- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.401
Bende geçen acil de keseyi gördü Dr. Ama bebeği görmediği için çok korktum. Demekki o daha geç oluyor.Oluyor bazen 2 dakika bir giriyor bazen arada bir giriyor abi harekteler kramp batma oluyor yerleşiyorlar ondan canım bende keseyi gördüm çok şükür ama kalp atışını baya uzak verdiler randevuyu bakalım hayırlısı olsun
Oluyor öyle canım her zaman ağrı olmuyorBatmalarin geçmesi normal mi kizlar orda bı inşaat vardı bu sabah yok sizlerin nasi oldu ileriki zamanlarda
Çok normal canım, benim kaç haftadır yoktu.Batmalarin geçmesi normal mi kizlar orda bı inşaat vardı bu sabah yok sizlerin nasi oldu ileriki zamanlarda
Çok korktum canım ya geceden bu yana diorum ters bisemi yaptım bu sabah diorum neden durdu Allahim die yedim bitirdim kendimiÇok normal canım, benim kaç haftadır yoktu.
Bugün sol kasığımda bi batma oluyo arada.
Tamam o zmn endeşe etmiyim ozmn bende. Normal demekki cnm.Oluyor bazen 2 dakika bir giriyor bazen arada bir giriyor abi harekteler kramp batma oluyor yerleşiyorlar ondan canım bende keseyi gördüm çok şükür ama kalp atışını baya uzak verdiler randevuyu bakalım hayırlısı olsun
Oyun gibi geliyo demek ki çoğu doktora bu durum; 3.düşüğü de görelim ona göre yaptırırız nasıl bir mantıktır anlamıyorum. Neyseki akıbetiniz o doktora göre şekillenmemiş, Allah yüzünüze bakmış da mantıklı düşünebilen bir hekime denk gelmişsiniz. Gebeliğinizin güzel bitmesine çok sevindim, Allah uzun ömür versin yavrunuza. Darısı başıma inşallah.Canım çok haklısın benimde 2 düştüğüm varken yapmadılar 3.düşüğüde görelim de ondan sonra dediler hem de yapan profesör düşükleri gen taramasına gönderiyoruz herşey temiz geliyordu. En son laborant dedi ki pai testi diye bişey var bı yapılmamış size doktorunuza hemen yazı yazıyorum bunu yaptırın mutlaka dedi gebelik için önemsenmiyor ama son zamanlarda düşüklerde hep bu test çıktı dedi. Ve gerçekten o testim homozigot çıktı.yeni doktor bu nasıl ihmal böyle dedi eşimden test hiç alınmamıştı bu zamana kadar asıl problem onda çıktı. Her neyse ben doğuma girene kadar o kan sulandırıcı kullandım çok şükür oğlum sağlıklı rabbim size de nasip etsin inşşallaj
Amin inşallah canım rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın isteyene aratmadan nasip etsin tez zmanda inşallahOyun gibi geliyo demek ki çoğu doktora bu durum; 3.düşüğü de görelim ona göre yaptırırız nasıl bir mantıktır anlamıyorum. Neyseki akıbetiniz o doktora göre şekillenmemiş, Allah yüzünüze bakmış da mantıklı düşünebilen bir hekime denk gelmişsiniz. Gebeliğinizin güzel bitmesine çok sevindim, Allah uzun ömür versin yavrunuza. Darısı başıma inşallah.
Evet cnm alttan bakıcak kese muayenesinden 15 gün sonra daha garanti oluyor diye o zaman çağırıyormaşallah inşallah sağlıklı ilerler evet beni baya geç çağırdılar bakalım 1 hafta kaldı sabredeceğiz inşallah bi dahaki gidişimdede mi alttan bakılacak acaba
Canim endiselenme herkes bulanti yasamiyor hem daha çok erken annesi 6+2 anca daha kendine yeni yer yaptiKizlar benim hic midem bulanmiyor normal mi? Siz ne durumdasiniz? 6+2 sayiliyor bugun
Kalp atışı 6. Haftadan sonra görülüyor korkma hayrılısı olur inşallahBende geçen acil de keseyi gördü Dr. Ama bebeği görmediği için çok korktum. Demekki o daha geç oluyor.
Aynen canım korkma herkeste farklı oluyorTamam o zmn endeşe etmiyim ozmn bende. Normal demekki cnm.
Kizlar benim hic midem bulanmiyor normal mi? Siz ne durumdasiniz? 6+2 sayiliyor bugun
Bende özel hastane verdim 1.5 saat dedler yarım saat çıktı iki kere verdim iki tahlilimde çabuk çıktıÖzel hastane beta sonucu kac saatte çıkıyor acibadem hastanesin de vereceğim
1 3 saat arası değişiyor diye biliyorum ama yine sormak istedim size
Teşekkür ederimBende özel hastane verdim 1.5 saat dedler yarım saat çıktı iki kere verdim iki tahlilimde çabuk çıktı
Aynen demekki zaten o zaman kadar 7buçuk haftalık oluyorum Allahın izniyle daha net olur herşeyEvet cnm alttan bakıcak kese muayenesinden 15 gün sonra daha garanti oluyor diye o zaman çağırıyor
Daha iyi bende de bulantılar arttı birşey yiyemiyorum fazla böyle devam eder inşlahKizlar benim hic midem bulanmiyor normal mi? Siz ne durumdasiniz? 6+2 sayiliyor bugun
Bence evet. çünkü alttan bakınca her detayı görebiliyorlarmış. benim 20 sinde gideceğim zamanda vajinal bakacak. seninde alttan bakılır. kanama vs. daha net görülüyormuş. sen nerdesin hangi şehirde?maşallah inşallah sağlıklı ilerler evet beni baya geç çağırdılar bakalım 1 hafta kaldı sabredeceğiz inşallah bi dahaki gidişimdede mi alttan bakılacak acaba