• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Aynı canım aynı beni anlattın Dr ultrason cihazını tutup ekrana bakıp biseyler söylemesi o an ki zaman sanki duruyor yaşadıklarımdan dolayı dediğin gibi tüm duyguları bir arada yaşıyorum resmen aglayamiyorum Rabbim izin vermiyor adeta Rabbim evlatlarimiza sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin canimm ❤️❤️
Aminn 🙏🙏

Geçen hafta gördüm bu hafta daha belirgindi atış ama 10ncu hafta dinletcem dedi en başında olsun orda atsın da kuzum zaten ayda bir olcak 10ncu hafta da n sonra ozaman napcan dedi sen 😂😂ben dedim bı hafta yi zor ediom😊😊
Hee gümbür gümbür duyarsın o zaman 😍😍
Hadi bakalım o bir ay nasıl geçecek sana🤣🤣

Bi bak canım

Eklentiler

• 40E78D8E-9CB5-4DBA-AA76-58D0EAAFD78D.jpeg
    40E78D8E-9CB5-4DBA-AA76-58D0EAAFD78D.jpeg
    88,1 KB · Görüntüleme: 42
  • B967D2C3-6618-4B02-9785-143868DFB256.jpeg
    B967D2C3-6618-4B02-9785-143868DFB256.jpeg
    131,8 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar dün bana doktor haftaya gel keseye bakalım dedi 🤩🥰🙏🏻 boş kese mi oluyor nasıl oluyor ya 🥰🥰🥰 onun fotoğrafını veriyorlar mı

Bunlar yakından foto uzaktan altta olan kısım yok gibi görünüşe göre erkeğe benziyor tabi bu kese durumuna bakarak tahmin ediyorum.Nub teorisi için de -12. Haftalarda gidersen ona göre de yorum yaparım.Allah gönlünde kini saglikcakla.nasip.etsin inşallah 🥰🙏
Nasıl kız. Kesenin şekline göre belli oluyor mu Ayy bende merak ettim🤣

Ben yurt dışında yaşıyorum canım onlar için hersey çok normal ben zannetmiyorum bişiy vereceğini ama resmen Ağrı’dan ayağımı hissetmiyorum
Yurt dışında sıkıntı galiba canım Allah yardımcın olsun geçer inşallah sen yorma kendini beslenmene dikkat et

Back