- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.221
Canım dualarım seninle inşallah bisey yoktur stres yapma bizide bilgilendir olurmu canımDua edin bana nolur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım dualarım seninle inşallah bisey yoktur stres yapma bizide bilgilendir olurmu canımDua edin bana nolur
Antibiyotik den olabilir canim söyle antibiyotik den antibiyotige fark var herhalde bunlar bende yapmadı çünkü normalde ben bir ağrı kesici bile içsem gecikirdi.Hadi ya tamam canım bende adetten önce kullandım bir kaç gün sonrası adet olmam lazımdı gecikti .. antibiyotikten olduğunu düşündüm bir iki kişi yapar bende yaptı deyince bekliyim bakalım haftaya kadar olmazsam yeniden test yaparım yada bir doktora görünürüm
Maşallh bi tane evladın var Allah bağışlasın daha yeni hamileyim inşllah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir evladımamin canim o duyguyu bilirim benimde 7 yil olmadi sonra sükür bir kizim oldu simdi yine 1 yildir deniyoruz cok zor gercekten
Ayenn öyle canım benimkilerle altlı üstlü oturuyoruz biliyorlar hani şükür anlayişlilarda yine de istemem para tutmayınca illaki derler boşa gitti parada diye kaldıramam bunuBenm kimsenin haberi yok inanki para da istemem zaten paniklerini de çekemem güzel haber olursa müjde veririm yoksa da yok ne çektiğimizi biz biliyoruz mesele sadece onar ve merak değil bu süreci yaşamayan asla anlayamaz bizi kayınvalide bile olsa
Canım inşallah birşey yoktur haber verKanamam oldu
Ufak bi parça düştü
Şimdi acile gideceğim.
Rabbim evladını korusun sana bağışlasın sağ salim kucağına almayı nasip etsin insallahKanamam oldu
Ufak bi parça düştü
Şimdi acile gideceğim.
Çok şükür kese görülmüş dikkat et kendine inşallah birşey olmazz Rabbimin izniyleCanlarım şimdi geldim eve. Kanamam azaldı.
Doktor muayne etti. Alttan hem ultrason ile.hem de o alet var ya içerde açılan onunla. Parça yok. Kese göründü. Proluton 500mg 2 günde 1 vurulacağım. Bebek görülmedi onu inşallah Allah'ım nasip etsin Çarşamba İnşallah göreceğiz. Kesenin görülmesi iyi dedi Dr. Bebeğin görülmemesi normal dedi. Keseye göre 6 haftalık dedi. Şuan ağrım var. Coraspirin i kestik. Dua edin nolur. Kaybetme korkusu başka birşeymiş. Allah kimseye göstermesin. Çok korktum. Çok ağladım. Ambulans ile gittik hastaneye.
insallah hepiniz hayirli bir sekilde kucaklariniza alirsiniz yavrulariniziMaşallh bi tane evladın var Allah bağışlasın daha yeni hamileyim inşllah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir evladım
Çok korktum Cok ağladım. Allah'ıma şükür. Bebiş gorunseydi daha iyi olurdu da buna da şükürÇok şükür kese görülmüş dikkat et kendine inşallah birşey olmazz Rabbimin izniyle
0.50 çıktı cnm 11.gundu zaten 8.gun erken gebelik testi negatifti hazırladım kendimi kan testi de kesin negatif dedim hemşire benim tahminlerim tutar seninki pozitif dedi 1 saat bekledik ben online sonuçtan bakıp soyledim onlaraKaç çıktı canım? Aynı gün transferiyiz bize iyi gelmedi 25 ekim
Ben de dayanamayıp 3 kasımda verdim sonuç 4 çıktı. 5in altı negatif oluyormuş
11.gunde kan verdimHekiminizin dediği günmuydu bugün
Verilen embriyo yani ne kadar hücreli ise farklılık gösterebiliyor11.gunde kan verdim
Çok şükür canım.Çok korktum Cok ağladım. Allah'ıma şükür. Bebiş gorunseydi daha iyi olurdu da buna da şükür
Küçük canım 7. Haftada görünüyor ağlama stres yapma bebek etkilenmesin İnşallah önümüzdeki hafta görürsünÇok korktum Cok ağladım. Allah'ıma şükür. Bebiş gorunseydi daha iyi olurdu da buna da şükür
Hekim haftasonu olmayacağından 11.gun istedi bilgisi var ilaclari kes bir hafta içinde adet olursun dediVerilen embriyo yani ne kadar hücreli ise farklılık gösterebiliyor
O yuzden 12. Gün negatif görüp 15.gun pozitife dönenler var
Bir daha mi deneseniz ya da hekime ilettiniz mi
Dondurulmuş embriyo var mi peki kuzuuuHekim haftasonu olmayacağından 11.gun istedi bilgisi var ilaclari kes bir hafta içinde adet olursun dedi
Saol canım yatış fullKüçük canım 7. Haftada görünüyor ağlama stres yapma bebek etkilenmesin İnşallah önümüzdeki hafta görürsün
Yok kuzum 4 yumurta dollendi 5 gune 1 tanesi gelmişti çok iyi fln demişlerdiDondurulmuş embriyo var mi peki kuzuuu