- 2 Şubat 2018
- 1.405
- 2.313
- 29
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #12.021
Süper canım şükür minnakin iyi annesiKızlar merhaba bugün kontrolüm vardı 7+5 olmuşuz bebek kalp atışı hep çok şükür bugün gördüm herşeyi iyiydi. Dün araba kullanmakla alakalı sizlere sormuştum ya doktor kullanabilirsin dedi ama ağır kaldırma ağır iş kendini yorma yasak dedi
Çok şükür canım çok sevindim masallah sağlıkla devam etsinKızlar merhaba bugün kontrolüm vardı 7+5 olmuşuz bebek kalp atışı hep çok şükür bugün gördüm herşeyi iyiydi. Dün araba kullanmakla alakalı sizlere sormuştum ya doktor kullanabilirsin dedi ama ağır kaldırma ağır iş kendini yorma yasak dedi
Çok şükür gördüm bugün ben normal hayatıma biraz döndüm ama süpürme işi yapmıyorum annemler yapıyor ben sadece çamaşır bulaşık onları yapıyorum 3. Aya kadar sıkacaz dişimizi ben 2 gün sonra 2 aylık oluyorum çok şükürSüper canım şükür minnakin iyi annesitabi yine dikkat edelim banada normal hayatına dön biraz dio bende korkuorum yormadan kendimizi günlük isleri yapariz bi süre
Bende ağır iş yapmıyorum dikkat ediyorum yürümeme hareketlerime ama günlük hafif işler yapıyorum hayırlısı olsun bugün çok şükür gördük herşeyiyle araba kullanmazsam iyice kafayı yerdim arada bi canım sıkılıncı kısa mesafaye gidip geliyorumÇok şükür canım çok sevindim masallah sağlıkla devam etsin
Araba bende kullanıyorum çok şükür bi sorun yok cnm her zaman her türlü dikkat etmek lazım ben hala ağır iş yapmıyorum valla
Çok şükür canım valla çok sevindim ilaçlarda değişiklik yaptı mıBende ağır iş yapmıyorum dikkat ediyorum yürümeme hareketlerime ama günlük hafif işler yapıyorum hayırlısı olsun bugün çok şükür gördük herşeyiyle araba kullanmazsam iyice kafayı yerdim arada bi canım sıkılıncı kısa mesafaye gidip geliyorum
Yapmadı sadece dekort diye bi hap vardı kortizonlu hap onu kesti çok şükürÇok şükür canım valla çok sevindim ilaçlarda değişiklik yaptı mı
iyi bari 1 tane 1 tanedirYapmadı sadece dekort diye bi hap vardı kortizonlu hap onu kesti çok şükür
Aynen yaa ben bulantıdan dolayı bide tuz fazla tüketiyorum çok iyi oldu kestiği onu inşallah bi daha gittiğimdede 10 haftalık olucam hemen hemen belki bi iki bişey daha keseriyi bari 1 tane 1 tanedir
Evet evet muhakkak keserAynen yaa ben bulantıdan dolayı bide tuz fazla tüketiyorum çok iyi oldu kestiği onu inşallah bi daha gittiğimdede 10 haftalık olucam hemen hemen belki bi iki bişey daha keser
İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsın Allah'ın izniyleteşekkür ederim bilgilerin için. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.
Senin kesmişmiydi 10. Haftada birazEvet evet muhakkak keser
Evet cnm epey kesmistiSenin kesmişmiydi 10. Haftada biraz
Gözün aydın canım çok sevindimKızlar merhaba bugün kontrolüm vardı 7+5 olmuşuz bebek kalp atışı hep çok şükür bugün gördüm herşeyi iyiydi. Dün araba kullanmakla alakalı sizlere sormuştum ya doktor kullanabilirsin dedi ama ağır kaldırma ağır iş kendini yorma yasak dedi
Canım ya senin Coraspin var mıydı ilaçların arasında. Acaba onu ne zaman bırakcazEvet cnm epey kesmisti
Var canim coraspin devam ediyoruz ben ekstra oksaparda kullaniyorumCanım ya senin Coraspin var mıydı ilaçların arasında. Acaba onu ne zaman bırakcaz
Çok sevindim canım benim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallahKızlar merhaba bugün kontrolüm vardı 7+5 olmuşuz bebek kalp atışı hep çok şükür bugün gördüm herşeyi iyiydi. Dün araba kullanmakla alakalı sizlere sormuştum ya doktor kullanabilirsin dedi ama ağır kaldırma ağır iş kendini yorma yasak dedi
Bende onu kullanıyorum ve hala kesmedi yaYapmadı sadece dekort diye bi hap vardı kortizonlu hap onu kesti çok şükür
Benimde haftaya salı kontrolüm aynı gidiyoruz bacımVar canim coraspin devam ediyoruz ben ekstra oksaparda kullaniyorum
Haftaya salı nasipse kontrolum var bakalim coraspirine devam edicez mi