• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Burada daha çok tecrübeli vardır diye yazıyorum🤭 ben 2 aralıkta transfer olucam şu progesteron fitil varya geri geliyor hep sizdede oldu mu bide ne zamana kadar kullanılıyor yanıtlarsanız çok sevinirim🥰

Burada daha çok tecrübeli vardır diye yazıyorum🤭 ben 2 aralıkta transfer olucam şu progesteron fitil varya geri geliyor hep sizdede oldu mu bide ne zamana kadar kullanılıyor yanıtlarsanız çok sevinirim🥰
Evet geri geliyor malesef Fitili attıktan sonra 15 dk yatıp dinlenin.
9 - 10 haftada bıraktiranda oluyor 12 hafta devam eden de var

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-30-18-47-23-86_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    Screenshot_2021-11-30-18-47-23-86_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar nasıl fotoğraf ekliyorsunuz acaba
Mesaj yazdığın yerin sol altında dosya ekle var canım.
Oradan fotoğrafı seçiyorsun.
Seçtiğin fotoğrafın sol üst kısmında ekle diye bir yazı çıkıyo, oraya tıklayıp boyut seçiyorsun.
Ve gönderiyorsun.

Fitil hayat kalitemi mahvedio😂😂ahh bide oskopar kullaniorum ya ben gobisimde yer kalmadi😌 olsun iyi olsunlarda ama insllah bıraktırma ya başlar kuzum 😌😌
İnşallah canım Ahh annelerin hakkı ödenmez diye boşuna dememişler işte neyse yeter ki sağlıkları yerinde olsun🤗
Maşallah maşallah Sağlıkla büyüsün miniğin inşallah 🧿🧿
Darısı bana ve tüm dileyenlere olsun inşallah 🤲
İnşallahh canım benim Rabbim cümlemizin evladını esirgesin sağlıkla büyüsün sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤗🤗🤲🤲senin sonraki kontrol bu hafta olacaktı dimi
Senin lökosit kaç çıkmıştı canım benim ara ara oluyor yanma oda tahlil verdikten sonra olmaya başladı şaka gibi 🤣🤣ama suyu çogalttiğımdan beri daha az oluyor kesin banada toz vericek yanma yoksa sen suyu çok iç geçer Allahın izniyle 🤲 bebiside görmüşsün maşallah kuzuma benim🥰 bi dahaki kontrol ne zaman
Bilmiyorum ki canım dur bakim sonuçlara 🤣
He ya bende doktordan geldikten sonra sıkıntım arttı🤣 Allah razı olsun canım benim bi sonraki kontrol 3 hafta sonra. Tam 12. Haftaya girer girmez mi gittiniz nasıl yaptınız siz. Folik asit falan bırakılacakmış ya
Canım kızlar yazmış ama bende söyleyim hiç endişe etme vücut ihtiyacı olanı alıp kalanı gönderiyor🤭 şifalar olsun inşallah sağlıkla tutunsun sana 🥰

Back