- 23 Aralık 2015
- 111
- 190
- 103
- 32
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.881
O ağlama seansı bende de oldu. Hem hormonlar hem biriken stres hepsi üst üste geldi. Eşimi kırdım yok yere en çok ona üzüldüm. Sonra onun için ve bebeğim için toparladım kendimi. Kötü düşünmenin kimseye bi faydası yok. Veren Allah alan Allah elimizden bir şey gelmez. Biz zaten elimizden geleni yaptık Allah’a emanetiz. Bırak kendini normal devam et. Zaten 1 günümüz kalmış ne olcaksa olsun. Sağlık olsun yeter ki. Sevdiklerimiz yanımızda olsun. Şükredecek çok şey var canım.Valla bugün ağlamaktan kendimi alamadım olmazsa vardır hayır dicem ama kendime engel olamıyorum hissetmiorum sanki hiç bişe yok böle diyince eşimde kizio öyle konuşma die hayırlısi inşallh kuzum
Evet aynen öyle canim sende dikkat et kendine başkasına iyi hoş soyluoz ama kendimize hakim olamioruz birikim stres yaptı güzel şeyler düşünelim sonuçta sevincez yada uzulcez bari şimdi bozmayalım moralimizi kendimizide sevdiklerimizinde hadi kuzum topla sende kendiniO ağlama seansı bende de oldu. Hem hormonlar hem biriken stres hepsi üst üste geldi. Eşimi kırdım yok yere en çok ona üzüldüm. Sonra onun için ve bebeğim için toparladım kendimi. Kötü düşünmenin kimseye bi faydası yok. Veren Allah alan Allah elimizden bir şey gelmez. Biz zaten elimizden geleni yaptık Allah’a emanetiz. Bırak kendini normal devam et. Zaten 1 günümüz kalmış ne olcaksa olsun. Sağlık olsun yeter ki. Sevdiklerimiz yanımızda olsun. Şükredecek çok şey var canım.
Sorun yok canım herşey güzel olsun inşallah bekleyen herkes içinEvet aynen öyle canim sende dikkat et kendine başkasına iyi hoş soyluoz ama kendimize hakim olamioruz birikim stres yaptı güzel şeyler düşünelim sonuçta sevincez yada uzulcez bari şimdi bozmayalım moralimizi kendimizide sevdiklerimizinde hadi kuzum topla sende kendini
Ay insallah hamilesinizdir de bana da umut olursunuz bakalm gecen opuda da 3.gün iyiydi sonradan kötü oldu embriyolr.insallah bu sefer güzel devam ederBu arada hamileyimdir inşallah ama transferimin 3. Günü banada doktor senin gibi yaptığı İçin paylaştım
Kiz masallah hala mi bitmedi yemeklerPişirir pişirmez fokur fokurken koyuyorum canım.
Kapatıp soğuduktan sonra buzdolabında muhafaza ediyorum yine de.
Şimdilik bir sıkıntıyla karşılaşmadık.
Baya bereketliymiş.Kiz masallah hala mi bitmedi yemekler
Hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun inşallahBen de bugün transfer oldum, 3.denememiz. bakalim neler olacak :)
Sıkı sıkı tutunsun emeğin boşa gitmesin inşallahBen de bugün transfer oldum, 3.denememiz. bakalim neler olacak :)
Masallah ama büyük kolaylik ben düşünemedim yoksa inan bende yapardımBaya bereketliymiş.
Hayırlı olsun bakalım 5 kasım mı test tarihi? Beşinci gün embriyosu mu
8 KasımHayırlı olsun bakalım 5 kasım mı test tarihi? Beşinci gün embriyosu mu
Ben bir gün önce transfer oldum sizden 25 ekim8 Kasımevet 5.gun
Evi testlerle doldurup saat başı test yapmak istiyorum amaBen bir gün önce transfer oldum sizden 25 ekimbenim de test tarihim 8 kasım inşallah ikimiz de çok güzel haber alırız
Benim de 5.gün embriyosu 25 Ekim transfer.size çok geç verilmiş test tarihi.bana 3 Kasım dediler.ama ben 7.gün yaptıracağım yani yarın8 Kasımevet 5.gun
Ne bilim vardır elbet bir bildikleriBenim de 5.gün embriyosu 25 Ekim transfer.size çok geç verilmiş test tarihi.bana 3 Kasım dediler.ama ben 7.gün yaptıracağım yani yarın.oğlumda da 7.gün öğrenmiştim
Aynen öyle. benim ikinci denemem ilkinde yakın çevreye söylemiştik ama yaşamayan gerçekten de anlamıyor ne kadar yakın çevre de olsa. O yüzden bu kez kimsenin haberi yok. İlkinde dondurulmuş embriyom da yoktu geride o yüzden bu ay tüm süreci en baştan bir daha yaşadım. Çift embriyo transferi oldu ama biri geriden geliyor ilki kadar kaliteli değil dedi embriyologumuzEvi testlerle doldurup saat başı test yapmak istiyorum ama
Bir yandan hemen 8 Kasım olsun istiyorum bir yandan da endişeleniyorum olumsuz sonuc olursa diye
Cok garip karmaşık haller .
Ne çok isterim sizden de pozitif i duymayı çünkü süreci en iyi yaşayan bilir
Benim merkez genel olarak geç veriyor tarihiBenim de 5.gün embriyosu 25 Ekim transfer.size çok geç verilmiş test tarihi.bana 3 Kasım dediler.ama ben 7.gün yaptıracağım yani yarın.oğlumda da 7.gün öğrenmiştim
Bizde kimseye söylemedik tüp bebek diyince herkes aaa kisirmisiniz modu oluyor yaS
Aynen öyle. benim ikinci denemem ilkinde yakın çevreye söylemiştik ama yaşamayan gerçekten de anlamıyor ne kadar yakın çevre de olsa. O yüzden bu kez kimsenin haberi yok. İlkinde dondurulmuş embriyom da yoktu geride o yüzden bu ay tüm süreci en baştan bir daha yaşadım. Çift embriyo transferi oldu ama biri geriden geliyor ilki kadar kaliteli değil dedi embriyologumuz
Bakalım artık bu kez ben de dayanamayıp erken test yapabilirim çünkü bir öncekinde kendimi harap etmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?