2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Arkadaşlar selam,
Ben 7+4 haftalık hamileyim. Daha öncede buraya yazmıştım. 8 yıldır normal yolla çocuğumuz olmadı tüp bebek denedik. Çok şükür tutundu.
Sürekli olarak kahve ve pembe lekelenmem oluyor 2 günde 1 proluton olmazsam geçmiyor tekrarlıyor. 7+1 de acile gittim zorla baktırdım. Kanama yok fitil tahriş etmiştir dediler. 7+2 de normal devlet hastanesi kontrolüm vardı karnımdan baktılar kalbi atıyordu kanamam yoktu ancak bugün sabah lutinus fitil kullanırken kan ve kan pıhtısı geldi kıpkırmızı bende yine acile koştum. Ama bu kez acildeki doktor tam bir rezaletti! Neyse baktı kalp atışları vardı ama ölçüm yapmadı. İçeride kanama yok benden bu kadar gerisini doktorunla görüş dedi. Doktorum Proluton olmamı istedi oldum ama hala kahverengi ve pedi dolduracak şekilde lekelenmem var. Bu kadar kan madem içeride kanama yok nereden geliyor. Fitil tahriş etmiştir deniyor ama aklım almıyor. Tahriş bu kadar kanama yapar mı? Böyle bir durum yaşayan var mı? Lütfen yazar mısınız
Aklımı kaçırıcam arkadaşlar çok zor bir süreçmiş gerçekten sürekli hastanelerdeyim akıl hastası olucam artık. Bu kez diyorum tamam kahve pembe lekelenmem olsa da gitmicem doktora bu seferde kırmızı kan geldi Sürekli sınanıyorum. Sürekli elim kalbimde. Kalp atışını görüyorum ama diyorum ya iyi bakamadıysa ölçüm bile yapmadı adam ya kesede anamoli var mı bakmadı bile sadece kanaman yok kalp atışı var doktorunla görüş dedi. Bir de kan tahlili istemişlerdi pıhtılaşma var mı diye o da temiz çıktı.
Ya Allah aşkına şu durumu yaşayan biri varsa yazsın nolur

Canım çok üzgünüm.
Bana da ikidir doktorum kanama alanın var, kan görürsen korkma dedi.
Lekelenme bile olmadı şu ana kadar.
Kanama alanı küçülmüş dedi en son, nere gidiyo bu kan ben de onu anlamıyorum.
Seni çok iyi anlıyorum, lavaboya korkarak gidiyorum ben de.
O ki fitile bağlıyorlar, en azından Progestan iğne veya fitil verse doktorun?
Çünkü bildiğim kadarıyla lutinus kendi aparatıyla yapılıyor.
Belki onun basıncıyla vajinada bir kanama oluyordur.

Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki 9 haftaya kadar pembe ve kahverengi lekelenme yaşadım.
Kendi doktorunla görüşme şansın yok mu kirmizi kan gelmesi endişelendiriyor.
Rabbim yüreğine ferahlık versin hayirla sonuclansin inşallah

Lutinus bende kullandım yani aparatı o kadar sert degil tahriş edeceğini zannetmiyorum tabi bilemem yinede

Aslında o bıgün Pazar diye bölüm kapalı yarın kendisine kontrole gelmemi istemişti ama ben dayanamayıp acile gittim. Acil doktorunun söylediklerini ve kan sonuçlarını ilettim. Bana çok sevindim dedi. Randevu alayım mı dedim. Daha yeni kontrol oldu ilerleyen birgün için planlayalım dedi. Bende üsteleyemedim. Bu yüzden buraya yazmak istedim. Doktorumun bu kadar rahat olması bi yandan içimi rahatlatıyor demek ki bir bildiği var diyorum ama bir yandan da endişeliyim

Gittiğim 2 acil doktoru da fitilden oluyor dedi. Zaten ilk fırsatta bu fitilden kurtulmak istiyorum. Ne zaman kullansam lekelenmem oluyor. Çok iğrenç ama görüntüyü ekledim. (Beni affedin belki fikri olan vardır diye koydum) Yani bunu fitilin yapması yada aparatın yapması bana çok manasız geliyor. Bir yandan da okuduğum birçok makalede hamilelikte vajinanın çok hassaslaştığı bu nedenle olabileceği yazıyor.

Eklentiler

• 2FF345ED-19B1-44DC-9252-4F6A006D8A3E.jpeg
    57,4 KB · Görüntüleme: 85
Bu arada hergün 2 doz progestan kullanıyorum. 3 günde 1 Proluton vuruluyorum. Ve sabah 2 akşam 2 Lutinus vajinal tablet kullanıyorum. birde estrodiol östrojen hormon ilacım var 3 doz ayrıca tsh ım yükselmiş onun içinde ilaç kullanıyorum Aslında doktorum yapılabilecek her şeyi yaptı. Ben kendime takip doktoru bulamadım

Lutinus bende kullandım yani aparatı o kadar sert degil tahriş edeceğini zannetmiyorum tabi bilemem yinede
Bende onun yapacağına inanmıyorum ama tesadüf mü ne ne zaman kullansam lekelenmem oluyor fazlasını atarken. Bir ara bırakmıştım doktor ara verdirdi o ara kesildi lekelenmem ama tekrar başlayınca yine oldu of kafam çok karışık artık ne yapacağımı bilmiyorum

Merhabalar, kan uyuşmazlığınız var mı? Böyle lekelenme ya da kanamada erken haftalarda dahi kan uyuşmazlığı iğnesi vuruluyor. Aklıma birde o geldi.

Acil yada tehlikeli durum olsa cok sevindim demezdi heralde biraz daha rahatla cok şükür bak kalp atislarinida duydun yat dinlen bol bol su ic

Canim beni yanlış anlama muhakkak nasil kullanıldigini biliyorsundur aparatı ne kadar ittiriyorsun ben en fazla yarıya kadar itiyordum acaba cok itiyorsun ondan mi tahriş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…