2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Benm kimsenin haberi yok inanki para da istemem zaten paniklerini de çekemem güzel haber olursa müjde veririm yoksa da yok ne çektiğimizi biz biliyoruz mesele sadece onar ve merak değil bu süreci yaşamayan asla anlayamaz bizi kayınvalide bile olsa
Öyle öyle canım söyledim çünkü İnan paramız yoktu mecbur istedik

O kadar iyi anlıyorum ki sizi kalp kırıklığınızı 💔
Hele eşlerimizin söyledikleri birebir aynı benimki de çocuk peşinde koşarken senin gözlerindeki ışığın sönüşünü izliyorum gün gün elimden birşey gelmiyor kahroluyorum dedi bir daha denemek istemiyorum dedi 😕 size yazarken ağlıyorum şu anda benim de doktorundan cevap beklediğim sorular var, gerekirse desin ki “sen erken ayaklanmışsın veya yediklerine dikkat etmemişsin veya ıkınmışsın, embriyonun tutunamamasına Sebep sensin” desin yeter ki birşey söylesin böylesi daha zor 😞
Biz de eğlenceli gezen Gülen çiftten artık başka bir şeye geçtik ben bu psikolojiyi yönetemiyorum belki de. 1 dondurulmuş kaldı bizim de devamını dener miyiz bilmiyorum
Doktorunuzla görüştükten sonra sorularınıza cevap bulabildiniz mi beni de etiketleyerek yazar mısınız?
Ya kurban olurum nolur ağlama kıyamam herseyin zamanı vardır benim de hiç ümidim yok ama hayırlısı diyrım bende olmasa kendimi düşünemiyorum bile o kadar para ,Emek en önemlisi ümitlerim bilmiyorum ya

Canim benimkisi Ekim di ya onu Kasım mi yapalım Aralık mi bilemedim bu adet değil bir sonraki adet ile başlayacağım dedi ayin sonlarında adet oluyorum ,ee simdi antibiyotik kullanmaya başladım ya muhtemelen geciktirir. Ya Kasım sonu yada Aralık başı ama yine de kasımda da adet olursam zaten 17 yada 19. Gün transfer yapılıyor ya aralığa kalıyor 😐😐offya vallahi hep gecikiyor üzüldüm 🥺🥺
Antibiyotik gecikme yaptı mı size ?

Vallahi canim şok şükür gecikme olmadı zamanında oldum 🙏bende diyordum kesin gecikme olur die
Hadi ya tamam canım bende adetten önce kullandım bir kaç gün sonrası adet olmam lazımdı gecikti .. antibiyotikten olduğunu düşündüm bir iki kişi yapar bende yaptı deyince bekliyim bakalım haftaya kadar olmazsam yeniden test yaparım yada bir doktora görünürüm

X