozaman bakalımTureed canım, çok sevindim.
Ya çok güzel dii mi büyüdüğünü görmek?
Bir dahaki randevuda hareketlerini de görürsün inşallah.
Kuzum görcen sende gerçekten iyi olsunlar o catalada çıkarız bnde sizi okudum öle bide abarttım beklerken bile baya su içtimİyi iyi maşallah benim gibi yapmamışsın görmüşsün