- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.281
Çok teşekkür ederim canım, amin inşallah.Maşallah kızlar çok sevindim gözünüz aydın saglikla devam etsin
Anladım canım sakince beklemeliyiz ozaman16-18.haftalarda anca canım.
Daha yolumuz çooook uzun.
Bilmiyorum ki yaptırır mıyım, pek niyetim yok açıkçası.
Eşim yaptıralım diyo, karar veremedim.
Amiiiin, inşallah canım.Anladım canım sakince beklemeliyiz ozamansağlık la gelsin o zamanlar bende kararsızım bakalım o günler bize de gelsin .kuzum sağlıkla vaktinde kucağımıza alalım inşallah hep duam bu
Dün benim kahverengi lekelenmem oldu acile gittik orda alttan baktılar göründü şükürBende 5+1 dim gittiğimde ama alttan baktı belki karından görünmemesi normaldir. İnşallah diğer gidişinde sağlıkla güzel haberlerini alırsın
Oyy maşallah maşallahben erkek diyorum sanki aşağıda bi takım var gibi tabi yanılmış da olabilirim ama sonucu buraya kesin söyle
Yaaa inanılmaz birşey değil mi?Çok şüküüüüüüüüüüür, biz de gördük bebeğimizi.
SAT’a göre 10+3 bugün, haftasıyla uyumlu dedi doktor.
Gümbür gümbür atıyordu kalbi.
Hareket etmiyordu ama çok büyümüş.
Kolları bacakları çıkmış baya.
Ayy inşallah inşallahÇatal kabus oluyor artık ben kurtuldum darısı sana canım
Yaşanır kuzum ya çok şükür güzel gelmiş haber sağlıkla büyümeye devam etsin minik nektariUltrasonu yaptırıp kan testini yaptırmayan da var canım tüp bebek olunca doktor ne dese yapıyorum ben ama sıkıntı stres çok yapacaksan nifty test varmıs biraz pahalı onu yaptıran da var sen bilirsin ultrason iyiyse ben inanıyorum ki bi sıkıntı çıkmıyor ama detaylı mutlaka yaptiricam bana zaten başka test istemedi sadece detaylıyı doktorun isterse yaparız dedi perinatolog hakkımızda hayırlısı olsun evet stres yapmam desende yapıyormuşsun ben yaşadım
Aynen canım benimde lekelenmem olmuştu transferden sonra iğnem vardı zaten ona devam ettirdiler bi süre ama sonra bıraktık. Çok şükür kanama alanı yokmuş o yüzden rahat ol canım kan sulandırıcı kullanıyoruz ya arada oluyormuş. Progestan kullanıyorsun dimiDün benim kahverengi lekelenmem oldu acile gittik orda alttan baktılar göründü şükürAma bana vajinal kanama yok herşey yolunda diye iğne yapmadılar seninde lekelenmem olmuştu yanlış hatırlamıyorsam uzun sürdümü sana iğne yaptılar mı
Merhabalar kızlar.. Bugün kontrolüm vardı.. Öyle heyecanlı gittim ki anlatamam. Ve 2 bebeğimi de sağ salim gördüm maşallahları vardı. İnanamadım dondum kaldım. Bildiğiniz kafaları falan oluşmuş tu. Renkli görüntüde verdi doktorum. Orada da belli. Sizlerde paylaşmak istedim. 9.haftaya girdim artık. Hiç bir ilacımı kesmedi aynen devam dedi. 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğiz. İkizlerim benimle çok şükür sımsıkı tutunmuşlar bana.
Oyy oyy maşallah maşallahÇok şüküüüüüüüüüüür, biz de gördük bebeğimizi.
Gerçekten inanılmaz bir şey canım.Yaaa inanılmaz birşey değil mi?İnanılmazzz.. Allahım isteyen dileyen herkese versin inşallah çok büyük bir mutluluk bu. Sağlıklı ilerlesin inşallah. Benim sata göre 8+4.
Ultrsona göre 8+2 her ikiside aynı.
Birşey sorucam senin kaç cm bebek boyu? Benim ultrasonda 4 cm diğerinde 4. 3 cm yazıyor. Bana bayağı büyük geldi
Amiiiiiiin kuzum, hepimizinki sağlıkla büyüsün inşallah.Oyy oyy maşallah maşallahkızlar çok sevindim sağlıkla büyüsünler minnaklar
Evet fitil kullanıyorum ben iğne yok da dün baktılar vajinal bi kanama yok dedilerAynen canım benimde lekelenmem olmuştu transferden sonra iğnem vardı zaten ona devam ettirdiler bi süre ama sonra bıraktık. Çok şükür kanama alanı yokmuş o yüzden rahat ol canım kan sulandırıcı kullanıyoruz ya arada oluyormuş. Progestan kullanıyorsun dimi
Maşallah canım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin minik kuzularınıMerhabalar kızlar.. Bugün kontrolüm vardı.. Öyle heyecanlı gittim ki anlatamam. Ve 2 bebeğimi de sağ salim gördüm maşallahları vardı. İnanamadım dondum kaldım. Bildiğiniz kafaları falan oluşmuş tu. Renkli görüntüde verdi doktorum. Orada da belli. Sizlerde paylaşmak istedim. 9.haftaya girdim artık. Hiç bir ilacımı kesmedi aynen devam dedi. 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğiz. İkizlerim benimle çok şükür sımsıkı tutunmuşlar bana.
Acaba doğumdadamı görüşmesekAyy inşallah inşallahmümkünse doğuma kadar görüşmeyelim kendisiyle
Yaşanır kuzum ya çok şükür güzel gelmiş haber sağlıkla büyümeye devam etsin minik nektarigaliba bi nektari kadar olmuştur dimi
Gözün aydın canım minigini görmüşsün maşallah sağlıkla büyüsün inşallahAmiiiiiiin kuzum, hepimizinki sağlıkla büyüsün inşallah.
Çok teşekkür ederim canım.Gözün aydın canım minigini görmüşsün maşallah sağlıkla büyüsün inşallah
Gözün Aydın Sağlıkla büyüsünler inşallah darısı biz bekleyenlere olsunMerhabalar kızlar.. Bugün kontrolüm vardı.. Öyle heyecanlı gittim ki anlatamam. Ve 2 bebeğimi de sağ salim gördüm maşallahları vardı. İnanamadım dondum kaldım. Bildiğiniz kafaları falan oluşmuş tu. Renkli görüntüde verdi doktorum. Orada da belli. Sizlerde paylaşmak istedim. 9.haftaya girdim artık. Hiç bir ilacımı kesmedi aynen devam dedi. 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğiz. İkizlerim benimle çok şükür sımsıkı tutunmuşlar bana.
Maşallah gözün aydın ne güzel haberler var inşallah biz bekleyenlerde mutlu haberler yazarız burdaÇok şüküüüüüüüüüüür, biz de gördük bebeğimizi.
İnşallah canım, inşallah bekleyen ve isteyen herkese nasip etsin Allah.Maşallah gözün aydın ne güzel haberler var inşallah biz bekleyenlerde mutlu haberler yazarız burda
Amin inşallah canım. Eksik olmaMaşallah canım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin minik kuzularını
Hepimizin sağlıkla sıhhatli büyüsünler inşallah canım.Oyy oyy maşallah maşallahkızlar çok sevindim sağlıkla büyüsünler minnaklar