2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Merhabalar
Bende öyleyim maalesef
İlk tüp bebek denenem de idaririmi ne beze ne surguye nede yatağa yapabildim
Çünkü en az 30dakika yatacaksinz demişlerdi
Sonda takın dedim kabul etmediler
Koşa kosa WC ye gittim üst üste hemde
Sonrada negatif olunca çok üzüldüm bu durumdan dolayı tutmadı dedim

İkinci ve üçüncü denemelerimde transfer yapılırken şart kostum idaririmi yapamadığımi kalkmak istemediğimi söyledim tekrar bu sebebe baglamak istemiyordum
Transfer masasinda feeding ile idrarımi boşalttılar

İkisi de pozitif çıkmıştı

Canım gebelikten bahsedebilmek için ovulasyon testindeki t çizgisinin c de koyu olması lazım.Sendeki pek öyle durmuyor gibi.Ama zaten çok erken :)

Canım Benim 8. gün 26,1 çıkmıştı. 3 gün sonra yani 11. gün tekrarlatmıştı doktorum 201 çıkmıştı
bende gecen cuma tranfer oldum salı günü kan testi yaptırdım haftaya belli olacak bakalım sonuçu dr sordum pek bişey anlamadım benim doktor yaşadığım yerde değil o yüzden whatsapdan görüntü attım

hadi bende yazayım madem 3 .gün embriyosu 2 mi 3 mü kalitede beta 18 mi 19 mu neydibelirti falan olmadı..zaten şu an hissedilenler anca plasebo etkisi olur,Tlc izler misiniz hiç? orada bakın yüzbinlerce kadın gebe olduğunu bilmeden doğurmuş

Ay sayamadım bugunku kacıncı gebelık haberı bu maşallah
Benım favori kanallarımdandır, ama onlar çok uç ya doğum başlıyor hala haberleri yok,, taş düşürüyorum sanıyorlar

Ben bunu görseö şimdiye kafayı yemiştim mutluluktan tebrikler, bugunun 3.haberi
Canım bu ay okadar aksilik yaşadımki hala inanamıyorum dün okadar olumsuzdumki ikinci transfwr için plan yapıyordumtabi herşey daha net değil kalp atışını duyana kadar şimdilik rahat yok bana

Canım bu ay okadar aksilik yaşadımki hala inanamıyorum dün okadar olumsuzdumki ikinci transfwr için plan yapıyordumtabi herşey daha net değil kalp atışını duyana kadar şimdilik rahat yok bana
Tabi canım doğurana kadar rahat yok bize, ama şimdi bunun tadını cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…