2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Bende geçen acil de keseyi gördü Dr. Ama bebeği görmediği için çok korktum. Demekki o daha geç oluyor.

Oyun gibi geliyo demek ki çoğu doktora bu durum; 3.düşüğü de görelim ona göre yaptırırız nasıl bir mantıktır anlamıyorum. Neyseki akıbetiniz o doktora göre şekillenmemiş, Allah yüzünüze bakmış da mantıklı düşünebilen bir hekime denk gelmişsiniz. Gebeliğinizin güzel bitmesine çok sevindim, Allah uzun ömür versin yavrunuza. Darısı başıma inşallah.

Amin inşallah canım rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın isteyene aratmadan nasip etsin tez zmanda inşallah

Özel hastane beta sonucu kac saatte çıkıyor acibadem hastanesin de vereceğim
1 3 saat arası değişiyor diye biliyorum ama yine sormak istedim size

maşallah inşallah sağlıklı ilerler evet beni baya geç çağırdılar bakalım 1 hafta kaldı sabredeceğiz inşallah bi dahaki gidişimdede mi alttan bakılacak acaba
Evet cnm alttan bakıcak kese muayenesinden 15 gün sonra daha garanti oluyor diye o zaman çağırıyor

Arkadaşlar merhaba , 23 ekimde transfer oldum 5. gün embriyosu, 12. Test sonucu 43 14. gün 87 16. gün 92 çıkmış. Yükseliş beklenildiği gibi değil. Ağlamaktan helak oldum . Benim gibi olan var mı, kimyasal gebelik mi sizce

maşallah inşallah sağlıklı ilerler evet beni baya geç çağırdılar bakalım 1 hafta kaldı sabredeceğiz inşallah bi dahaki gidişimdede mi alttan bakılacak acaba
Bence evet. çünkü alttan bakınca her detayı görebiliyorlarmış. benim 20 sinde gideceğim zamanda vajinal bakacak. seninde alttan bakılır. kanama vs. daha net görülüyormuş. sen nerdesin hangi şehirde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…