- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.341
Yani ozaman normal davraniorum bendeNormale dönmek mi?
Ben hala dönemedim canım.
Bi de doktor kanama alanı var, dikkat et dedi.
Henüz lekelenme bile olmadı ama korkuyorum.
Araba kullanmıyorum transferden beri.
Tabi canım, kolay mı hamile kaldık sanki.Yani ozaman normal davraniorum bendene araba kullanmak camasir felan dikkat edelim yine iyi geliosa ozaman kuzum
Şükür canim olmadı leken o sadece uyardı korkma Allah'a emanet bebeklerimiz bı sürede eşler yorulsun artık napalim
Ah canım evet başında ne zorluklar yaşadıkTabi canım, kolay mı hamile kaldık sanki.
Tabi bu kadar dikkat edicez.
Şöyle 13-15 haftalık olsun da belki araba kullanmaya başlarım o zaman.
Anneme gitmek için hep eşimin boş zamanlarını kolluyorum.
Evde de canım sıkılıyo çoğu zaman.
0-1 arası 1.haftaAh canım evet başında ne zorluklar yaşadıkşükür halimize diorum bnde hem ben bide şehir dışındayım kimse yok evde iste yapmiorum haliylen vakit geçsin dediğin gibi geçsin biraz en azından araba kullanırım alışveriş yaparım ya bide sana bişe daha sorcam benim kafam karıştı şimdi ben 7 ncı haftaya mi girmiş oldum kimi yerde 8 dio 7+ Lara dorusu hangisi 6+ da gittiğimde doktor da 6 buçuk haftalık dedi ama heryerde farklı hesap
Saol canım şuanda 7+0 gozukuo en son doktorda oleydi benim ultrason kağıdın da yazmio ondan kafam karıştı0-1 arası 1.hafta
1-2 arası 2.hafta
.
.
.
6-7 arası 7.hafta
7-8 arası 8.hafta canım.
Yani 6+4 isen 7.haftanın içindesin, 6,5 haftalık denilebilir, 6’yı geçmişsin yani.
Slm canım hesaba göre bende bugün 7+0 oldum.çarşamba kontrol günüm kese için kan vermeli miyim beta için bilmiyorum dr bişey dememişti...sizler de her kontrol de kan falan verdiniz miSaol canım şuanda 7+0 gozukuo en son doktorda oleydi benim ultrason kağıdın da yazmio ondan kafam karıştısenin hesabında doktor la aynı
Evet canım aynı gün transfer olmuştukSlm canım hesaba göre bende bugün 7+0 oldum.çarşamba kontrol günüm kese için kan vermeli miyim beta için bilmiyorum dr bişey dememişti...sizler de her kontrol de kan falan verdiniz mi
Ben istedi anladım kan ver demediyse gerek yok ben de vermedim en son istemeleri artış görmek için yani ben vermedim hayırlı haber le kuzumSlm canım hesaba göre bende bugün 7+0 oldum.çarşamba kontrol günüm kese için kan vermeli miyim beta için bilmiyorum dr bişey dememişti...sizler de her kontrol de kan falan verdiniz mi
Canim endiselenmemek elde değil Bisey yoktur allahin izniyle merak etme bende cok lekelenme yaşadım o korkuyu cok iyi biliyorumGünaydın kızlar bu sabah lekelenme yaşadım kahverengi ve iki damla kadar pembe koşarak acile gittim muayenede çok şükür birşey çıkmadı şuan kendi doktoruma gidiyorum dua edin olur mu çok panik oldum
4. gün gecesi oldu adetAdet ağrınız transferin kaçıncı günü başladı
Çok şükür herşey iyi doktorum olabilir dedi oranı artmadıkça problem yokmuş kalp atışıda öncekine g9rr daha güçlüydü duyunca nefer aldımCanim endiselenmemek elde değil Bisey yoktur allahin izniyle merak etme bende cok lekelenme yaşadım o korkuyu cok iyi biliyorum
Çok şükür canım bir şey çıkmamış sen yine de dikkat et kendine. Fazla ayakta kalmaÇok şükür herşey iyi doktorum olabilir dedi oranı artmadıkça problem yokmuş kalp atışıda öncekine g9rr daha güçlüydü duyunca nefer aldım
Günaydın canım benimGünaydın kızlar
Çok şükür cnm çok sevindimÇok şükür herşey iyi doktorum olabilir dedi oranı artmadıkça problem yokmuş kalp atışıda öncekine g9rr daha güçlüydü duyunca nefer aldım
Bizz teyzesiGünaydın canım benimbugün doktora kimler gidiyordu ya
8+1 bugün canımOyy masallah cok sevindim cnm ya kac haftalik oldunuz