2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Maşallah canım bak yükselmiş demekki hcg. Kucağına almak da nasip olsun inşallah.
Benim 7.günüm hiç bişey hissetmiyorum. İçimde sebepsiz bir hüzün var 😔
Hiç öyle düşünme canım pozitif ol stres yapma Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲

Yok canım kan testi günümü beklicem cesaretim yok hemde söz verdim kendime yapmicam diye hayırlı haberi hastanede almak istiyorum nasip bakalım 😍
Ben idrarda negatif görmeme ragmen hastanede kalp atışlarımı kulaklarımda duydum ellerim titredi gözümün önü karardı ay nasıl zordu 😟 hadi hayırlısı olsun . Hakkınızda bende bu sefer yapmak istemiyorum ama hastanede testi beklerken kalp krizi felan geçire bilirim 🤣

Maşallah canım bak yükselmiş demekki hcg. Kucağına almak da nasip olsun inşallah.
Benim 7.günüm hiç bişey hissetmiyorum. İçimde sebepsiz bir hüzün var 😔
Benim bugün 8.günüm ve hala birşey hissetmiyırum canım dün test pozitid çıktı ama sanki içim boş oyüzden stres yapma inşallah güzel haberi alıcaksın alıcaz 🙏

Benim bugün 8.günüm ve hala birşey hissetmiyırum canım dün test pozitid çıktı ama sanki içim boş oyüzden stres yapma inşallah güzel haberi alıcaksın alıcaz 🙏
Canım o kalp atışlarınk duyana kdar hatta kucağımıza alana kadar geçmiyecek haliba bende öyleyim hatta bazen ya 6 cı hissimse doğruysa anne olamıycaksam diyorum o içim bomboş oluyor o hissi biliyorum ama herkez nizim hibi hissetmiş .

Ben idrarda negatif görmeme ragmen hastanede kalp atışlarımı kulaklarımda duydum ellerim titredi gözümün önü karardı ay nasıl zordu 😟 hadi hayırlısı olsun . Hakkınızda bende bu sefer yapmak istemiyorum ama hastanede testi beklerken kalp krizi felan geçire bilirim 🤣
Amin hepimiz için bende sonuç çıkana kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum Rabbim güç kuvvet versin inşallah hepimize😊

Eklentiler

• IMG_20210910_075937.jpg
    IMG_20210910_075937.jpg
    185,1 KB · Görüntüleme: 24
X