- 14 Ağustos 2021
- 225
- 1.715
- 45
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.801
Yok cnm alakası yok spontan 5 kez hamile kaldım ben. Malum ileri yaş yumurta kalitesi diye birşey varAcaba bu yüzzden mi bebek olmuyor bizim yaaaa :////..... Estrofem evet bende rahim duvarı için kullanmıştım histereskopi sonrası. Bant şuan bir arkadaşım var tp bebek tedavisinde o bant kulalnyor bant ta ostrejen hormonu için işte. Estrofem de östrejen hormonun veriyor.
Maşallah maşallah Sağlıkla büyüsün miniğin inşallahKız kafam idrar tahlilime takıldı
Ne diyim kalbi daha gür bir sesle atıyorduhaha bide kendi çapında kıpraşıyordu
Hımmm sende peki 5 gebeliğin kaçı doğumla sonuçlandı?Yok cnm alakası yok spontan 5 kez hamile kaldım ben. Malum ileri yaş yumurta kalitesi diye birşey var
Darısı bana ve tüm dileyenlere olsun inşallahKız kafam idrar tahlilime takıldı
Ne diyim kalbi daha gür bir sesle atıyorduhaha bide kendi çapında kıpraşıyordu
0Hımmm sende peki 5 gebeliğin kaçı doğumla sonuçlandı?
Yumurta kalitesinden ötürü işte böyle oluyor desene bir de o kadar vitamin takviye içiyorum.
Olabilir neden olmasın perinatologların pek yanılma payı yok bence senin kizGeçmiş olsun canım dikkat et bende gecen hafta ufak bi boğaz ağrısı atlattım takviyelerle geçti şükür. Benim bulantı devam siz erkek annelerinin geçmiş bulantıları benim yoksa kızmıperinatolog doğru tahmin etmiş olabilirmi ondan mı benim canım tatlı değil ekşi istiyor kafamda deli sorular inşallah canim bi sıkıntı yoktur suyla atlatırım içim rahat etsin diye randevu aldım tekrar gideyim baksın dedim su içtikçe bulantı fazlalasiyor mutfağa göremiyorum
Senin lökosit kaç çıkmıştı canım benim ara ara oluyor yanma oda tahlil verdikten sonra olmaya başladı şaka gibiSorma kuzum ya o benimde kafama takıldı doktor bugün idrarda yanma varsa toz vercem dedi bende yok dedim fitil tahriş etmişti ama oda geçiyor dedim. Şimdi eve gelince keşke dedim alsaydım tozu. Ama benim idrarda yanma yok ki
Bide profesör işinin ehliOlabilir neden olmasın perinatologların pek yanılma payı yok bence senin kiz
Yarin görürsün inşallah belli olur muayne olucan dimi yoksa sadece sonuç mu göstereceksinBide profesör işinin ehlibende kız hissediyorum hayırlı sağlıklı olsun inşallah
Sadece sonuç muayene olmıcam canım 3 hafta sonra muayene o zaman öğrenirimYarin görürsün inşallah belli olur muayne olucan dimi yoksa sadece sonuç mu göstereceksin
Hadi hayırlısı inşallah canim benimde haftaya kontrol valla zaman hiç geçmiyorSadece sonuç muayene olmıcam canım 3 hafta sonra muayene o zaman öğrenirim
Sorun neydi canım sizde. 3 tedavi ve trasnfee gidememek çok zor onca kulanılan ilaç boşa gitti desene. Donasyon nedir?05ide düşükle sonuçlandı. Transfere gidemeyen 3 tedavim var birde. Bende yumurta donasyonuna karar verdim şükür şimdi hamileyim
Amin canım hepimiz için inşallahHadi hayırlısı inşallah canim benimde haftaya kontrol valla zaman hiç geçmiyor
ben seni sanki 40 yaş topiğinden hatırlıyor gibiyim ama yanlışta hatırlıyor olabilirimSorun neydi canım sizde. 3 tedavi ve trasnfee gidememek çok zor onca kulanılan ilaç boşa gitti desene. Donasyon nedir?
Canım naptın iyisindir inşallahÖyle yapıyorum canım.
Çok teşekkür ederim.
Dün 3.gündü, baya azalmıştı.
Bu sabah yok gibi bir şey.
Proluton iğnem de var öğleden önce, inşallah o da iyi gelecek.
hımmm anladım canım. Şuan gebesin birileri birilerinin umudu oluyor işte. İlginç bir uygulama. Ama sizde gebe kalıyorsunuz düşükle sonuçalnıyor. Bu da ilginç Bizdede hiç gebelik oluşmuyor.ben seni sanki 40 yaş topiğinden hatırlıyor gibiyim ama yanlışta hatırlıyor olabilirim
Şöyleki 39 yaşında evlendim ve hamile kaldım 11. haftada düşük yaptım sonrasında bir dünya tahlil vs derken ben o arada 4. düşüğümü de yaptım. Değerlerde görünen hiç birşey yok amh, fsh, e2 , homotistein. protein s , ana , genetik tahliller aklına ne gelirse yaptırdım hiç birşey yok. Sonuç yaşa bağlı yumurta kalitesi. Bu arada eşimde de sıkıntı yok. Tüp bebeğe başlama serüvenimiz embriyolarımıza NGS yaptırmakla başladı 7 embriyo gönderdim genetiğe hiç biri transfere uygun görülmedi. bu arada 3 tedavide 30 embriyom oluştu.
Yumurta donasyonu Türkiye ' de yasal değil bu arada. Kıbrıs , batum, Yunanistan, Hindistan, Ukrayna en ilginci İran gelmişti bana orada bile yapılıyor. Daha genç sağlıklı bir kadının yumurtasını bağışlaması ile hamile kaldım. Özetle böyle. Biraz pahalı tedaviler ama keşke 2. tedavide uğraşmadan direk donasyon yaptırsaymışım diyorum. Tedavilere verdiğimi geçtim dünya takviye kullandım hiç birşey değişmedi.
Şükürler olsunhımmm anladım canım. Şuan gebesin birileri birilerinin umudu oluyor işte. İlginç bir uygulama. Ama sizde gebe kalıyorsunuz düşükle sonuçalnıyor. Bu da ilginç Bizdede hiç gebelik oluşmuyor.
Allah bu yavrunu sağ salim kucaına almayı nasip eder inşalllah
Çok şükür canım, iğnemi vuruldum geldim.Canım naptın iyisindir inşallah
Nuh teorisine göre bizede yorum yapabilir misiniz? 12+2 burdaCinsel organin orada ki acı ya göre bakılıyor.Allah gönlündeki ni nasip etsin
Amin amin Rabbim herkese maddi manevi kolaylıklar versin inşallahŞükürler olsunRab' bim anne olmak isteyen tüm kadınlara kolay yoldan anne olmayı nasip etsin inşallah.