2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canım selam
İlk tüp bebek denemesinde tek embiriyo transfer edilmiyor mu yasal olarak? İlkinde iki transfer yapıyolar mı mesajına gözüm takıldı sormak istedim inşallah gönlüne göre olmuştur

Canım selam
İlk tüp bebek denemesinde tek embiriyo transfer edilmiyor mu yasal olarak? İlkinde iki transfer yapıyolar mı mesajına gözüm takıldı sormak istedim inşallah gönlüne göre olmuştur
Canım merhaba ilk transferimi 4 yıl önce oldum normalde tek ama şansı artırmak için 2 tane gönderiyoruz dediler ki 1 i tuttu oğlum 4 yaşında. Şimdi yine iki embriyo gönderildi bekliyorum salı günü belli olcak. Aslında çok çektik rabbim çok büyük 2 defa kendiliğinden 1 defada aşılama işe hamile kaldım ama hepsi düşükle sonuçlandı. Doktor şansa bırakmayın yaşınız ilerliyor dedi tüp bebeği düşündük. Doğumda kürtajdan dolayı bir önceki doktor rahmimi delmiş ve bağırsağım deliği kapatmış mucize bu dedi. Son düşükte çünkü 40 gün kanamadan hastaneye taşındım hiçbir sebep bulamamışlardı.şimdi oğlum istedi diye ikinciyi madem dondurulmuşlar var deneyelim istedik bakalım nasipte varsa olur benim bu hikayemde umutsuzlara umut olsun inşşalh

Bir ben mi böyleyim diyordum. Evhamlı. Ayin 15 inde kontrolum var nasil beklicem bilmiyorum.

Ayın 16sındada benim var ama bi an önce gelse diyorum inşallah hayırlı haberler alırız
İnsallah cnm. Arka arkayayiz yinesag kasigima cok sık kramp giriyor.endiseleniyorum niye böyle oluyor diye.sagdan sola dönerken bile girebiliyor. Daha cok zaten yatarken dönmeye calisirken giriyor.umarim bu bir sorun degildir. Kese normaldi cünkü. Sen de oluyor mu kramp kasiginda?

Oluyor bazen 2 dakika bir giriyor bazen arada bir giriyor abi harekteler kramp batma oluyor yerleşiyorlar ondan canım bende keseyi gördüm çok şükür ama kalp atışını baya uzak verdiler randevuyu bakalım hayırlısı olsun

Canım çok haklısın benimde 2 düştüğüm varken yapmadılar 3.düşüğüde görelim de ondan sonra dediler hem de yapan profesör düşükleri gen taramasına gönderiyoruz herşey temiz geliyordu. En son laborant dedi ki pai testi diye bişey var bı yapılmamış size doktorunuza hemen yazı yazıyorum bunu yaptırın mutlaka dedi gebelik için önemsenmiyor ama son zamanlarda düşüklerde hep bu test çıktı dedi. Ve gerçekten o testim homozigot çıktı.yeni doktor bu nasıl ihmal böyle dedi eşimden test hiç alınmamıştı bu zamana kadar asıl problem onda çıktı. Her neyse ben doğuma girene kadar o kan sulandırıcı kullandım çok şükür oğlum sağlıklı rabbim size de nasip etsin inşşallaj

İste bende çarşamba gitcem aynı gün seni gene erken çağırmış doktorun ben 1nde n beri bekliorum kuzum sonra kalp atışı heycan bitmio hepimiz güzel haberler alalım inşallah
Slm canım banada dr cuma günü 10 gün sonra (15 kasımda). kese görmeye gel dedi inşallah Bebeğim görünür hamilesin ama keseyi görmeyene kadar emin olunmaz dedi Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize

Öyle canim kese kalp görmeden diyemioruz inşallah güzel sağlıklı ordalardir canım

Maşallah çok sevindim Rabbim hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin
haydii artık sıra sende.. inşallah sende duyarsın kalp atışlarını. tek embro mu trasnfer edilmişti sana. ne zamana çağırdı birde seni? söyledin sanırım ama inan kafam da kalmıyor artık

haydii artık sıra sende.. inşallah sende duyarsın kalp atışlarını. tek embro mu trasnfer edilmişti sana. ne zamana çağırdı birde seni? söyledin sanırım ama inan kafam da kalmıyor artık
Ayy inşallah canım tek embriyo yapıldı 16 kasımda gideceğim inşallah bakalım kısmet senin herşey iyi çıktı değil mi

Ayy inşallah canım tek embriyo yapıldı 16 kasımda gideceğim inşallah bakalım kısmet senin herşey iyi çıktı değil mi
geç çağırmış seni ya..çok net duyduk biz her ikisininde kalp atışını çok şükür. iyi evet herşey. yani vajinal bakıldı zaten. öyle kanama bölgesi falan yok dedi. normal herşey dedi. tabi sağlıklı ilerlemelerini takip edecek.

maşallah inşallah sağlıklı ilerler evet beni baya geç çağırdılar bakalım 1 hafta kaldı sabredeceğiz inşallah bi dahaki gidişimdede mi alttan bakılacak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…