-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Merhabalarhanımlar transfer ile ilgili tek sıkıntım idrar dolu olarak yatmakben sürgüye yaparken resmen yere,üstüme yapıyomuş gibi hissediyorum ve pislenmişim gibi koroner anjio olduğumda 8 saat yatacaksın kıpırtısız dendiğinde,dedim yandımmm...3,5 saat tutabildim kardiyolog geldi kızdı kendine eziyet ediyosun titizlikten diye...sezeryandan sonra bile sırf sürgüye yaptırmasınlar diye jet gibi kalkmıştım millette ne azimli demişti...en çok sürgü olayına takıntılıyım malesef...
çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. banada geçen cuma 4. gün emriyosu yapıldı 17. test yaptıracağım bakalım merakla beklemedeğimKızlar günaydın bugün erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı
Ben çok sıkışıktım cnm. Birazını boşaltıyım dedim dr izin vermedi.. Transfer sırasında resmen ağladım.Canım sıkışıklıktan mı gözlerin yaşardı okadar sıkışıkmıydon ben değilmişim Allahtan sorun yapmadılar
Canım gebelikten bahsedebilmek için ovulasyon testindeki t çizgisinin c de koyu olması lazım.Sendeki pek öyle durmuyor gibi.Ama zaten çok erken :)Kuzu inşallah vardır gebelik çok sevindiiim @Ssevincli
Bende sabah ilk idrarla yaptım ovulasyon çift ama gebelik tek çizgi de kaldı
Bugün 6.günüm belki erken ama çok umutlanmayayım istiyorum, üzülmüyorum da bayaa nötr duygusuz bişey oldum
Aynı gün transfer olmuşuzKızlar merhaba bende dün transferimi oldum hayırlı ve güzel haberler alırım ve bekleyen diğer arkadaşlarım da alsınlar inşallahVar mi yakın zamanda transfer olan
Canım Benim 8. gün 26,1 çıkmıştı. 3 gün sonra yani 11. gün tekrarlatmıştı doktorum 201 çıkmıştıDoktoruma sordum oda çok düşük dedi
Sizin beta değerleriniz nasıldı acaba
Nasıl umut oldun bana yaa inşallah benimde öyle çıkarCanım Benim 8. gün 26,1 çıkmıştı. 3 gün sonra yani 11. gün tekrarlatmıştı doktorum 201 çıkmıştı
Hayır düşük felan değil inan bana.Sakın moralini bozma sakın.Ne düşük çıkıpta sağlıkla doğuranlar var.Ben bu siteyi resmen yalayıp yuttum inan değerin çok güzelDoktoruma sordum oda çok düşük dedi
Sizin beta değerleriniz nasıldı acaba
Çok Tskler ya. Içime su serptin.Hayır düşük felan değil inan bana.Sakın moralini bozma sakın.Ne düşük çıkıpta sağlıkla doğuranlar var.Ben bu siteyi resmen yalayıp yuttum inan değerin çok güzel
Yaa süper birlikte bekleyeceğiz inşallah Güzel haberiAynı gün transfer olmuşuz
Ankara baskent hastanesındeYaa süper birlikte bekleyeceğiz inşallah Güzel haberiSen nerde tedavi görüyorsun canım
bende gecen cuma tranfer oldum salı günü kan testi yaptırdım haftaya belli olacak bakalım sonuçu dr sordum pek bişey anlamadım benim doktor yaşadığım yerde değil o yüzden whatsapdan görüntü attımCanım Benim 8. gün 26,1 çıkmıştı. 3 gün sonra yani 11. gün tekrarlatmıştı doktorum 201 çıkmıştı
Ay sayamadım bugunku kacıncı gebelık haberı bu maşallahhadi bende yazayım madem 3 .gün embriyosu 2 mi 3 mü kalitede beta 18 mi 19 mu neydibelirti falan olmadı..zaten şu an hissedilenler anca plasebo etkisi olur,Tlc izler misiniz hiç? orada bakın yüzbinlerce kadın gebe olduğunu bilmeden doğurmuş
Canım bu ay okadar aksilik yaşadımki hala inanamıyorumBen bunu görseö şimdiye kafayı yemiştim mutluluktantebrikler, bugunun 3.haberi
Tabi canım doğurana kadar rahat yok bize, ama şimdi bunun tadını cıkarCanım bu ay okadar aksilik yaşadımki hala inanamıyorumdün okadar olumsuzdumki ikinci transfwr için plan yapıyordum tabi herşey daha net değil kalp atışını duyana kadar şimdilik rahat yok bana
İnşallah göreceksin canım Rabbim hayallerimizi yarıda bırakmasınAllah nasip ederse salı kanda pozitif görürsem idrar testi alıp yapıcam çünkü 4 senedir hiç çift çizgi görmedim saklicam testi
Evet canım çok şükür çizgiyi gördüm yarında yapmaya gerek varmı acaba test pazartesi kan vericemTabi canım doğurana kadar rahat yok bize, ama şimdi bunun tadını cıkar
Canım test günümüz 13ndeInsallah canım kan ne zaman vericektin