- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.321
Heh, şimdi oldu canım.Ay yok yok canım buldum şimdi ölçmüş yaa bir sürü ultrason görüntüsü verdi doktor 2 sinde de ölçmüş. Biri 1. 84 diğeri 1.85 miş crl öyle yazıyor. Baş ile popo ölçümü yapılmış.
Eksik olma çok teşekkürlerHeh, şimdi oldu canım.
8+4’e göre gayet normal CRL.
Maşallah.
Sabah 14 haftalık oluyorum inşallah.Aramiz da 2 gün vardı herhaldeAynen netleşir sağlıklı hayırlı evlat olsunlar dakaç haftalık oldun sen canım
Cinsel organin orada ki acı ya göre bakılıyor.Allah gönlündeki ni nasip etsinYaa doktorumda öyle tahmin ediyor şimdiliknub teorisi nee hemen araştırmalıyım
aralık 3.hafta. Ben de irenbe ümit hanım ve medical funda hanım arasında çok dğşğndüm .Şimdilik memnunun merkezden ... Benım 2 negatifim var diye 16 mg demiş olabilir bu arada.Canim disardayim ama 4 mg sanırım üstünde yine gidince de bakarım senin daha yüksek ondan 10 gün belki bünyeye göre verilio şifa olsun güzel haber Ler vermek nasip olsun canım benden irenbedeyim ne zaman transfer
Anladım canım şifa olsun ilaçlar pozitif haberi verirsin inşallaharalık 3.hafta. Ben de irenbe ümit hanım ve medical funda hanım arasında çok dğşğndüm .Şimdilik memnunun merkezden ... Benım 2 negatifim var diye 16 mg demiş olabilir bu arada.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Adet ağrınız transferin kaçıncı günü başladıBende adet ağrısı yaşayınca tutmadı demiştim ama çok şükür tutmuş
Canım benim ertesi günü başlamıştı ama doktor yaşabileceğimi bu durumun olumlu veya olumsuz birşey ifade etmediğini söyledi hatta çok ağrı yaşayıp olumsuz sonuç alanda var hiç belirtisiz olumlu olanda belli olmuyor yaniAdet ağrınız transferin kaçıncı günü başladı
Bende yeni gördüm senin mesajınıKizlar topik çok sessiz bugün nerelerdesiniz
Evet ortalik sessizBende yeni gördüm senin mesajınıdiyom kimse yok bugün
Canım benim, çok güzel geçecek inşallah.Bende girip bakiom konuşma yok bende ki sessizlik çarşamba kontrol olması
Canim diodunuz ama bu daha zormuş Allah tan her hafta gitcem bı sure transfer heyecanı felan bişe deilmisCanım benim, çok güzel geçecek inşallah.
Hadi bakalım, bi yarın kaldı yani.
Dii mi?Canim diodunuz ama bu daha zormuş Allah tan her hafta gitcem bı sure transfer heyecanı felan bişe deilmisbide normale donemiorum ben doktor kizio ama ben iyi yapmiorum eşimde beni şikayet edio doktora
Mesala alışveriş yapmak sebepsiz dışarı çıkmak ev işleri en fazla elde bulaşık yikiorum makineleri eşim kullanio eğilmek felan yüzünden doktor ağır iş dışında normal çık dolaş günlük işlerini dedi siz ne zaman normale döndünüz ben kesin abartiorum canimDii mi?
Gerçekten bunun stresi bambaşka.
Nasıl normale dönemiyorsun?
Tam anlamadım canım.
Normale dönmek mi?Mesala alışveriş yapmak sebepsiz dışarı çıkmak ev işleri en fazla elde bulaşık yikiorum makineleri eşim kullanio eğilmek felan yüzünden doktor ağır iş dışında normal çık dolaş günlük işlerini dedi siz ne zaman normale döndünüz ben kesin abartiorum canimama ahh bu korkular engel olamıyorum ki kendime