- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.981
Amin şükür kuzum evet yok şuanda iyiyim bı kaç güne panik yaparım deisik bı huy başladı bende tedaviden beriHadi gözün aydın canım derin nefes al gariinşallah sağlıkla büyümeye devam etsin
Ay süpermiş.Yok kuzum her hafta dedi bı sure haftaya inşallahşükür canım ya
Canim geç tutunma olmuştur kötü düşünme ben bu embryo m 3 .gün güzel gelişmedi 6.gune bekletti savaştı yani ben buna hiç inanmamıştım mesala Rabbim bilir hep supriz Ler beklio bizi inan buna iki embryo mdan doktor buna inandi sonradan topladı kendini ondan şuanda nedesek boş ama gerçekten sadece dua et bizde ederiz canım inşallah hayırlı haberler le gel çarşamba kuzumİyi canım gözün Aydın Allah tamamına erdirsin.Ben Ağlayarak geldim eve benimki gelişmiyor mu sağlıksız düşük belirtisi mi ne olduğunu anlamadık bir belirsizlikteyim hayırlısı olsun çarşamba tekrar kontrol dedi Allahtan mucize bekliyorumduanızda beni de unutmayın hamiş arkadaşlar
10. Haftaya kadar sanırım bı sure her hafta dedi senin 10. Hafta deme canim cinsiyete az kaldı belki soler biselerAy süpermiş.
Ben Cımartesi gideceğim, 2 hafta olucak tam.
Keşke beni de her hafta çağırsa.
Ewet yaaa maalesefGünde 6 tane mivalla canım o Zaman dahiliye doktorunun mutlaka bilgisi olsun ve ona göre bir ilaca başlar. O doktora söylememende özel bir sebep varsa başka bir dahiliye doktoru bul. Çünkü troid önemli ilaç sayında fazlaymış. Ben günde bir tane kullanıyorum
Ahh inşallah canım Ağzın bal yesin bilmiyorum kaç hafta olduğunu sormadım Tureed le aynı gün 21 ekim 3.gün embriyosu. Allah’ıma emanet mucizem beni bırakmasınKaç haftalık canım. Belki daha küçük olduğu için görünmemiştir. İnşallah çarşamba günü daha güzel haberler ile gelirsin canım sağlıkla büyüsün sana sımsıkı tutunsun inşallah
Merhaba, siz progestan kullanmaya opudan once mi basladiniz? Ben opudan sonra baslaniyor diye biliyorum benim doktorum da oyle yapmisti yanlis mi yaptik acaba
Merhaba,Hanımlar öncelikle merhaba, transfer olan anne adayları transfer sonrası sakın belirti aramayın.
Zaten belirtiler ilaçlardan kaynaklanıyor hep. 10. Günde kasık ağrısı ile anca başlıyor. Ama akıntı, gohus ağrısı mide bulantısı sakın bunlara takılmayın. Mide bulantısı 5,5-6. Haftada anca başladı. Transfer sonrası 10. Gün sadece arada bir kasık ağrısı vurup geçti başka hiçbir belirti yoktu. Göhüs ağrısı vardı ama ilaçlardan kaynaklıydı. Akıntı falan hiçbiri asla hala başlamadı.
Merhaba, siz progestan kullanmaya opudan once mi basladiniz? Ben opudan sonra baslaniyor diye biliyorum benim doktorum da oyle yapmisti yanlis mi yaptik acaba
Merhaba,Hanımlar öncelikle merhaba, transfer olan anne adayları transfer sonrası sakın belirti aramayın.
Zaten belirtiler ilaçlardan kaynaklanıyor hep. 10. Günde kasık ağrısı ile anca başlıyor. Ama akıntı, gohus ağrısı mide bulantısı sakın bunlara takılmayın. Mide bulantısı 5,5-6. Haftada anca başladı. Transfer sonrası 10. Gün sadece arada bir kasık ağrısı vurup geçti başka hiçbir belirti yoktu. Göhüs ağrısı vardı ama ilaçlardan kaynaklıydı. Akıntı falan hiçbiri asla hala başlamadı.
Evet canım, 9+5 bugün.10. Haftaya kadar sanırım bı sure her hafta dedi senin 10. Hafta deme canim cinsiyete az kaldı belki soler biseler
Bende etrafımda herkes bişe dio aileler bende hiç kalbimden bile gecirmiorum sağlıklı olsun yeter dedim inşallah cumartesi güzel haberler sen vercen minnakin napiomus annesiEvet canım, 9+5 bugün.
