2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Yok kuzum 4 yumurta dollendi 5 gune 1 tanesi gelmişti çok iyi fln demişlerdi
Bidahada tövbe tüp bebeğe
Kendiliğinden olursa olur olmazsa Rabbım bilir
Valla öyle ya da böyle siz yolunuzda ilerlemeye devam.edin gelecekse gelecek o 🤗😘😘

Benimde hiç sorunum.yok eşimde de yok ama bebekde yok

10.gun bugun idrar negatif çıktı
Ptesi kan vericem bakalim

Elimizden geleni yaptıktan sonra üzülecek bisey kalmıyor 🥰🥰

Valla öyle ya da böyle siz yolunuzda ilerlemeye devam.edin gelecekse gelecek o 🤗😘😘

Benimde hiç sorunum.yok eşimde de yok ama bebekde yok

10.gun bugun idrar negatif çıktı
Ptesi kan vericem bakalim

Elimizden geleni yaptıktan sonra üzülecek bisey kalmıyor 🥰🥰
7.gunku testte çok bozuldum eşim teselli etmeye çalıştı kan testinde de o pozitif çıkacak bak gör dedi ve çok üzüldü kismetten nasipten öteye koy yok bacım

Canlarım şimdi geldim eve. Kanamam azaldı.
Doktor muayne etti. Alttan hem ultrason ile.hem de o alet var ya içerde açılan onunla. Parça yok. Kese göründü. Proluton 500mg 2 günde 1 vurulacağım. Bebek görülmedi onu inşallah Allah'ım nasip etsin Çarşamba İnşallah göreceğiz. Kesenin görülmesi iyi dedi Dr. Bebeğin görülmemesi normal dedi. Keseye göre 6 haftalık dedi. Şuan ağrım var. Coraspirin i kestik. Dua edin nolur. Kaybetme korkusu başka birşeymiş. Allah kimseye göstermesin. Çok korktum. Çok ağladım. Ambulans ile gittik hastaneye.
Çok geçmiş olsun çok şükür kese göründü 🤲
Uzat ayaklarını yat dinlen yorma kendini

Canlarım şimdi geldim eve. Kanamam azaldı.
Doktor muayne etti. Alttan hem ultrason ile.hem de o alet var ya içerde açılan onunla. Parça yok. Kese göründü. Proluton 500mg 2 günde 1 vurulacağım. Bebek görülmedi onu inşallah Allah'ım nasip etsin Çarşamba İnşallah göreceğiz. Kesenin görülmesi iyi dedi Dr. Bebeğin görülmemesi normal dedi. Keseye göre 6 haftalık dedi. Şuan ağrım var. Coraspirin i kestik. Dua edin nolur. Kaybetme korkusu başka birşeymiş. Allah kimseye göstermesin. Çok korktum. Çok ağladım. Ambulans ile gittik hastaneye.
Canım çok geçmiş olsun inşallah tekrarı olmaz sağlıkla büyüsün minnak. Çok şükür keseyi görmüşsün sarısı kalp atışına inşallah 🥰

Canım çok geçmiş olsun inşallah tekrarı olmaz sağlıkla büyüsün minnak. Çok şükür keseyi görmüşsün sarısı kalp atışına inşallah 🥰
Teşekkür ederim. Gece kanama durmustu ama şimdi hafif şekilde var 😔 Coraspirini bıraktım inşallah geçer. Korkum hâlâ devam ediyor. Rahmin üst kısmı çok agriyo sancı gibi 😔😔

Teşekkür ederim. Gece kanama durmustu ama şimdi hafif şekilde var 😔 Coraspirini bıraktım inşallah geçer. Korkum hâlâ devam ediyor. Rahmin üst kısmı çok agriyo sancı gibi 😔😔
Canım çok geçmiş olsun coraspini bırak progestron kullan keser kanamayı hareket etme ben ilk düştüğüm de İnan kanama falan hiç birseu yok tu doktora dedim kanamam falan hiç yok od olabilir kanaması olup ne çocuklar dogdu dedi

