- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #10.901
Mesele belirti de değil işte benm belirtim de regl ağrısı ne kadar hayırlı bilmemCumartesi tedavi gördüğüm hastanede kan vericem. Benimde belirtim olmayinca herhalde ovitrelleden diyorum ya.
Devamli regl agrisi var mi ? Agri 3-5 saniye girip çıkıyor mu? Genelde regl agrisi olanlarinda pozitif oluyorMesele belirti de değil işte benm belirtim de regl ağrısı ne kadar hayırlı bilmem
Ikı gündür bende de aşiri gaz var inşallah belirtidir dıyorumTransfer gününü saymazsak 8.gün çok şiddetli belirtim yoktu sol taraf ağırlıklı kasık batması arada hafif bel ağrısı gazsorunu bide 2 gündür bacaklarım ayaklarım sıcak basıyo gece özellikle uyutmuyodu
Şuan yok ama gün içinde sık sık hissettirdi bide ben regl olmadan önce bağırsaklarım hızlı çalışır ve şuan hızlı çalışıyorDevamli regl agrisi var mi ? Agri 3-5 saniye girip çıkıyor mu? Genelde regl agrisi olanlarinda pozitif oluyor
Benim 4000 lik ama ne fark i oluomus ki canımOksapar’ı sadece ben mi 6000’lik kullanıyorum.
Herkes 4000’lik mi kullanıyo?
İnşallah canımIkı gündür bende de aşiri gaz var inşallah belirtidir dıyorum
Yaaa inanir misin ben gebeliklerimde hep kabız olurdum. Bugun ayni sekilde bağırsaklarim aşırı aktif. Gebelik varsa beta salgilanmaya basladii vucudumuzda ama ben cok muallaktayim. Sivilcelerim bile çıktı.Şuan yok ama gün içinde sık sık hissettirdi bide ben regl olmadan önce bağırsaklarım hızlı çalışır ve şuan hızlı çalışıyor
Bağırsak çalışması iyi mi diyorsunYaaa inanir misin ben gebeliklerimde hep kabız olurdum. Bugun ayni sekilde bağırsaklarim aşırı aktif. Gebelik varsa beta salgilanmaya basladii vucudumuzda ama ben cok muallaktayim. Sivilcelerim bile çıktı.
Bendede adet öncesi olur hep bağırsaklarin hizli calismasi. Gebelikte hep kabız olurdum. Benim için pek iyi değil aslında.Bağırsak çalışması iyi mi diyorsun
korkmayın ben de hergün adet ağrısı hiss ediyorum ama bebekte bir sorun yokAdet ağrısı gibi ağrı yaşıyorum. 6 haftalık hamileyim ama henüz kalp atışını duymak için gitmedik. Keseyi gördük. Korkuyorum
Teşekkür ederimHayırlı olsun
Yaaa öyle mii bildiğin adet ağrısı valla.. İnşallah benimde bir sorun yoktur.korkmayın ben de hergün adet ağrısı hiss ediyorum ama bebekte bir sorun yok
Aynen canım ama bulunmayan kusmayan arkadaşlar çağarmayın sakin gerçekten iğrenç bi hayat oluyorHahah sanırım ben de kendim kaşındımneyse bebişler iyi olsun yeter ki
Ekleyim canım kaçıncı denemeydi
Gayet belli benim ilk yaptığım test bunda dahada siliktiKızlaaarrr bunu birtek benmi görüyomm nolur ıyı bakınn
Eki Görüntüle 2945122
OfffffBendede adet öncesi olur hep bağırsaklarin hizli calismasi. Gebelikte hep kabız olurdum. Benim için pek iyi değil aslında.
Bende de regl ağrısı olmuştu hep halada devam ediyor zaten belirti aramak için erken oluyor inşaallah pozitif olur sonuçlarınızMesele belirti de değil işte benm belirtim de regl ağrısı ne kadar hayırlı bilmem
2000’i de varmış canım.Benim 4000 lik ama ne fark i oluomus ki canım