- 20 Ekim 2021
- 1.435
- 2.699
- 37
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.421
bende 6+5 im.. dehşet bulanıyor ama herkesde olmuyormuş. örnekleri de var etrafımda. bulanmasın daha iyi bence.Kizlar benim hic midem bulanmiyor normal mi? Siz ne durumdasiniz? 6+2 sayiliyor bugun
Büyük ihtimal ya kimyasal gebelik yada dış gebelik bilemiyorum. şuan doktorlarda pek bilemez bence.çok üzgünüm ama sağlıklı gebelik gibi durmuyorArkadaşlar merhaba , 23 ekimde transfer oldum 5. gün embriyosu, 12. Test sonucu 43 14. gün 87 16. gün 92 çıkmış. Yükseliş beklenildiği gibi değil. Ağlamaktan helak oldum . Benim gibi olan var mı, kimyasal gebelik mi sizce
Çok çok üzgünüm dayanamıyorum gerçekten. Başka embriyo yok , üstelik genetik inceleme yaptırdık sağlıklı gelen embriyoydu. Geçen yıl da kese göründü ama düşük oldu şimdi de son kez diye denedik bütün umutlarımız tükendiBüyük ihtimal ya kimyasal gebelik yada dış gebelik bilemiyorum. şuan doktorlarda pek bilemez bence.çok üzgünüm ama sağlıklı gebelik gibi durmuyor
Çok zor gerçekten.neden son kez.allah sağlık verdiği müddetçe denemek lazım.rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallahÇok çok üzgünüm dayanamıyorum gerçekten. Başka embriyo yok , üstelik genetik inceleme yaptırdık sağlıklı gelen embriyoydu. Geçen yıl da kese göründü ama düşük oldu şimdi de son kez diye denedik bütün umutlarımız tükendi
Sağlıklı olsunlar da alttan bakılır bi kaç muayene daha istanbul sen hangi şehirdesinBence evet. çünkü alttan bakınca her detayı görebiliyorlarmış. benim 20 sinde gideceğim zamanda vajinal bakacak. seninde alttan bakılır. kanama vs. daha net görülüyormuş. sen nerdesin hangi şehirde?
Ilk denemem canim. Ankara baskent hastanesinde yaptirdim . Cok şükür ilkte nasip olduNerde yaptırmıştın canım tüp bebeği kaçinci denemen bide
ben Bursa dayım. hangi hastane de yapıldı?Sağlıklı olsunlar da alttan bakılır bi kaç muayene daha istanbul sen hangi şehirdesin
Ya ne güzel benımde ilk denemem çift embrıyo transfer edildi banada cuma günü doktora gitcem sonuç için inşallah benımde tutmuştur darısı başima kaç yaşindasınjz bu arada Bi sorununuz varmıydıIlk denemem canim. Ankara baskent hastanesinde yaptirdim . Cok şükür ilkte nasip oldu
İstanbul tüp bebek merkezi aret hocada yaptırıdm senben Bursa dayım. hangi hastane de yapıldı?
Görünen bir problem yoktu. Dogal yolla 2 gebeliğim oldu daha once ilki düşük 2. Kimyasal oldu. Sonra gebe kalamadim. Yasim 29 canim. Senin yas kaç ankarada misin sendeYa ne güzel benımde ilk denemem çift embrıyo transfer edildi banada cuma günü doktora gitcem sonuç için inşallah benımde tutmuştur darısı başima kaç yaşindasınjz bu arada Bi sorununuz varmıydı
Yok canım Denizlideyım bende 27 yaşindayım 35 yaş altına çift embrıyo koymuyor dıyolar da sizede koymuşlar bak banada koydular tercihe bağlıGörünen bir problem yoktu. Dogal yolla 2 gebeliğim oldu daha once ilki düşük 2. Kimyasal oldu. Sonra gebe kalamadim. Yasim 29 canim. Senin yas kaç ankarada misin sende
Koyuyorlar da yasal değil normalde. El altindan koyuluyorYok canım Denizlideyım bende 27 yaşindayım 35 yaş altına çift embrıyo koymuyor dıyolar da sizede koymuşlar bak banada koydular tercihe bağlı
Merhabalar bende Bursadayım da tüp bebeği hangi hastanede yaptırdınız acababen Bursa dayım. hangi hastane de yapıldı?
Kaçıncı gün embriyosu ? Sayıya takılma harf önemli orta kalite canım embriyoların ama korkma C olan bile tutuyor hersey kısmetKızlar bişey soracaktım benim ilk tüp bebek deneyimim olduğu için bu süreçte çok tecrübe sahibi değilim test gününe kadar da evde raporlu olduğum için oturup kafada kurdukça kuruyorum :) 2 embriyo transferi yapıldı doktor kaliteli embriyolar olduğu bilgisini vermişti ama bize verdiler kağıtları bir okuyayım bugün dedim Embriyo Kalitesi Grade 2 ve 3bb yazıyor internetten araştırınca biraz moralim bozuldu sanki çok kalitesi de iyi değil gibi geldi böyle olup da hamile kalanlar var mı aranızda embriyo kalitesi ne kadar önemli sizce?
5. gün embriyosu benim hayırlısı artık düşündükçe kuruyorum pozitif olamıyorumKaçıncı gün embriyosu ? Sayıya takılma harf önemli orta kalite canım embriyoların ama korkma C olan bile tutuyor hersey kısmet
Ayenn bnde öyle düşündüm Bi yöne iyi tutma şansı daha yüksek brii tutmazsa biri tutar en azındanKoyuyorlar da yasal değil normalde. El altindan koyuluyor
Yarın vermixen mi verdin mi bugünTeşekkür ederim
YarinYarın vermixen mi verdin mi bugün