Olumsuz bir sey yazip herkesin tadini kacirmak ve kendileri icin de endise yaratmak istemedim aslinda. Ara ara giren ve biraz uzun suren agrilardan Tahmin ettigim gibi olumsuz oldugunu dusundugumuz bir durum var. 6+1 de keseyi gorduk ama kese olmasi gerekenden kucuk ve bos gorunuyor. Tup bebek doktorum ilaclarima 1 hafta daha devam etmemi, haftaya kendisinin gormek istedigini soyledi. Oyle devam ediyoruz. Acikcasi biz zaman kaybetmeyelim zaten istiyoruz diye ciktigimiz yolda sadece 2 denemede yasanabilecek her turlu senaryoyu yasadik diye dusunmeye basladik. Ilki 5aaydi, cok dusuk rakamla (47) baslayip doktorlarin hic umut vermemesine ragmen gorunup,kalp atisi bile verdi. 8 haftada kalbi durdu, kromozomal anomali dediler. (Simdi dusunuyorum kromozomal anomalili bebeklerin cogunu vucut kendisi elermis. Yabi dogal yolla bu embriyo belki de hic rahme dusmeyecekti. E o zaman biz niye binlerce lira dokup tup bebege guveniyoruz?) ikinci transfer yani simdiki 5abydi,cok iyi bir embriyo dediler. Ilk testte 559 cikti. Ikinci teste gerek bile yok dediler yine de gittim. 1309 cikti. Ve simdi de bos gebelik ihtimalim cok yuksek. (Bos gebelik icin de ya yumurta veya sperm kalitesi kotudur ya da bolunme anormaldir diyorlar. E yumurta a kalite, sperm b kalite ise ve dollenme 5 gun boyu disarida gozlemleniyorsa nasil oluyor bu is diye de sordurtuyorlar insana.) bu surecte bunlari deneyene kadar dogal yolu tercih etsek belki 2 kurtaja gerek kalmayacakti. Belki yine hamile kalamazdim ama psikolojim sarsilmazdi ve bu kadar stres yasamazdim.

Acikcasi gezmeyi tozmayi, hayatin tadini cikarmayi cok seven, Illa cocuk illa cocuk modunda bir cift de olmadigimiz icin, onumuzdeki carsamba bu sorularin cevaplarini isteyecegiz doktorumuzdan. Tabii kesede bir gelisme olmazsa ki olmayacak bence alinacak. Doktorumuza cok guveniyoruz hala ama sistemsel bi sacmalik oldugunu dusunuyoruz. 3 dusukten once kromozom elemesi yapmayan bir sistemle karsi karsiya olmak falan sonsuz sacma. 1 dondurulmus embriyomuz daha var ama tamamen birakmayi bile dusunuyoruz artik. Esim zaten beni gordukce “ben seni agactan falan toplamadim. Cocuk ugruna neseni ve hayata bakisini kaybettigini gormek istemiyorum.” moduna girdi. Ki bence cok eglenceli, neseli bi karakter olmama ragmen 2 gundur ne yaptigimi sorguluyorum.
Allah yüzünüze baksın canım emeğin boşa gitmesin herşey yolunda gider inşallah 🤲

O kadar iyi anlıyorum ki sizi kalp kırıklığınızı 💔
Hele eşlerimizin söyledikleri birebir aynı benimki de çocuk peşinde koşarken senin gözlerindeki ışığın sönüşünü izliyorum gün gün elimden birşey gelmiyor kahroluyorum dedi bir daha denemek istemiyorum dedi 😕 size yazarken ağlıyorum şu anda benim de doktorundan cevap beklediğim sorular var, gerekirse desin ki “sen erken ayaklanmışsın veya yediklerine dikkat etmemişsin veya ıkınmışsın, embriyonun tutunamamasına Sebep sensin” desin yeter ki birşey söylesin böylesi daha zor 😞
Biz de eğlenceli gezen Gülen çiftten artık başka bir şeye geçtik ben bu psikolojiyi yönetemiyorum belki de. 1 dondurulmuş kaldı bizim de devamını dener miyiz bilmiyorum
Doktorunuzla görüştükten sonra sorularınıza cevap bulabildiniz mi beni de etiketleyerek yazar mısınız?
Çok üzüldüm canım kendini yıpratma Allah kucağını boş bırakmasın dileğini versin inşallah 🤲

Canım çok geçmiş olsun coraspini bırak progestron kullan keser kanamayı hareket etme ben ilk düştüğüm de İnan kanama falan hiç birseu yok tu doktora dedim kanamam falan hiç yok od olabilir kanaması olup ne çocuklar dogdu dedi
Evet cnm er da öyle dedi. Yatacağım hep artık. İnşallah çarşamba günü de kalp atışı duyarsak rahatlatacagim🙏🙏 Allah razı olsun 🙏

Evet cnm er da öyle dedi. Yatacağım hep artık. İnşallah çarşamba günü de kalp atışı duyarsak rahatlatacagim🙏🙏 Allah razı olsun 🙏
Rabbım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım merak etme arkadaşımın 6 ay boyunca sürekli kanaması oldu sürekli hastaneye taşindi şükür sağ salim doğdu şimdi bebişi 🤲

Rabbım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım merak etme arkadaşımın 6 ay boyunca sürekli kanaması oldu sürekli hastaneye taşindi şükür sağ salim doğdu şimdi bebişi 🤲
Allah razı olsun canım 🙏 inşallah sorunsuz şu kalp atışını da duyayım çarşamba rahat edeceğim.

X