Cumartesi 10+3 olucak inşallah.
12.haftadan önce zor canım.
Çok merak etmiyorum ben, sağlıkla gelsin yeter ki.
Şuan ne durumdasınız peki?inşallah güzel wa sağlıklı sonuçlar alabilmişsinizdir hayırlısı ile…Merhaba,
8 Ekim'de 4.gun transferim oldu bugün 8. Gün korkuyorum açıkçası ya regli olursam ya tutunmadiysa diyebelirti aramıyorum ama son 3 gündür regli olucakmisim gibi kasık ağrım var normalde yarın regli günüm ondan mı bilmiyorum bugünde sağ kaşığın batıyor normal mi böyle durumlar
İnşallah yarın kalp atışlarını duyarımYarın mı kontrol hadi bakalım her şey yolundadır inşallah
Soracağım yarın doktora ona göre yazarım burayaBen de kullanıyorum ama sıkıntı değildir diye düşünüyor we umuyorum…
Yok ben direkt öğürüp çıkartıyorum çok afedersin. Sadece tiksinmek değil elimde olmadan çıkartıyorum. Hıplaya zıplaya tepiyorum ağzıma sonra hemen lavaboya koşuyorum. Vitamin bende sıfır yani. Sadece süt ve meyva o kadarValla canım ben herşeyi yiyorum tiksinsemde yumurta ve avakado bu süreçte beni baya zorluyor ama her sabah yiyorum en çok vitamin olan şeyleri bırakamam
İnşallah canım, inşallah.Bende etrafımda herkes bişe dio aileler bende hiç kalbimden bile gecirmiorum sağlıklı olsun yeter dedim inşallah cumartesi güzel haberler sen vercen minnakin napiomus annesi
İnşallah pozitifi görürsün. İşimiz çok zor çünkü Allah kalbinin isteğini sana hayırlısı ile versin inşallahTeşekkür ederim, doktorumla görüştüm o da sıkıntı yok kanamaya dönmediği sürece bu tarz lekelenmeler sorun olmuyormuş. İnşallah tutunma lekesidir
Bel ağrısından korktum dediğimde o gün kasığımda arıyordu yapar korkma dediler oda yer acio annesi kendine buyuyo cunkuİnşallah canım, inşallah.
Ara ara kasık ağrım oluyo, büyüyo sanırım.
Olsun meyve süt yine iyi ev yoğurdu yapıp ye oda çok faydalıYok ben direkt öğürüp çıkartıyorum çok afedersin. Sadece tiksinmek değil elimde olmadan çıkartıyorum. Hıplaya zıplaya tepiyorum ağzıma sonra hemen lavaboya koşuyorum. Vitamin bende sıfır yani. Sadece süt ve meyva o kadar
Merhabalar, normal ama belirtiye hiç yorma. Bende sadece arada bir batma oldu geçti. 10. Günden sonra cok hafif ağrı oldu geçti inanın yazılanlar gibi belirti olmuyor. Kendimizi dinliyoruz hep. Ve tüp bebek olduğu için kullandığımız ilaçlardan kaynaklanıyor. Ben 10. Gün çok umutsuz kan vermeye gittim çünkü arada kasık batması dışında hiçbir belirtim olmamıştı. 6.-7. Haftalar bulantı başlıyor. umarım sana sımsıkı tutunmuştır. Rabbim müjdeli haberi yaşatsın sana da afiyetleMerhaba,
8 Ekim'de 4.gun transferim oldu bugün 8. Gün korkuyorum açıkçası ya regli olursam ya tutunmadiysa diyebelirti aramıyorum ama son 3 gündür regli olucakmisim gibi kasık ağrım var normalde yarın regli günüm ondan mı bilmiyorum bugünde sağ kaşığın batıyor normal mi böyle durumlar
Aynen canım üzülme geciktirmeden gidersin yeni bir doktora. Benim pozitifle sonuçlandı çok şükürEwet yaaa maalesefüzüldüm epey bugün bişi olmuşmudur diye o yüzden yazmak istedim buraya sanırım öyle yapacağım yeni bir dahiliye doktoru bulacağım senin transfer süreci bitti mi?dewam ediyor mu hala?