- 4 Kasım 2019
- 1.510
- 1.042
- 29
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.821
Evet geri geliyor malesef Fitili attıktan sonra 15 dk yatıp dinlenin.Burada daha çok tecrübeli vardır diye yazıyorumben 2 aralıkta transfer olucam şu progesteron fitil varya geri geliyor hep sizdede oldu mu bide ne zamana kadar kullanılıyor yanıtlarsanız çok sevinirim
İşe yarıyor mudur acabaEvet geri geliyor malesef Fitili attıktan sonra 15 dk yatıp dinlenin.
9 - 10 haftada bıraktiranda oluyor 12 hafta devam eden de var
İşe yarıyor mu derken fitil mi yoksa yatmak mi anlamadımİşe yarıyor mudur acaba
Çok seçmeye çalıştım ama görüntü çok bulanık ekrandan mı çektin.Bugulu olduğu için malesef tahmin edemiyorumNuh teorisine göre bizede yorum yapabilir misiniz? 12+2 burda
Amin canım teşekkür ederimOyy maşallah maşallah canımsağlıkla büyümeye devam etsin
Çok seçmeye çalıştım ama görüntü çok bulanık ekrandan mı çektin.Bugulu olduğu için malesef tahmin edemiyorum
Allah razı olsun amin canımCanim hadi hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin
İnşallah canım dikkatli hareket et hatta uzan gerekmedikçe kalma bir süreÇok şükür canım, iğnemi vuruldum geldim.
Normale döndü akıntım sonunda.
İnşallah tekrar kahveye dönmez.
Öyle yapıyorum canım.İnşallah canım dikkatli hareket et hatta uzan gerekmedikçe kalma bir süre
Mesaj yazdığın yerin sol altında dosya ekle var canım.Kızlar nasıl fotoğraf ekliyorsunuz acaba
Yok canım fitil geri geliyor ya hani acaba işe yaramışmıdır dedimİşe yarıyor mu derken fitil mi yoksa yatmak mi anlamadım
Geri gelene kadar ihtiyacı olanı emiyormuş vücut.Yok canım fitil geri geliyor ya hani acaba işe yaramışmıdır dedim
İnşallah canım Ahh annelerin hakkı ödenmez diye boşuna dememişler işte neyse yeter ki sağlıkları yerinde olsunFitil hayat kalitemi mahvedioahh bide oskopar kullaniorum ya ben gobisimde yer kalmadi olsun iyi olsunlarda ama insllah bıraktırma ya başlar kuzum
Maşallah maşallah Sağlıkla büyüsün miniğin inşallah
İnşallahh canım benim Rabbim cümlemizin evladını esirgesin sağlıkla büyüsün sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahDarısı bana ve tüm dileyenlere olsun inşallah
Bilmiyorum ki canım dur bakim sonuçlaraSenin lökosit kaç çıkmıştı canım benim ara ara oluyor yanma oda tahlil verdikten sonra olmaya başladı şaka gibiama suyu çogalttiğımdan beri daha az oluyor kesin banada toz vericek yanma yoksa sen suyu çok iç geçer Allahın izniyle bebiside görmüşsün maşallah kuzuma benim bi dahaki kontrol ne zaman
Canım kızlar yazmış ama bende söyleyim hiç endişe etme vücut ihtiyacı olanı alıp kalanı gönderiyorBurada daha çok tecrübeli vardır diye yazıyorumben 2 aralıkta transfer olucam şu progesteron fitil varya geri geliyor hep sizdede oldu mu bide ne zamana kadar kullanılıyor yanıtlarsanız çok sevinirim
İnşallah canım bol bol su içiyorsun dimi. Rahimde kasılmaları önlüyormuşÖyle yapıyorum canım.
İyi korkuttu bu sefer.
İnşallah tekrar olmaz.
Evet evet canım, zorluyorum içmek için.İnşallah canım bol bol su içiyorsun dimi. Rahimde kasılmaları önlüyormuş
Aynen canım kışın tüketmek daha zor bide haliyle su da soğuk oluyor bulandırıyor. Yudum yudum içmeye çalışEvet evet canım, zorluyorum içmek için.
Havalar soğudu ya, hiç canım istemiyo aslında.
Evet öyle yapmak lazım.Aynen canım kışın tüketmek daha zor bide haliyle su da soğuk oluyor bulandırıyor. Yudum yudum içmeye çalış